Erkek arkadaşım kapanırsam benden ayrılacağını söyledi

arkadaşlar yargılamadan önce lütfen kendinizi benim yerime koyunuz rica ederim. bence islamiyete göre kadının kapanması insan ilişkileri olarakda bana göre mantıklı daha önce bi iki denemem oldu kapanmak konusunda ancak başaramadım nedeni ise çevremin son derece eleştirmesi ve ateistlerden oluşması komşular,arkadaşlar falan vs. ama asıl önemli olan erkek arkadaşım ateist ve kadının kapanmasının kadını son derece aşağıladığını düşünüyor ben öyle olduğunu düşünmmüyorum ama napıcamı da bilemiyorum kapanmak allah rızası için olduğu için bana mantıklı geliyor neden kendini aşağılatmak olsun ki ne alaka? bisürü şey yaparken insan kendini aşağılatmıyorda kafasına bi bezle örttü diye mi aşağılatıyor? ben öyle düşünüyorum ama erkek arkadşaımıda çok seviyorum ondan ayrılmak istemiyorum napıcamı bilmiiyorum niye beni kabul etmiyor bilmiyorum evli insanların eşleri sonradan kapanıyor adamlar olgunlukla karışılıyorlar herkes tepki verse kimse evli kalamaz ki. kısacası erkek arakdaşım benim düşüncelerime saygılı olmazsa sonumuz noluıcak merak ediyorum bilmiyorum keşke kabul etse beni olduğum gibi bende rahatlasam...
Güncellemeler
+1 yıl
Not: Lütfen yargılamadan önce dinleyiniz kendinizi benim yerime ya da erkek arkadaşımın yerine koyunuz. buarada ailem son derece anlayışluı kapanmam konusunda beni olumlu olumsuz birşey demiyorlar.
Güncellemeler
+1 yıl
deteğiniz için teşekkürler erkek arkadaşımın kendine göre presipleri var geçen gün saçımı kestirdim diye bile benden ayrılıcaktı nerdeyse nedenmiş onun dediğini yapmamışım bilmiyorum davranışlarıyla beni sevdiğini düşlünüyorum ama kapanma konusunda beni dinlemiyor bile dinlese belki hak vericek diycem ama hiç inancı yok ki onun. mesela dini evliliği kabul etmiyor ve evlenmezmiş biz evlensek dini nikah kıymıycak benim tam bilgim olmaadığı için yorum yapmıycam sadece bilginiz olsun diye yazıyorum
Güncellemeler
+1 yıl
ailem biraz muahafazakar ama herkesin düşüncesine de saygılı bilmiyorum kafam karışık:(
Erkek arkadaşım kapanırsam benden ayrılacağını söyledi