bir kız sizin canınızı yaksa bu sevgilinzle aranızı açsa ayrılmanıza sebep olsa sizin canınızı yakçak sözler solese siz öneden nasıl intikam alıp canını yakarsniz
Cevabın nedir?
Bir kızı çok sevmiştim. Ama nasıl sevdim anlatamam. Benim sevgim o kadar büyüktü ki, onun sevmesine gerek kalmıyodu. 3 kişilik, 5 kişilik seviyodum. hani kızlar arasında olur ya '' kanka kendini ağırdan sat'' veya erkekler arasında '' acaba şunu yazarak bunu mu demek istedi?'' tarzında şeyler işte bunlar bende hiç yoktu. o kadar ilgi gösteriyordum ki, hiç dolambaçlı şeylere girmedim. onun bana gösterdiği ilgi çok kısıtlıydı. utangaçtı diye çok önemsemedim. Aylar geçti kıza dokunmadım. Sebebi ise onu rahatsız edecek birşey yapmak istemiyordum. Ufak bir denememde rahatsız olduğunu hissettim ve bir daha dokunmadım. onu o kadar çok ve farklı bir şekilde seviyordum ki bunun hiç bir önemi yoktu. Benden hoşlandığını direk söylemese de dolambaçlı yollardan söylemişti. çok sevinmiştim. Yeni bir okula başlamıştı. biraz uzak kalacaktık. hergün olan buluşmamız 3 günde bir oldu. sonra haftada 1. Sonra onu bir çoçukla gördüm. okuldan arkadaşı olduğunu söyledi sorun yapmadım. Çocuğun kendisinden hoşlandığını daha önceden söylemişti. başka birgün buluştular. İstemediğim, yalvardığım halde. Benim ne kadar üzüldüğümün bir önemi yoktu. Başka birgün onları öpüşürken gördüm. Benim öpmeye koklamaya kıyamadığım insanın ne kadar yetenekli olduğunu gördüm. Kötü bir ayrılık yaşadıktan sonra. ölmüş gibi yaşıyordum. 15 kilo vermiştim. Hayatımın anlamı gitmişti. Onsuz bir dünya düşünemiyordum. o ise gününü gün ediyordu. zaman geçirme ihtiyacını benimle karşılayıp, ihtiyacı bittiğinde yol vermişti. sevgiden o kadar kör olmuşum ki aklıma kötü bişey olacağı hiç gelmedi. 4 yıl geçti. her sevgilisiyle çok mutlu görünüyordu. Herkes gibiydi. Bense yıllar ve kızlar geçmesine rağmen onu unutamıyordum. Duygularımla oynanmayıp düzgün bir şekilde ayrılsak umrumda olmazdı. Ama gururuma yediremiyordum. Yıllarca intikam düşündüm. Hayallerime binbir türlü şeyler getirdim. o gününü gün ederken, hayatı yaşarken, ben ölüydüm. 4 yıl geçti ben kayda değer hiç birşey yapmadım. Gençliğimin bitişini görmek dışında...
51 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılDaha sakin olmalısın unutma ki intikam soğuk yenir zamanını kollucaksın bekliceksin bekliceksin ve onun hiç beklemediği bir anda onun canını öyle bir yakıcaksın ki bırak acı cekmeyi senı aklından bır daha cıkaramayacak senı her dusundugunde acı cekecek ..
Önce otur bir plan yap kızın cevresını arkadaslarını sanal ortamını gıttıgı kafelerı ailesini nerde oturdugunu hepsini araştır ve planını yap..ve sonra bekle hiç beklemediği bir anda ona öyle bir darbe vur ki çıktığı yere koşarak geri girmek istesin..47 Yorumla
Soran+1 yılama ne yapmalıyım iştee :(
- +1 yıl
Etrafında akraban samimi olduğun yakısıklı bir erkek arkadaşın varsa onunla oturup konusucaksın o kızı baştan cıkarak ilişki yasamaya baslayacak ve ıkısı başbaşa romantık bır yakınlaşma yasadıkları anda alıcaksın elıne telefonu cekıceksın..Sonra gidiceksin yanlarına diceksin seni bir daha cevremde arkadaşlarımın yanında veya benım solugum havayı solugunda görürsem bu resimleri öyle bi yerde paylaşırım ki yaşamaktan vazgeçersin.
Soran+1 yılkız yaşadıgım şehirde dgl okumaya gitti :(
- +1 yıl
o zaman sanaldan ulaşıcaksın.kendine yakışıklı erkek profili aç ordan kendine bir şekilde aşık etmeye çalış.
İntikam almak istiyorsan sabredeceksin..Hedefine bi şekilde ulaşacaksın.
Soran+1 yılnumarasını yaymak istiyorumm bide onun adına bir face açıp resmini paylaşıp cinsel anlamda şeyler yapmak istiyomm
- +1 yıl
Basit olur,numarasını değiştirir facebookta şikayet eder face kapatırlar..Sende zaman kaybıyla uğraşırsın..Numarası ve adresi elinde varsa internet siteleri üzerinden online alışverişler var adresini numarasını ver sürekli biyerlere siparişler geç bulunduğu adresi sureklı siparişler gitsin..
Mesela karşıdan ödemeli çiçekler var,çiçek siparişi geç adresi numrayı ver çiçek ntuna da seni seviyorum yaz..
Bu tarz seyler yapabilirsin..Facebook sahte profıl yerıne baska profıllerde onun resmnı kullan
Soran+1 yılztn bnde numarasını degiştrmesini istiyom eger sevgilim onun numarasını hala tlfnda tutuyosa artık ulaşamazlar birbirlerine sevgilimin numarasınıda degiştirdim kız şuan yeni numarasını bilmior
+1 yılayrılırsan o yelloz kazanır. sakın ayrılma. mücadle et- meydanı kanka numarasıyla erkeklere yılışan arsızlara bırakmamalısın
07 Yorumla
Soran+1 yılama sevgilime nasıl inanayım güveneyim kafam çok karışık bu aralar :( sen bütüm yorumlarımı okudun demi anladınmı olayı baştn sona
- +1 yıl
sevgiline inanma ve güvenme zaten. inanılacak bir tarafı kalmamış. konuştuğu her kıza potansiyel verici olarak bakıyor sonra da kanka kanki ayakları yapıypr
Soran+1 yılee onla nasıl dvm edeyim ayrılayım ozmn
- +1 yıl
bundan sonra herhangi birine zor güvenirsin, ayrılsan da hep aklında kalacak. o yüzden ayrılma ve gözlemde kal. gözle kafanı dinle. o kızın ismini bile anmamaya çalış. erkek arkadaşının sana tavırlarına odaklan. söylediklerine değil
Soran+1 yıltamamm onunla dvm etcm ama ona artık güvenmemiycem :(
- +1 yıl
evet güvenecek tarafı kalmamış, ama güven belki süreç içinde yeniden inşa edilebilir, başka başka kankalar kankiler etrafta dolanmazsa
Soran+1 yılyok sadece bu kız vardı ztn hiç kızlarla konuşmuyor bana sen yetiyon dioo ama nebilim :(
o zaman senin sevgilinde varmış bişeyler bir kızın demesiyle niye ayrılsın ^^
19 Yorumla
Soran+1 yılkız bana dedi ben ayrılmak istiyorum
Soran+1 yılben güvenemiyorum artıkk onla konuşma dedim 1 kere kavga ettikk ayrldık yani bzm ayrılmamızda 2 3 gün sürüoo o günler içinde o kızla konuşmuş bunu duydum yine kavga etik bn seni istiyom onla alakamı kescm dedi numarasını yanımda sildi yanımda aradı onu kavga ettiler küstüüler sonradn gçn gün yine kız dedi geçen hafta aradı bni pişmanım kanka dedi afet dedi senide kötüledi dedi vallah billah etti artık sevgilime güvnmiom ve o kızında canını yakmak istiyom
Soran+1 yılo kız bana dedi sizin ayrılmanıza çok sevndm çnkü seni sevmiyorum diorrr bizi ayırmaya çalıştı ve becerdi sevgilim bunu bana yapmıycktı ztn dioda yapmadımm ben dio ama güvenim zayıfladı :(
Soran+1 yıllise bitti çalışıom şuan
Soran+1 yılnasıl yani ? bn şimdi napmalıyım canımdn çok sevdigim insana güvenemiyorum artık bide o kızdn intikm almak istiyom :(
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
16Cevap
+1 yılallaha havale ederim, onun disinda da hic bisey yapmam, allah buyuk, intikam allahin adaletine inanmamaktir bunu unutma!
521 Yorumla
Soran+1 yıldogru diosunda bn sonuçta onu zevkle izleyip canının yandıgını görmüycm :(
- +1 yıl
benim canimi sevdigim kiz cok yakti, ama onu izleyip ayni sekilde yanmasina dayanamam, herkezin dusuncesi farkli, ama ben yapamam ve bence de kimse yapmamali bunu :(((
Soran+1 yılben yapcamm :(
- +1 yıl
bana sorucak olursa sevdigimi iyice kendime baglarim, o kizin yaninda arsizca dudaklarina yapisirim :D
ozaman ofkesinden olur :D
Soran+1 yılsevgilime olan güvenim azaldııı bana güven yapmadım etmedim bidaha onun konusunu açma muatap ettirme bni dio ona küfür edioo sen bana sadık ol dio ama bilmiom büyük ihtimal yapmış die düşşünüyom ama biryandanda o kıza inat ayrılmak istmym sevdigimi ona bırakmak istemiyom kız ztn dedi seni sevmiom ayrıldıgına sevndm
- +1 yıl
valla bir erkek bana oyle yapsa zaten direkman hastanelik olur bu bir, kiza gelince*et onu, erkek arkadasin yaptiysa gunahi kendi boynuna, el bet bir gun acik verecek, kendine iyi balla sonra da eger aynisini yaparsa iyi bir salla arkana da asla bakma, bir kiz benim sevdigime karsi boyle sey yapamaz gider azima gelenini ona soylerim, hem ben rahatlamis olurum hemde sevgilimin ici rahat olur intikamini hak yoluyla da almis olur :))
Soran+1 yılbenim sevgilim 1 kere yaptı konuştu yanımda herşey bitti o kızla alakalı ama yine kız yine sevgilin aradı özür diledi bneden dior senide kötüledi dior bneden ayrıldıgınıda sölemiş kim ne yaptıysa ALLAH ından bulsun :( bn o gece yatamadım :( agladıımmm hep :(
Soran+1 yılsevgilime dedim yemn et bana etmedi bana inan dior nasıl inanım ha bni bidaha o kızla muatap ettirme dioo hayatımzdn çıkart dioo sende konuşma bidaha dio
- +1 yıl
durum kotu, ni digeyim bilmiyorum, yemin etmedigine gore bir haltlar karistirmis, ama pisman oldugu da belli sen bunu sindirmeye bak sindremiyorsan da fazla kendini zorlama, sonunda olan sana olucaktir
Soran+1 yılyapmıştır kesin ama pişman gibi gözüküyor banada :( sindirmeye çalışıom işte :(
- +1 yıl
valal isin cok zor, kardes keske ellimden bisey gelse de biraz teseli ede bilsem, ne durumda oldugunu biliyorum, bir zamanlar bende ayni durumdaydim :((((
Soran+1 yıl:( Off offff canımdn çok sevdigim güvndfigim insana nasıl artık inancm :(
- +1 yıl
bilmiyorum, vallahi, bende senin durumundayim, guvenmek istiyorum, ama o da pek yanasmadi, en azindan seninki yanasiyor, sonucta etkek bayan degil, ama hazim etmek te cok zor
Soran+1 yıldogru diosun benmki benim yanmda sonuçta :(
- +1 yıl
evet sukretmeye unutma, herzaman daha kotusu ola bilirdi :((
Soran+1 yıl:( tamam :(
- +1 yıl
umarim ne demek istedigimi anlamisindir, senin yerinde de olmak isteyen insanlar var bunu unutmaman layzim :(
Soran+1 yılnasıll yanii ? durumun çokmu güzelkii ?
- +1 yıl
durumun orta su an, simdi ayni durumda olanlar var ama sevdikleri bir baskasinin yaninda ve pisman degiller, seninki pisman ve senin yaninda onun yaninda degil, pismansa bidaha yapmaz bence, bunu iyi dusun ayrilmadan once
Soran+1 yılama bu 2 yapışı ? ilk yaptıgında evt yaptım dedi bidaha olmuyck dedi ama bunda yapmadım dior inan bana diorr
- +1 yıl
bilmiyorum ki, simid bisey diyecgim yalnis olucak, adamin da gunahini almis olucaz, arkadas kac yasinda?
oyunlarına gelmeyerek baktım oyununa geldım bozdugu seyı tamır ederım kızla ugrasacagıma Allahından bulsun oros...
117 Yorumla
Soran+1 yılALLAH bin kat beteriini versin kendine benim ahım üzerinden kalkmasınn yatıp kalkıp dua etcem
Soran+1 yılo kız bnnm canımı yaktı
Soran+1 yılsevgilime ben güvenemiyorum artıkk o kızla konuşma dedim 1 kere kavga ettikk ayrldık yani bzm ayrılmamızda 2 3 gün sürüoo o günler içinde o kızla konuşmuş bunu duydum yine kavga etik bn seni istiyom onla alakamı kescm dedi numarasını yanımda sildi yanımda aradı onu kavga ettiler küstüüler sonradn gçn gün yine kız dedi geçen hafta aradı bni pişmanım kanka dedi afet dedi senide kötüledi dedi vallah billah etti artık sevgilime güvnmiom ve o kızında canını yakmak istiyom
Soran+1 yılsevgilime olan güvenim azaldııı bana güven yapmadım etmedim bidaha onun konusunu açma muatap ettirme bni dio ona küfür edioo sen bana sadık ol dio ama bilmiom büyük ihtimal yapmış die düşşünüyom ama biryandanda o kıza inat ayrılmak istmym sevdigimi ona bırakmak istemiyom kız ztn dedi seni sevmiom ayrıldıgına sevndm
Soran+1 yılsevgilime dedim yemn et bana etmedi bana inan dior nasıl inanım ha bni bidaha o kızla muatap ettirme dioo hayatımzdn çıkart dioo sende konuşma bidaha dio
- +1 yıl
az biraz daha sakın kafayla objektıf bır sekılde sevgılını takıp et hareketlerını... eger gercekten seni seviyorsa sen onun için herşeyden onemlıysen bellı eder kendını... o zaman dıger kız ne derse desın gul gecççç. yada ona da bi sevgili ayarlayın sizi bıraksın... erkek arkadasın yalan soyluyorsa da bas tekmeyı... bu sevgi ileride basına dert olabılır
Soran+1 yılsevgilim seninim dior sen benimsin dior nebilim ya bni sevdigini söylüor eger o kızı istesedi bna yol verirdi nie hala benim yanımda olsunki ? tamam aramışda olabilr bidaha bnce bu hatayı yapmaz die düşünüyorum
Soran+1 yılişlhda öyle olur ... o kıza inat ayrılmıycmm dogrumu yaparım
Soran+1 yılsizce hangisi yalan söylüyordur ?
Soran+1 yıl:(( güvenmeyim dimi ona :(
Soran+1 yılnasıl kendime güvenim yok ?
Soran+1 yıl:( bilmiyorum napcagımı
Gizli Üye(36-45)+1 yılnumarasını sanal alemde paylaşabilrsin mesela :D ben ebru 05xx xxx xx xx dedin mi gör bak kaç kişi arıyor birde ben osman 05xx xxx xx xx de ölene kadar beklesen bir kişi aramaz :D işte kadın sevgisi bu olsa gerek yada bu sevgi başka birşey =/
19 Yorumla
Soran+1 yılbunu bende düşündüm
Cevap sahibi+1 yıldüşünmek olmazzz uygulamak lazım zaten sen ve senin gibilerin hatası bu, düşünmek ama bir türlü uygulayamamak
Soran+1 yılama anlarmı benim yaptıgımı daha dün kızla munakaşa yaşadık diom aradan bir kaç gün geçsin yapayım
Cevap sahibi+1 yılaynen bir kaç gün bekle dumanı geçsin ondan sonra yapıştırrrrrrr
Soran+1 yılevt kaşar yaaa
Cevap sahibi+1 yıleski mi taze mi peki ben eski kaşarı çok severimde =/ hatta yemeden önce bir kaç kez koklarım ayak gibi kokar ama napim seviom :D
Soran+1 yıl:D tam sikilmelik :D
Cevap sahibi+1 yılööhöö öhöhö.. pasla o zaman :D rövaşataya kalkayım
Soran+1 yıl:D
+1 yılİlla intikam alacaksan kendinden al. Sevgili ve arkadaş ilişkisini ayrı yürütmeyi öğrenemediniz gitti. Zırt pırt yan yana getirmenin anlamı ne? Senin suçun. Kimseyi suçlama.
11 Yorumla
Soran+1 yılne alakası var
Nasıl ayrılmanıza sebep oldu ya?Aranızı açtı merak ettim..Birbirinize hiç mi güvenmediniz?
120 Yorumla
Soran+1 yılben güvenemiyorum artıkk onla konuşma dedim 1 kere kavga ettikk ayrldık yani bzm ayrılmamızda 2 3 gün sürüoo o günler içinde o kızla konuşmuş bunu duydum yine kavga etik bn seni istiyom onla alakamı kescm dedi numarasını yanımda sildi yanımda aradı onu kavga ettiler küstüüler sonradn gçn gün yine kız dedi geçen hafta aradı bni pişmanım kanka dedi afet dedi senide kötüledi dedi vallah billah etti artık sevgilime güvnmiom ve o kızında canını yakmak istiyom
Soran+1 yıl19 ikimzde şimdi bnnm hatam varmı burda o kız bana dedi sizin ayrılmanıza çok sevndm çnkü seni sevmiyorum diorrr bizi ayırmaya çalıştı ve becerdi sevgilim bunu bana yapmıycktı ztn dioda yapmadımm ben dio ama güvenim zayıfladı :(
Soran+1 yılevt pısırık aradıgında kıza bşy diyemedi ama kız kendine herşey dedi hakaret etti sonra bana söz vrdi ymn etti akım bidaha olmuyck diee güvndm inandım geçen haftada kavgalıydık yine onu aramış kız öyle dioo ama kendi yalanlıoo o kızı sikcem dio ne alıp vermedigi var bana inan diooo sadık ol dioo
Soran+1 yılseviyorum ama bilmiom napcagımı :(
Soran+1 yılbilmiyorum napcagımı
Soran+1 yılbiryandanda diom o kıza inat aşkımdn vazgeçmiycm dügünümze çagırcm şeyine kına yaktırcm biryandada şüphe içindeyim hep :(
- +1 yıl
salla o kızı,öyle biri hayatta asla mutlu olamaz!onun intikamını hayat verir zaten,geçen zaman.sen sevgilinle olan ilişkinize konsantre ol şimdi.bak sen onu seviyorsun o da seni,tamam bu belli ama anlaşamayacağın biri bu kişi,bu kızı geçtik diyelim sizi ayırmaya çalışan,sevgilinle barıştınız vs,yine ileride o kız gibi biriyle karşılaşınca ne olacak?
Soran+1 yılben sevgilime güvenmelimiyim ?
Soran+1 yılya çıkardı bnce bana dio bn yapmadım ymn et dio etmiyo bidaha onun sözünü açma muatap etirme bni dioo ister bana inan ister inanma dioo ama nblm ya bilmiom :(
Soran+1 yıloneden zmnla soguycm bunu bekleycm ve birgün tamamen bitcek
Soran+1 yılevtt ona karşı ilgimi kescm yavaş yvaş acı çekmek neymiş
herkes görcek
Soran+1 yılevt :( ben gece yatmadım hiçççç 1 kere uyku tutmadııı agladımm neden neden canım yandııı haa o kız yüzüneden :(
+1 yılEski sevdiğim kız 2 sene sonra yeniden döndü intikam alıcam 2 sene öncesi beni terk Edip sevgili yaptı sonrada okul tuvaletinde vermiş ne olur intikam alıcam onu öyle bir üzücemki bir erkek için en önemli şey namustur o benim namusumdu ne olur intikam istiyorum kızlar yardım edin nasıl ağlatabilirim?
20 Yorumla
+1 yılİyi günler ben erkek olarak sizden yardim istiyorum bizim sinifta bir kiz vardi onun icin her seyi yaptim ettim ama bir gun suratima bakmaz olunca ben bunu haketmedim diye mesaj attim o gun bugundur soguk ve ben de ondan bir intikam almak istiyorum ne yapmaliyi ne olur cevap verin ne olur
01 Yorumla- +1 yıl
Bunun aynısını bnde yaşadım seni seviyorum dedim oda bana bişey demedi 1 ay kadar baya iyiydik sonrasında aniden bana karşı tavırları değişti. sonra ne oluyo dediğimde artık san ihtiyacım kalmadı dedi sevgilim var dedi. onun yakınlarındayken bilerekten sevgilisnden bahsediyo benim canımı yakmak için. Bunu hakedecek ne yaptım diyorum sen bişey yapmadın diyor. Ve bundan bie intitkam almam gerektiğini düşünüyorum.
abla teyze hala veya sülalesinde bekar bir kızla çıkarak
10 Yorumlanormal erkek arkadaşıni o kizla sevgili olmaya ikna et sonra arkadaşin kiza bassin biraksin ışte intikam budur :))
40 YorumlaBen Sevdiğimin sevgilisiyle sevdiğimi seven bir kızla arkadaş olmuştum benim onu sevdiğimi bilmiyordu kızı kışkırttım sonra sevdiğimin sevgilisiyle onu seven kız saç baş daldılar bende uzakta oturup onları izledim :) :D
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılsevgilinle aranı düzelt en iyi intikam budur
11 Yorumla
Soran+1 yılama ona nasıl güveneyim ?
Aşk İlişkileri konusunda 312 cevap paylaştı. elbiselerini parçala..
10 Yorumla
+1 yılseni gidi hınzır seni derim
10 Yorumlahepınız motorsunuz bea
10 Yorumla
+1 yılonunla çıkarım sonra intikamımı alırım :)
01 Yorumla
Soran+1 yıl:)
karşısına çıkar ağzının ortasınaaa ederdim :D
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 857 cevap paylaştı. Hayattan silerek?
014 Yorumla
Soran+1 yılsevgilimidemi hayattan sileyim sen tüm cevaplara yazdıgım yorumları oku anla ne yaşadıgımı ona göre bana bir fikir ver ya :(
Soran+1 yılsevgilime napayım?
Soran+1 yılkız benim arkdaşım dgldi, onun kankasıydı
Soran+1 yılcanım sen derdimi anlamadın bnce dur özeldn anlatım :(
Soran+1 yılsevgilime ben güvenemiyorum artıkk o kızla konuşma dedim 1 kere kavga ettikk ayrldık yani bzm ayrılmamızda 2 3 gün sürüoo o günler içinde o kızla konuşmuş bunu duydum yine kavga etik bn seni istiyom onla alakamı kescm dedi numarasını yanımda sildi yanımda aradı onu kavga ettiler küstüüler sonradn gçn gün yine kız dedi geçen hafta aradı bni pişmanım kanka dedi afet dedi senide kötüledi dedi vallah billah etti artık sevgilime güvnmiom ve o kızında canını yakmak istiyom
Soran+1 yılsevgilim seninim dior sen benimsin dior nebilim ya bni sevdigini söylüor eger o kızı istesedi bna yol verirdi nie hala benim yanımda olsunki ? tamam aramışda olabilr bidaha bnce bu hatayı yapmaz die düşünüyorum
Soran+1 yılbunların hepsini oku bana yardımcı ol snce hangisi yalan söylüyor ayrılmalımıyım yoksa o kıza inat devm mı etmelyiim napmalıyım sevgilime güvnmelimiyim:(
Soran+1 yılsen okudunmuuu yorumları ? anladınmı derdimi ?
Gizli Üye(36-45)+1 yılyakın arkadşaıyla çıkarak
00 Yorumla
Devamını Gör(3)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği