Ornek resimdeki gibi nasil kaslar buyur belirginlesir hangi suplementler yardimci olur kac set kac tekrar lazim ve kac kg ile uzman olan varsa yorum yapsin
Resimdeki vücuda yaklaşık 3 senede sahip olabilirsin ama bu metabolizmaya ve diğer faktörlere bağlı bir etken olduğu için süre kısabilir de. Vücut geliştirmede en önemli faktör uyku ve beslenmedir çünkü kaslar uyku esnasında gelişir özellikle hormonların salgılandığı 11-3 arası uyunan kaliteli uyku önrmlidir bu saatler arasında vücut bolca büyüme hormonu salgılar. Beslenmeye gelirsek kilo sorunun yoksa bol karbonhidrat+proteinli bir beslenme programı yeterlidir vücut ağırlığın 1,5 katı kadar protein kas gelişimi için yeterlidir özellikle protein alırken dikkatli ol 1,8 katın üstü zarar verir vücuda ve sürekli protein alma vücuduna fazlasıyla karbonhidratta lazım. Şimdi işin en önemli kısmı bu vücuda sahip olmak için hacim kazanman lazım bunuda ancak yüksek ağırlıklarda sağlayabilirsin ayrıca azimli ve sabırlı olman lazım kısa sürede belirgin bir fark göremeyebilirsin hemen vazgeçme yani setlerin 4 set azalan piramit 12-12-10-8, 12-10-10-8, 12-10-8-8, şeklinde ayarlayabilirsin burada önemli olan her set için kullandığın kiloyu bir tık ileri arttırmaktır misal 12,5-15-17,5-20 buradaki dikkat etmen gereken nokta kendini zorlamadan setlerini ve tekrarlarını tamamlayabileceğin ağırlıklar kullanmandır. Kolay gele :D
1
8 Yorumla
Soran
+1 yıl
Kilo sorunum vwr biraz yag oranini dusurmek falan gobek eritmek falan nasil beslenicem yuksek protein dusuk. karbo besleniyorum
Anladım o zaman elinden geldiğince az yağlı yiyecek, ekmek, tuz, şeker ve pirinç gibi besinleri sofrandan uzak tutacaksın karbonhidrat olacak yine beslenme programında ama protein ağırlıklı besleneceksin fakat dediğim gibi vücut ağırlığının 1,5 katı kadar alsan kafi fazlası zarar verir vücuduna meyve sebze özellikle lifli besinler tüket
İnsanın günde alması gereken kalori miktarı vardır bu kişiden kişiye değişir. Bu miktarın çok fazla altında kalmak vücudu halsiz düşürür gerekli enerjiyi sağlayamazsın şimdi meyve ve sebze olayını kim söyledi bilmiyorum ama yiyebilirsin aşırıya kaçmamak şartıyla yanında yoğurtla birlikte yemeni tavsiye ederim öğle yemeklerinde mutlaka bitkisel ya da hayvansal protein olarak zengin besinler tüket (tavsiyem hayvansal proteindir) yanında içine fazla olmamak şartıyla salatanı akşam ve öğle öğünlerinden eksik etme derim ben lifli besinler tüket demiştim misal kahvaltıda biber yiyebilirsin yanında kahve içebilirsin (nescafe tarzı değil sadece sütsüz kahve). Şimdi soruna gelirsek tüketmen gereken karbonhidrat miktarı günlük kalori miktarının yaklaşık yüzde 55-60 ını oluşturur buda yaklaşık (2000 kalori üzerinden) 1100-1200 kaloriye denk gelir.
hocam hesap yaoabilicem bir site var mı zaten öğlen bulgur varsa yiyorum ya da patates sabah 5 yumurta yulaf ezmesi öğlen yemekte ne varsa az olmak şartıyla akşamda tavuk göğüsü ve salata bir tabak tuzsuz yagsız yani 1200 kalori karbonhidrat alıcam günlük
Zeytinyağı seviyorsan kullanabilirsin salatada, beş yumurtanın iki tanesinin sarısını yersen kafidir. Proteini öğle alman daha makbul olur ama akşam almanın bir zararı da olmaz. Genel olarak aynıdır besin değerleri kendine bir site belirleyebilirsin. Son olarakta spor yapmadığın günler fazla krbnhdrt almana gerek yok.
Öncelikle düzenli beslenme ile Protein ini alacaksın tabi vücut yağsız ise Amino asit ve Extra toz gerekli sonrasında tüm kas grupları için 3 Set 12-10 tekrar yeterlidir bacaklar için 4 Set 12 tekrar olucak ve kaldirabilecegin Max. Ağırlık olması lazım hacim büyütmek için ama şu an ki fizigin nasıl belki ilk piramit ile başlayıp kasları parcalaman gerekebilir.
Elinde hangi Spor aletleri var yağ varsa senin ağırlıktan önce cardio ya önem vermen lazım yağlardan kurtulman lazım youtube da abc workout var 40 dk lik karın kası programı ağır programdir6ama kas oluşumu ve yağ yakımı için İdeal Program adonis kası kendiliğinden oluşur tek hareket yeter adonis é birde bu konu araştırılıp güzel bir Program çıkarılıp çalışılması gerekiyor
5. kg dambil. var şu an ama 30 kg falan alicam baska ne alabilirim yag varda oyle sallanmiyo ust tarafda 4 karin kasi belli oluyo kendimi kasinca alt karinda biraz yag var 83den 77ye dustum
Kilo gayet ii card ya bile gerek yok ama sana Z bar uzun var bolca ağırlık ve 4 kademeli sehpa lazım sonra Dynamic aleti lazım ki bu dediklerimle bile bu vücut ü elde edemezsin tam donanımlı bir fitness salonu sart evde İdeal vücut a kavuşursun değişim saglarsin
Z bar ön kol arka kol calisirsin Protein kas kütlesi ni artıracağı için Kilo alırsın Amino asit kasları besler parcalanmasinda da yardımcı olur piramit ağırlık 2 kg arttırıp tekrarı azaltmak dir
ben profesyonel değilim ama kendi resmini koyarsan ne kadar zamanda nasıl olabileceği hakkında yorum yapmaları daha kolay olmaz mı lütfen yanlış anlama
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Spor yapıp protein yiyerek
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Sporla olucagini bizde bikiyoruz zaten hey allahim
Kardeşim set, tekrar önemli değil ilk başta azim olacak ben bunu yaparım diceksin ve kas konusuna gelince kasın gelişimini %70ini beslenme verir %30spor verir. Yani istediğin kadar spor yap beslenme kötü ise hic ise yaramaz yağlı tuzlu şekerli unlu şeyler abur cubur yeme. Proteinli besinler tüket sonra düzenli ve hareketi doğru olarak yap. Hareketi doğru olarak yapmassanda bir işe yaramaz setleride 3 set 12şer kez yapabilirsin
Iyi olur hocam amaçim yağ yakıp kas kitlesini arttırmak ve kilo verdiğim halde karnındaki yağlar fazla gitmedi birde hocam alt karını nasıl dümdüz yapicam
En İyi Cevaplar