1.Soru : Kaş*r kime denir?
2. Soru : Ve neden kaş*r olurlar?
3. Soru : Değişebilirler mi?
2. Soru : Ve neden kaş*r olurlar?
3. Soru : Değişebilirler mi?
İstediği her haltı yiyip bekareti koruyup erkeğe elim erkek eline değmedi diyerek kendini pazarlayana,
Cinsiyetinin farkında olmadan gördüğü hemcinsini kendi gibi sanıp kaşar yaftasını şak diye yapıştırana,
Sevdiği adam yanında düştüğü kalktığı belli olmayana,
Etrafında her geceyi ayrı geçirdiği erkekten başka ne bir dost ne de bir insan bulunana,
Hiç bir fikir abidesi düşünsel aktivitesi olmamasından dolayı erkeklerin sadece eğlencesi olana,
Sevdiği adamı ve dahi hayatına giren her erkeği iki dakikalık heves için defalarca aldatıp, ondan sonra inkar edene, ağlayıp zırlayıp gözyaşlarını kullananlara.
Değişebilirler mi dersen, vicdanları varsa tabi değişirler.
Sen oruspulugun tanımını yapmışsın kardeşimm
1) karşı cinsle ve kişiyle sınırları olmayan elleten veya daha ilerisine giden insan
2) Bir çoğu değerli oldupunu sanır.Ama sadece kullanılıp bırakılırlar.
3) İsterse evet değişebilir.
teşekkürler
konuyla alakalı mükemmel bir şiir var :D link
sağol gerçekten en iyi cevaplardan biri
--inci sözlük--
Cevap
12Cevap
1.açık giyinen,küfür eden, erkeklerle gezen tozan herkesle sex yapan kıza denir
2.Zevk meselesi
3.Eğer küçük yaşta 16 18 yaş arasında böyle biriyse ve sonrasında yaptıklarının yanlış olduğunun farkına varıp pişmansa yapmaz. genelde küçükler bu yola sapıyorlar annesi ile babası ayrı olanlar babası olmayanlar annesi sahip çıkmayanlar yetiştirilmeyenler cahil oldukları için onlara doğal geliyor böyle şeyler sonra reşit olunca olgunlaşıyorlar hatalarının farkına varıyorlar değişebiliyorlar. bazıları ise bu durumdam mutlu olup bilerek devam ediyorlar. zararın neresinden dönsen kardır
Küfür etmeyi karıştırma! Küfür etmek orosp*luksa erkeklerde or*spu kızlarda küfür edebilir Çocuklaşma!
Kaşar erkeklerin kadınlarımıza yakıştırdığı iğrenç atıflardan biri.Teklif geliyor mesela filancanın arkadaşı seni çok beğeniyormuş falan diye tanımıyorsun o adamı hiç görmemişsin ilişki yaşamakta istemiyorsan doğal olarak cevabın hazır değilim gibi bir şekilde reddetmek.ama reddediyorsun bir bakıyorsun hiç tanımadığın adam kaşar demiş arkandan.
1. sitedeki tüm erkekler kaşarın alası :)
2.kaşarlar çünki kaşarlık hamurlarında var :)
3.hayır değişmezler sade taze kaşardan eski kaşara dönerler
bende fareyim ama kaşar gördümde midem bulanıyo o nedenle küreysel ısınmaya hayır ha ha ha :))
Kaşar açık saçık minik dar kıyafetler giyen erkeklerin yanında çekinmeden rahat davranan benim sevmediğim kız türlerine denir :D
keşke öyle olsaydı :)
olm sıze gore butun kızlar kasar
sevse kasar
verse kasar
vermese kasar
hep boyle yanı baktınkı kız guzel gıynmesını bılıyo hemen tanımadan etmeden aa bu kasar aaa su orsbu
elde edemedıgınız kızlar nedense he boyle sızın ıcın
babadan ogula nesılsınız amk
Bi erkeğin böyle düşünebilceği ihtimali çok düşüktür benim için,helal olsun.
Kaşar yazmanın neresi yanlış acaba...Sanki küfür!
Kaşar birilerin söyledi alalade bir kelime,toplumca hoş karşılanmayan kız...
Toplumun dikkatini çekmek için böyle olurlar,değişebilirler mi bilemiyorum...
Benim için kaşar sözü hem erkeğe hem de kadına söylenebilecek bir söz. olmakyadaolmamak arkadaşımız hayatınızda hiç kaşar olduğunu kabul eden birini gördünüz mü? diye sormuş. Bu soruya bence hayatında kendine ******** diyen birini gördün mü diye soruyla cevap vermek gerekir. Zira kötü yola düşmüş erkek ve kadınlar da kendilerine sıfat takılmasından hoşlanmazlar. Yani kimse kötü bir sıfatla anılmak istemez.
Canım sündürme çekti ya.. link
Kaşar kahvaltı da vazgeçilmezimdir :) Birazdan 70 model fordumu garajından çıkarıp jane halalara gideceğim :D
illa o* mu yazaydım ?
Kaşarlı tost. link
son kullanma tarihi geçmiş onun
1: Vericilere denir
2: Azdıkları için kendilerini tutamazlar
3: Mümkün değil. Şemsiye açılmaz
ben kaşar olarak sadece bir gıda ürünü biliyorum, bu kadar,
orspu kime denir o zaman ve değişirler mi?
1) Piyasa malı
2) Keşfedilmek isterler
3) ¿
2. cevap çok iyi :)
Sen simdi sansurleyince her sey degisti biliyor musun?
+5 yıldız kaşarların değerini bilmek lazım kaşarlar olmasa kiminle güreş edicez...
1. Yemelik kıza
2. Yiyelim diye
3. Değişmesinler
öyle diyonda kaş*r sevdası çeken ne yapsın (Allah aşkına biri marketten kaşar al demesin.)
tamammm :)
Şu "kaşar" terimine de tavımdır. Hiç mi hiç sevmem.
Hafifmeşreptir işte. Uzun uzun açıklamaya gerek yok.
gösteripte elletmeyene denir
elletene ne deniyor?
kedi uzanamadigi ete mundar dermiss
Uzandım uzandım merak etme...
Kasarlanmak iyi bir seydir.
Bunun cevabını bende merak ediyorum :)))
O bu değil de ks kaşarı bile sansürlemiş:D
ben sansürledim desem :)
e yuhh:D
kaşarın a sı neden yok onu anlamadım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar