Ev arkadaşımla geçinemiyorum. Çözüm önerisi olan var mı?

bi arkadaşımla eve çıktık. Eşyalarını satın aldık. Temmuzdan bu yana da kirasını ödüyoruz. Bir yıllık tüm yakıt parasını da peşin ödedik.

Ev benim okula uzak, onunkine yakın, evi tutarken böyle bi fedakarlık yaptım.

Yalnız adamla anlaşamıyorum. Evi temizlerken, gereken eşyaları alırken, bulaşık vs yıkarken yardım ettiği yok. arada da cins cins hareketler yapıyor, alakasız şeylerden tartışma çıkarıyor.

"Annemin getirdiği reçel kavanozuna neden turşu koyuyorsun?" diye soracak kadar mal birisi. Ulan reçel bitmiş koyduk işte.

Genel tartışma ciddiyeti bu kıvamda. bi gün çakıcam yumruğu hoşaf edicem ağzını yüzünü o olacak.

Anneme- babama da sordum çıkıcam evden filan diye, "o kadar para verdin (ortalama 1200tl) temizledin ettin, eşya aldın vs şimdi çıkma, yıl sonuna kadar idare et" dediler. Arkadaşlar, abim falan da yurda çıkarsan rahatın bozulur, "sen idare et yıl sonuna kadar o kadar ödemişsin ziyan olmasın, evin içinde görmezden gel, yemeğini kendin yap kendin ye, odana çekil muhattap olma" dedi.

Ben hala evden çıkıp başka bir eve veya yurda çıkma taraftarıyım. Hata yapmaktan korkuyorum. Sizin de bir öneriniz var mı? Sizce ödediğim para, verdiğim emek sonuna kadar kullanılması mı gerekir?

Çok ciddi sıkıntıdayım, ciddi cevaplar verirseniz sevinirim.
Ev arkadaşımla geçinemiyorum. Çözüm önerisi olan var mı?