Gerçek hayatta gördüğünüz sıra dışı şeyler var mı?

Ben 15 yaşındayken annemin annesi öldü.Öldükten bir gün sonra veya öldüğü gün tam olarak hatırlamıyorum o kıs mı bizim evin önünde işyerimiz var. Üstü açık alan etrafı kapalı ben öğlen vakti güneşli bir havaydı. Bizim evin önündeyken yanımda dayım ve dayımın ufak kızı vardı. 4 veya 5 yaşlarındaydı dayımın kızı sonra etrafıma dikkatli bakmaya başladım. Aneannem öldüğü için hiç birşey düşünmüyordum sadece etrafıma bakıyordum ve birden gözüme bir görüntü takıldı.

Dedemden kalma eskilerden 4 tekerlekli üstü tahta bir arabanın üstünde anneanneme çok benzeyen her tarafı beyaz ayaklarının üzerine eğilmiş bizim eve bakıyordu. Ben onu görünce bana baktı ve hava doğru uçmaya başladı. Bizim evin önündeki dut ağacının üstüne doğru uçmaya başladı. Dayımın küçük kızıda bu olayı gördü ve hayalet diyerek kaçtı. Fakat dayım görmedi başka bir tarafa doğru bakıyordu. Bende dayıma seslenmeyi bile düşünmedim o an hiç birşey hissetmedim sadece baktım. Daha sonra peşinden gidip takip etmeyi düşündüm başıma bir iş gelir diye takip etmedim :) Sizce bu gördüğüm ne olabilir... ?
Güncellemeler
+1 yıl
Ben Gördüğüm şeyin ne olduğunu bilmiyorum ve ruh yada başka birşey diyede iddaa etmiyorum .
Güncellemeler
+1 yıl
Bu arada beyaz ama şeffaftı ona baktığın zaman arkasında ne var görebiliyordun havaya uçtuğu zaman çok dikkatli bakman lazım ki görebilesin
Gerçek hayatta gördüğünüz sıra dışı şeyler var mı?