Hepimiz için ince bir hat ama keskin bir soru bu. Zayıf kalmak mı, yemek yemek mi? Siz hangisini tercih ediyorsunuz?
Kesinlikle zayıf
Hayatta aç kalamam
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
aslında tok olup zayıf da olabilirsin. tahıllı ekmeklerin kalorisi düşük ama tok tutar. sürekli şekerli şeyler yersen hem şişmanlarsın hem de çabuk acıkırsın. şekeri azalt, tahıl ekmekleri ye, akşamları sadece salata ve tahıllı ekmeği tercih et. bir parça et ye. hem kilo verirsin hem tok olursun. ben bu yolla 20 kilo verdim. kalori hesaplarak beslendim. elma yedim, tahıl ekmeği yedim.
tabii ki yemek yemekkkkkkkkkkkk bu 3 günlük dünyada kendimi kime beğendiricem sonuna kadar yiyecem. Aç kalıp kendime neden işkence çektireyim ki. ya aç ölürsem. allah korusun.
Aynen millete yaranmayı mı çalışacan Bende yemek yemeyi çok seviyorum yanaklar aynı senin gibi yumuk yumuk :D
Valla kız arkadaşımla yemeğe gidiyoruz. En pahalı yemeği ısmarlıyor genelde, canı sağolsun da yemiyor! O tabaktan iki lokma alıp, her şeyi olduğu gibi geri gönderiyor. Günah yaa, hem keseye, hem cana günah! Bunu ona nasıl anlatsam acaba kırmadan?
bence göndertme kalanları, bir akşam çıktığınızda sen de tabağında biraz bırak, garsona da paketlemesini söylersin, dışarı çıktığınızda illa ki aç-muhtaç birileri olucaktır, hem yardımınız dokunmuş olur hem de kız arkadaşın mesajı almış olucaktır.
hey allahım insan bitiremeyeceği şeyi neden ister zaten onu da hiç anlamıyorum..
şişmanlık her türlü hastalığın anası durumundayken açlığı tercih ederim bir süreliğine
Cevap
8Cevap
Ay aslında ne aç kalayım, ne de şişman olayım diycem ama şişman olmaktansa aç kalmak sanırırm!
Bu moda denilen şey hayatımızda olduğu sürece hepimiz kendimizi açlığa mahkum hissediyoruz. Sanki hepimiz az sonra podyumda yürümeye çıkacakmış gibi sıfır beden olma heveslisi olduk. Walla ben şahsen 1 dirhem etin bin ayıp örttüğü Osmanlı döneminde yaşamak isterdim.
Yiyin kızlar biz Türk erkekleri zayıf kızları sevmiyoruz :D
Çok aşırıya kaçmamak koşuluyla, aç kalıp zayıf olacağıma tabii ki yemeyi tercih ederim. Dünyaya bir kez geliyoruz sonuçta...
zayıf olmak saglıklıdır ıyıdır :) ac kalmam gerekmez gene de zayıf olabılırım spor yaparım asırıya kacmadan dıledıgımı yerım sonra da dıledıgım seylerı gıyıp uçuşurum etrafta perı gıbı
Doyana kadar yerim hiç de umurumda olmaz yemeğimi. sporumu yaparım. balık et çıkar ortaya ki öyleyim iskeletor olmaktansa balık eti tercih ederim hem tutunca eline bişiler gelir :D
ikisininm ortası en iyisi..aşırı zayıf kalmak yada yememekte zararlı..en az obezite kadar.
kesinlikle zayif dediysem yani skelet kimide yok yani
hastalığımdan dolayı öküz gibi yiyorum ama üstüne kilo veriyorum mutluyum! :D
Hiç birisi. Hem istediğin kadar yemek yemek hem de poponu kaldırıp düzenli olarak spor yapmak :))
Aç kalamıyorum maalesef 🤗
Yasasin Yemek Yemekkk ;))
Kesinlikle zayıflık iyidir derim.
B: Hayatta aç kalamam
Kesinlikle zayıf kilo vermek çok zor çünkü.
İnsan gibi yemek :D
ben hem tokum hem zayıfım :D
aç kalmadan zayıf olmak.
a şıkkı
Hayatta aç kalamam
çok zayıf olmak
Hayatta aç kalamam
Hayatta aç kalamam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar