• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Spor

Mini etek giyen kadınlar nasıl algılanıyor?

kezbanhatun
kezbanhatun Takip Et
Xper 4 Yaş: 35
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
00
Yapay Zekaya Sor
sizce mini etek giyen kadınlar genel bir algıyla kaşar gözüyle mi algılanıyor?
Mini etek giyen kadınlar nasıl algılanıyor?
Kadın Soruları Kaş Soruları Nasıl Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• Semih89
    Semih89 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 36
    +1 yıl

insanları yaftalamayı alışkanlık haline getirmişiz resmen. valla bu toplumda kadın olmak çok zor ciddi anlamda. mini etek giyer "kaşar" denir, bir işi olduğu için eve geç saatte dönmek zorunda kalmıştır, o saatte sokakta yürüdüğü için "yollu" denir, sevgilisiyle cinsel bir şeyler yaşasa "kaşar" yaşamasa "kezban" denir. bırakın abi düşü kadınların yakasından yahu.

kendisine yakıştıran mini etek giysin. kıyafet özgürlüğü denen bir şey yok mu bizim ülkemizde? size ne arkadaş insanların giydiğinden? toplu bir tepki olsa ve bütün kadınlar veya kadınların çoğu pantolon giymeye karar verse bu sefer de "neden etek giymiyorsunuz?" diye yüklenirsiniz üstlerine.

bir gidin çay koyun arkadaş ya. at gözlüklerini de çıkarın.

0
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• imagine_me
    imagine_me Takip Et
    Xper 2 Yaş: 49
    +1 yıl

Yerine göre çok şık ve seksi olabiliyor. Kimi bayana da çok yakışıyor hani...

Her mini giyene "kaşar" denmez. En azından ben öyle düşünmem-demem.

Bir kadına kaşar demek için, basit, ahlaksız ve aşırı cilveli... vs. davranması-konuşması lazım. Yani önemli olan bayanın ne giydiği değil; nasıl davrandığıdır. Ahlaklı ve namuslu bir kadın mayoyla bile gezse yine öyle dedirtecek bir halde görünmez göze.

Yanlış olsa da, sadece karşıdakinin kıyafetiyle yargılayan küçük beyinli insanlar da yok değil. Zamanla onlar da düzelir umarım...

Konuyla ilgili bir söz aklıma geldi:

"Bir kadının yüzünde taşıdığı ifade, sırtına giydiği elbiseden daha önemlidir."

3
    7 Yorumla
    • lollita
      lollita
      +1 yıl

erkeklerde iç çamaşırı giymeden dar taytlarla çıksınlar bakalım ne olacak kadınlarınız o görünüme maruz kaldığında tepkiniz..açıktırki herhangi bir davet yada düğün gibi özel bir gün değil ve bayan hep mini giyiyorsa teşhiri seviyordur.

Yorumla
    • hayatiolmuyaninsan
      hayatiolmuyaninsan
      +1 yıl

lolita ne konuştugun ve saçma konuştugunun farkındamısın? arkadaşım

Yorumla
    • imagine_me
      imagine_me
      +1 yıl

lolita,

Ben bakmıyoruz-bakmayız demedim ki. Bakarız tabi ki. Ayrıca giyenin de bacaklarını göstermek istediği kesindir. Ona da itirazım yok.

Ben; "her mini giyenin kaşar yani or...pu olduğunu düşünmeyiz" demek istedim. "Sadece giydiği kıyafete göre, bir insanın karakteri-kişiliği-namusu hakkında önyargıda bulunmak doğru değildir" demek istedim. Yazdıklarımın teması bu idi.

(Ve sen bir bayan olarak; bu fikri benden daha çok savunman gerekirdi, diye düşünüyorum.)

Yorumla
    • Tasardur
      Tasardur
      +1 yıl

+1 yorum için ;)

bu da " lollita " ya verdiğin cevap için ;) ; link

Yorumla
    • lollita
      lollita
      +1 yıl

kim ne derse desin o... denmez belki ama doğru bulmuyorum kesinlikle.16 17 yaşlarımda giydim bir kez.biri laf attı erkek arkadaşım benim yüzümden kavga etti.aynı gün biri fotoğrafımı çekip marketteki bir kasiyere nasıl mal ama diye göstermiş.kasiyerse beni tanıyorduki sildirmiş fotoğrafı.Başıma bunca da şey gelmişken giymem.biri de bana burda kızıp sevgilim yanımda değilse giymesin derim diyor o da ayrı bi vaka

Yorumla
    • Tasardur
      Tasardur
      +1 yıl

Aynen öyle.. ayrıca ben kızarım demedim Giymeisn dedim bi duzgun oku önce..

bak senin istememe sebebini bu şekilde dile getir tamam.. ozman hak verırım karsı durmana..

ve unutmaki bir kadını koruyacak olan Erkeğidir.. ben kadınıma o guvenıo verdıkten sonra..

Bide Gıydıgın yer onemli.. madem oyle oyle bır ortamda gıymezsın..

hatta Cesaretı olan fatih te bi dolaşşın bakalım o etekle noluyo :)) yanında adam olsun olmasın ;)

Dıyorum ya gıyılecek ortam var gıyımeyecek ortam var ;)

Yorumla
    • Tasardur
      Tasardur
      +1 yıl

şunuda demeden duramıyacağım..

farzı misal baktıalr laf attılr vs.. illaha kavga etmek durmundada değilsin.. adam attığı laf la kalır..

Sonucta o kzıa sahıp olan erkek arkaasıdır.. oda ancak öyle bakar kalır..;)

Yorumla
  • lollita
    lollita Takip Et
    Xper 2 Yaş: 35
    +1 yıl

ben hoşlanmıyorum.poposunun hemen altında olan bir miniyse direk o gözle bakıyorum bir bayan olarak.sevgilimi koluma takmış yürürken maruz kaldığımız bi manzaraysa iki katı beddua ediyorum inşallah birgün kocan aldatır seni diyorum.

2
    10 Yorumla
    • bulbinik
      bulbinik
      +1 yıl

:) kindar insan

Yorumla
    • lollita
      lollita
      +1 yıl

giymesin onlarda:)bakmasakta görmek zorunda kalıyoruz.

Yorumla
    • Tasardur
      Tasardur
      +1 yıl

soylediğin sebep içinde sana +1

Yorumla
    • lollita
      lollita
      +1 yıl

Benim ailemdeki diğer insanlar benim gibi değildir muhafazakardır.Erkek kardeşim ve babamda abdestsiz gezmez.Aşırı derecede açık giyinen kadınlar saygısızdır bu insanları düşünmez ölçü olmalı.Ne kadar bakmamaya çalışsa da bir erkek görünce nefsi ister bu erkeğin doğasıdır.

Yorumla
    • CrunchInDaMilk
      CrunchInDaMilk
      +1 yıl

Erkek arkadaşını kıskanmana saygım sonsuz, domuz değilsin, kıskanacaksın tabii. Ama ne olursa olsun erkek arkadaşına açık açık sulanmamış biri için "inşallah kocan aldatır" ağır bir dua. Ben değil mini etek, etek bile giymem ama giyen de umurumda bile olmaz. Erkek arkadaşım gözlerine hakim olsun. Sokaklar vücudunu belli eden kıyafetler giyen fit adamlar da dolu. Herkes dilediğini giyebilir. Namuslu bir erkek zaten karşısındaki kadın çıplak bile olsa kafasını çevirmesini bilir.

Yorumla
    • lollita
      lollita
      +1 yıl

bakmak ile görmek arasında fark var.istemedende olsa görüyorsun.kimse onun malını görmek zorunda değilki.ve erkek arkadaşım çok yakışıklıydı 10 kadından 9u illaki bakıyor ister istemez etkileşim oluyor.

Yorumla
    • CrunchInDaMilk
      CrunchInDaMilk
      +1 yıl

Namuslu bir erkekse ne gibi bir etkileşim olabilir ki?

Yorumla
    • lollita
      lollita
      +1 yıl

Sonuçta gördü bacaklarını gözlerini kapayıp gidemezya yolda ve anlık dürtüleri olabiliyor erkeklerin kendilerinin kontrol edemediği.biraz erkek kafasıyla düşün.bir kez görünce asla başını tekrar çevirip bakmaz zaten benim arkadaşım en azından yanımda böyle.

Yorumla
    • CrunchInDaMilk
      CrunchInDaMilk
      +1 yıl

O anlık dürtüler kızlarda da var, kontrol edemediğimiz :). Erkek kafası nedir? Kızlara da baskı olmasaydı, "kız kafası" diye de bir tabir olurdu... Kaldı ki onca baskıya rağmen kızlar yine de kendilerini o kadar da kısıtlayamıyor.

Anladım, kafasını çevirmiyorsa tekrar zaten sorun yok... Sadece aldatılmak çok ağır bir beddua olacağı için dedim :). Tabii senin tercihin. İyi günler.

Yorumla
    • lollita
      lollita
      +1 yıl

kızlar duygu odaklıyken erkekler biraz daha organ odaklı ondan öyle dedim.Sanada iyi günler :)

Yorumla
  • halime89
    halime89 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 36
    +1 yıl

kaşarlık değilde neden bu kadar abacaklarını açıp gösteresinki kendini teşhir ediyosun millete ilgi çekmekten başaka bişiy değil

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

5

Cevap

35

Cevap

• Tasardur
    Tasardur Takip Et
    Xper 2 Yaş: 42 , eic 44%
    +1 yıl

hayır arkadaşım.. şöyle diyim " imagine me " arkadaşımın dediklerine aynen katılıyorum..

yani giydiğin elbiseyi taşıyabilmek önemli.. herseyın yeri zamanı var.. açıkçası ben bir erkek olarak kız akadaşımın benim yanımda giymesine karışmam.. ben yokken gıymesın derim..

ha hoşalnırmıyım gıymeısnden evet.. Allah Topuklu ayakkabıyı icat edendende mini eteği bulandan da razı olsun.. bir kandını kadın yapan aksesuarlardan önemli olanlarıdır bunlar..

ha bazı yozlaşmış beyınler ( kadın/erkek ) farketmez.. giyemedikleri için yada taşıyamadıkalrı için yakıstırma yaparlar ;) kımısıde bacısına gıydırmez haty huyt yapar gıyen gordumu cenesınden salyaları akar..

Ondan demem odur ki hersey yerine güzel arkadasım ;)

0
    2 Yorumla
    • lollita
      lollita
      +1 yıl

ergenus

Yorumla
    • Tasardur
      Tasardur
      +1 yıl

ahahah :D 19 yaşındasın ve ergenus ben mi oluyorum :D))

ehuehue :D saol ya sabah sabah güldürdün beni ;)

Yorumla
  • lagavulin
    lagavulin Takip Et
    Xper 7 Yaş: 43
    +1 yıl

Eğer Nişantaşı,Taksim,Ortaköy v.b gibi daha elit yerlerde giyersen sorun olmaz, ama maalesef varoş semtlerde, yobazların rahatsız edici bakışlarına maruz kalıp, abaza tiplerin tacizine uğrayablirsin. Çok abartılı olmadıkça, bir bayanı, özellikle de topuklu ayakakbılarla kombine edildiği zaman çok çekici gösteriyor ve ben mini etek giydi diye kimsenin ahlakı hakkında kötü bir düşünce geçirmedim şimdiye kadar aklımdan. Bulunduğun muhite çok ters değilse, kendini nasıl iyi hissediyorsan öyle giyin, kimsenin ne düşündüğü umrunda olmasın...

1
    0 Yorumla
  • 1iBeniDurdursun
    1iBeniDurdursun Takip Et
    Xper 2 Yaş: 34
    +1 yıl

Mini etek i giyen kadın bacaklarını sergilemekten başka ne için giyer ki. Ne kadar uğraşsa da otursa firikik verir kalksa firikik verir. Lisede iken eteklerini sıyırırlardı minietek gibi yaparlardı ben kaşar demiyim ama uygun değil diyim. Kız arkadaşımın giymesini istemezdim...

2
    2 Yorumla
    • tunahus78
      tunahus78
      +1 yıl

Erkekler de kısa kollu t-shirt giymesin o zaman. Bir gerçek varki erkeğin omuz ve kolları kızların bacak ve kalçaları dikkat çeker. Erkekler atletik kol ve omuz hatlarını "sergilemek" için t-shirt giyebilir ama kızlar mini etek giyemez? Kızlar da kısa kollu veya askılı giysin o zaman denirse, kızların omuz veya kollarına dikkat eden erkek ben görmedim...

Yorumla
    • 1iBeniDurdursun
      1iBeniDurdursun
      +1 yıl

Kendi ağzında "sergilemek" diyorsun. Bu noktadan sonra sana ne diyebilirim ki. Tezgahtar sensin :)

Omuz mu daha seksi objedir yoksa kalça mı. İkisi aynı şey değil yapma yaaa...

Yorumla
  • PokerStar
    PokerStar Takip Et
    Xper 2 Yaş: 41
    +1 yıl

yok genel bir algı ile kaşar olarak biz buna , 3 şeyden dolayıdır deriz ;kaşar damgası yenmeye sebep

1. kedi + ciğer = dengesiz kelimeler sarfedilir.

2. Toplumun örf, adet ve geleneklerine uymadığı için zaten başta yadırganır buna istinaden yine dengesizce haraketlerde kelimelerde hayat bulur o'an !

3. bazıları vardır ki gerçekten kaşardır ve kaşarlıklarını mini etek giyerek taşkınlık yaparak boy gösterirler e durum böyle olunca her sarışın aptal mı sorusu gibi bu durum türüyor.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

yaz kış sıcak soğuk demeden giyiyorlar ise demekki kendini gösterme cabasindalar. Dikkat ettim genelde fazla güzel olmayan bayanlar giyiyor bu tür şeyleri. Üst tarafla dikkat çekemeyınce alt tarafla çekiyor işin özü bu temelde yatan. Eee bu durumda bel altıyla dikkat çekmeye çalışana hangi kötü sözü desek haktır. El kadar şey onu da çıkart tam olsun. Ve bir de oturduklarında çekiştiriyorlar şeyim görünmesin diye ula göstermeyeceksen giyme

4
    3 Yorumla
    • lollita
      lollita
      +1 yıl

Ağzına sağlık Elvis

Yorumla
    • Tasardur
      Tasardur
      +1 yıl

İşte diyorum ya taşımaktır önemli olan ;)

1 tane dengesiz boyle yapıyor dıye herkeze maal etmemek lazım dıye dusnuyorum ;)

Yorumla
    • Tasardur
      Tasardur
      +1 yıl

ayrıca +1 fikrinede katılıyorum ;)

Yorumla
  • bulbinik
    bulbinik Takip Et
    Xper 2 Yaş: 42
    +1 yıl

yakışana yakışıyor ama hiçbir kadın bacaklarını sergilemek için giymediğini söyleyemez bana. bacaklarını beğenen kadın, beğenilmek amacıyla giyor. kaşar değil ama biraz teşhiri seviyor diyelim :)

hem ne kadar dikkat ederse etsin, mutlaka frikik verir mini etekli kadın.

1
    0 Yorumla
  • technologx
    technologx Takip Et
    Xper 5 Yaş: 46
    +1 yıl

Aşağıdaki yorumlara baktığımda kimse evet demiyor erkekliğe toz kondurmuyor ama Ne yazıkki eğitimlisi eğitimsizi bu şekilde bakıyor olaya.

5
    1 Yorumla
    • Tasardur
      Tasardur
      +1 yıl

ben evet diyorum.. yerine göre evet dıyorum.. dusunsene cenazeye mini etekle gidilirmi? yada uygun olmayan bır mekana..?

Sokakta mını gıymek? üzerine uzun palto gıyırlır.. Gene gıyersın.. Onemli olan ne nıyetle gıyıldıgı..

benım ıcın sorun yok ;)

Yorumla
  • wimesodas
    wimesodas Takip Et
    Xper 7 Yaş: 36
    +1 yıl
    Spor konusunda 361 cevap paylaştı.

Çevrenin kültürel algısına, yapısına bağlı, Kapalı toplum özelliğindeyse çevre o zaman "kaşar, yollu, iş var ...vs" açık toplumsa "hür, haklarının bilincinde, kültürlü, sosyal ... vs" gibi bakılır

3
    2 Yorumla
    • wimesodas
      wimesodas
      +1 yıl

Bi de kimseyi yargılamamak gerektiğini,

herkesin kendi kararını verdiğini, kimsenin başkalarının fikrine, tavrına, hareketine vs müdahale edip değiştirmek ve etkilemek hakkına sahip olmadığına inanıyorum

Ayrıca hakaretamiz, aşağılayıcı, küçük düşürücü, hedef gösterici gibi söz ve davranışlarda bulunamayacağını da benimsemekteyim

bütün bunlar zaten anayasamızda kanunlarla koruma altına alınmış durumda çok şükür

bütün bu gibi bakış çarpıklıklarının sebebi toplumsal çöküşümüz

herkes kendine

Yorumla
    • wimesodas
      wimesodas
      +1 yıl

herkes kendine baksa kendi hatalarnı görüp düzeltmeye çalışsa

başkalarının hatalarına laf etmekten utanır

miniye vs karşı çıkmak mantıken doğru olabilir bu tartışılır

ama aynı mantıksal kurallar herkese her konuda uygulansa

ortaya daha vahim sonuçlar çıkar

mini daha ne ki

mini etek o dediğim diğer sorunların yanında "mini" bi sorun

Yorumla
  • sentabale35
    sentabale35 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 46 , eic 32%
    +1 yıl

mini etek giyen kadına yakısıyorsa gayet guzel hal ve hareketlerınde kasarlık yoksa göze gayet hoş gelıyor rahatsız etmeden donup bakarım bugune kadarda oyle kasar gıbı bır takıntım olmadı bu kedının cıger olayı...

0
    0 Yorumla
  • emrezeynep
    emrezeynep Takip Et
    Xper 2 Yaş: 38
    +1 yıl

Taşımasını bilirse giyebilir ama ben şahsen sevgilimin asla böyle mini etek giymesine izin vermem mümkün değil .

1
    0 Yorumla
  • maksimusua
    maksimusua Takip Et
    Xper 4 Yaş: 40
    +1 yıl

Niye kaşar gözüyle algılayım ki. İnsanların giyimine, dış görünüşüne, göre karar vermemek lazım ön yargılı olmamak lazım.

0
    0 Yorumla
  • Jubilant
    Jubilant Takip Et
    +1 yıl

ben sevgilimin giymesini istemem. giyenede kasar demem ama genel itibariyle öyle bakılıyor cogu yerde

2
    0 Yorumla
  • onnix
    onnix Takip Et
    Xper 5 Yaş: 45
    +1 yıl

güzel bacaklı ve yakışan kızlara saygı duyuyorum hoşumadea didiyor ama koluna takıp gezebilirmisin yok neden meshebim o kadar geniş değil biraz sahiplenicimiyim neyim günü birlik ilişkim bile olsa saatlik ilişkim bile bu böyle

0
    0 Yorumla
  • CRema
    CRema Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32 , eic 35%
    +1 yıl

nick-soru. Bakanlar var ancak yanlış. Ama mini etek giyende amaç bellidir, bacak göstermek.

0
    0 Yorumla
  • macchiato8206
    macchiato8206 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 43
    +1 yıl

hiç te bile. kaşar gözüyle bakmak için yüzüne bakmak yeterli:) yüzünden anlaşılıyor ne olduğu. mini etek candır, hepiniz giyiniz.

0
    0 Yorumla
  • temucin
    temucin Takip Et
    Bilge Yaş: 41
    +1 yıl

Hayır..Bacakları güzel , insanlar baksın diye giyiyor...Bizde doya doya bakıyoruz..

0
    0 Yorumla
  • secretboy_2
    secretboy_2 Takip Et
    Guru Yaş: 43
    +1 yıl

Turkiye'de ozellikle diger kadinlar tarafindan oyle algilaniyorlar.

1
    0 Yorumla
  • BuKiminAdı
    BuKiminAdı Takip Et
    Xper 2 Yaş: 39
    +1 yıl
    https://www.youtube.com/watch?v=7ztRDbGUKAU
    1
    0 Yorumla
  • Kertmeyenkele
    Kertmeyenkele Takip Et
    Guru Yaş: 38
    +1 yıl
    Spor konusunda 360 cevap paylaştı.

ben daha çok çıtır çerez gözü ile bakıom onlara :/ tamamen algıda seçicilik işte..

0
    0 Yorumla
  • AşkSanaBenzer
    AşkSanaBenzer Takip Et
    Xper 4 Yaş: 40
    +1 yıl

Yaşam tarzıma ters birşey

olumlu bakmıyorum kısacası giymeseniz daha iyi

2
    0 Yorumla
  • Trolll
    Trolll Takip Et
    Xper 2 Yaş: 34
    +1 yıl

Hayır tbisi :) ama biz erkeklerin abazalık duygularını kabartıyor :D wauwsthhh :D sni miniyle görmek isterdm .d.d.d

0
    0 Yorumla
  • tolunayyy
    tolunayyy Takip Et
    Xper 2 Yaş: 41
    +1 yıl

BENCE

GİYENİNDE AMACINA BAĞLI

yoksa miniyle dekolteyle kaşarlığın alakası yok

beyninde kaşarlık varsa her türlü yapar

giysi bir aksesuar olur onun için

0
    0 Yorumla
  • şebek
    şebek Takip Et
    Xper 2 Yaş: 31
    +1 yıl

öle bişe yok bişeyler yapmak isteyen yapıyo ne türbanlılar var oooo

1
    2 Yorumla
    • fareliköyünkavalcısı
      fareliköyünkavalcısı
      +1 yıl

elmayı armutu karıştırma şimdi:D

açık-kapalı meselesi değil bu...

finduk meselesi:D

taşıyanla alakalı yani:D

Yorumla
    • şebek
      şebek
      +1 yıl

o zmn öyle denilmeli mini etek giyince kimse kaşar olmz içinde vrdır onun :)

Yorumla
  • anyboy
    anyboy Takip Et
    +1 yıl

Ne alaka ya oturmasına kalmasına dikkat etsin. Bak kim kaşar diyor ama bazıları da kaşınıyo bir de son olarak yakışmayana da yakışmıyor şimdi bunu da kabullenmek lazım. Haksız mıyım?

0
    0 Yorumla
  • siradisi-evli
    siradisi-evli Takip Et
    Xper 2 Yaş: 45
    +1 yıl

Ben esimin mini etek giymesindende dekolte giymrsindende hoslanirim bakislarada aldiris etmem. Yerine gore abartmasini bile severim

0
    0 Yorumla
  • ultraas
    ultraas Takip Et
    +1 yıl

kesinlikle hayır her yerini kapatıp ona buna açanlarda var mini etek giyip herkese açanlarda ama geneli diğil

0
    0 Yorumla
  • nuri_abi
    nuri_abi Takip Et
    Xper 3 Yaş: 39
    +1 yıl

hayır alakası yok.mini eteğin giyilceği yer var giyilmiceği yer var sonuçta

0
    0 Yorumla
  • -ash-
    -ash- Takip Et
    Guru Yaş: 41
    +1 yıl
    Spor konusunda 897 cevap paylaştı.

günah cehennem falan

0
    0 Yorumla
  • HepsiBenimSuçum
    HepsiBenimSuçum Takip Et
    Xper 4 Yaş: 42
    +1 yıl

yoo hiç öyle algılamıyorum

0
    0 Yorumla
  • my dawn
    my dawn Takip Et
    Xper 2 Yaş: 49
    +1 yıl

bulundugu semte göre değişir..

1
    0 Yorumla
  • fall88
    fall88 Takip Et
    Master Yaş: 37
    +1 yıl

çoğu erkek öyle görüyor

0
    0 Yorumla
  • TheSocial
    TheSocial Takip Et
    Xper 3 Yaş: 38
    +1 yıl

Kaşar değiller bana göre sadece çok dişiler

1
    0 Yorumla
  • byaxislh
    byaxislh Takip Et
    Xper 6 Yaş: 37
    +1 yıl

yok beaa saçmalama bana göre normal yani :p

0
    0 Yorumla
  • cappy34
    cappy34 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 43
    +1 yıl

hayırrr ama teşhirci diye algılarım :D

0
    0 Yorumla
  • sakininsan
    sakininsan Takip Et
    Xper 2 Yaş: 50
    +1 yıl

en büyük kaşar onu öyle algılayandır

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Bizim buralarda öyle valla

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

kocacım için giyerim sadeceeee..

0
    0 Yorumla
  • byseco
    byseco Takip Et
    Xper 2 Yaş: 38
    +1 yıl

alakaya maydanoz...

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

normal diğerleri gibi

0
    0 Yorumla
  • sordumgitti
    sordumgitti Takip Et
    Xper 2 Yaş: 44
    +1 yıl

abartıyorsa evet

1
    0 Yorumla
Devamını Gör(25)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Spor > Sorular > Mini etek giyen kadınlar nasıl algılanıyor?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Mini etek giyen kadınlar hakkında ne düşünüyorsunuz? 5 cevap verildi
Mini etek giyen kadınlar rahat olabiliyor mu? 5 cevap verildi
Mini etek giyip dışarı çıkan bayanlar hakkında ne düşünüyorsunuz? 23 cevap verildi
Mini etekli elbise giyen Kızlar Sizce nasıl? 35 cevap verildi
Mini etek giyen kızlara nasıl tepki veriyorsunuz? 23 cevap verildi
Kalçaları sıkan mini kot şort giyen kadınlar hakkında ne düşünüyorsunuz? 31 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Erkekler ortamı çok olan kızları sever mi?
  • Günde 2 defa duş alan biri eriyerek yok olur mu?
  • Yanında şımarmak istediğin biri var mı?
  • Biten bir ilişkiye dönmek, hata mıdır?
  • Kan ve saç telinden tesbih yaptırmak iyi bir hediye fikri mi?
  • Erkeklerin hoşlandığını anlamak neden bu kadar zor, herkesle mi flört ediyorlar?
  • Çok mu sabırlısın?
  • Aşka cesur musun?
  • İkidebir seviyor musun diye soran insanlara tepkiniz nedir😅?
  • İnsanları idare etmesini alttan almasını bilirmisiniz, yoksa tepkinizi koyarmısınız?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨