• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Spor

Erkekler neden futbolu çok sever?

gülxx
gülxx Takip Et
Xper 4 Yaş: 54
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
00
Yapay Zekaya Sor
çok sever ne zevk alıyorsunuz bir türlü anlamam.Mantıklı bir cevabı varmı bunun
Erkekler neden futbolu çok sever?
Sevgi Soruları Erkek Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• Eyyildiz
    Eyyildiz Takip Et
    Xper 6 Yaş: 42 , eic 72%
    +1 yıl

Bunun cevabını belkide futbolu sevenden değil , sevmeyenden daha iyi alırsın .

Futbol takım oyunudur , iki farklı takımın karşılaşmasıdır , çarpışmadır , mücadeledir.

Kısacası savaş simülasyonudur , yönetimdir , Savaş olan bu hayatta zafer erkekler için önemlidir ,zaferi kazanmak için insanlar arasında koordinasyon sağlama becerisini çalışabileceğiniz yegane yerdir .

İletişim , zamanla yarışma ve bedeninizi olaya tüm bunları düşünürken verip veremeyeceğinizi test edebileceğiniz bir yerdir.

Kısacası kimseye çaktırmadan savaşçılık oynayabileceğiniz harika bir bahanedir .

En can alıcı kısmı ise , bu olayları iyice öğrenmiş kişiler futbolla pek ilgilenmez , hayatla ilgilenir :) . Biraz da zevk meselesi , çok olumsuz yorum almayalım :)

2
    1 Yorumla
    • gülxx
      gülxx
      +1 yıl

Zevkler ve renkler tartışılmaz ve elbette ama anlamaya çalışıyorum diyen birine ters cevap verilince doğal olarak olumsuz yorumlar meydana geliyor.Tşk ederim vakit ayırıp cevapladığınız için

Yorumla

En İyi Cevaplar

• ertsilis
    ertsilis Takip Et
    Xper 2 Yaş: 41 , eic 34%
    +1 yıl

Ben sevmiyorum, ne yapacağız ? :) Erkekleri kalıplara oturtuyorsunuz o tamamen yanlış bir kere. Türk erkekleri dersen anlarım, ama "erkekler" çok geniş bir kavram. Bizim ülkemizde futbol yaygındır, ABD'de basketbol, x ülkede ... Kısacası kimin neyi sevdiği değişir. Ama niye "çok sever" kısmına gelirsek. Bir nevi rekabet, ibir nevi arkadaşlarla zaman geçirmeye bahane, bir nevi de imrenmedir spor müsabakalarını izlemek. Kadınlar nasıl pembe diizi izlemeyi seviyorsa ve duygulanıyorsa, erkekler de bu tarz şeylerle vakit geçirmeyi sever. Çünkü erkek doğası gereği yaşamı boyunca rekabet içindedir ve spor müsabakaları da rekabettir. Bir nevi kendini bulur yani içerisinde izlerken.

3
    1 Yorumla
    • gülxx
      gülxx
      +1 yıl

Saygı duyarım.Ama genel anlamda bu spor daha çok erkeklerin ilgi alanına girer başlık o yüzden :)))

Yorumla
  • allforone
    allforone Takip Et
    Xper 5 Yaş: 35
    +1 yıl

Herkesin bir hobisi vardır. Erkeklerin de bu. Ama her erkek, futbolla ilgilenmez. Göreceli bir şeydir sonuçta. Kızlardan da futbolla ilgilenen vardır.

0
    0 Yorumla
  • sananeşekerim
    sananeşekerim Takip Et
    Yoda Yaş: 31 , eic 30%
    +1 yıl

bence çok saçma o kadar insan 1 topun peşinden koşuyor :/

0
    1 Yorumla
    • gülxx
      gülxx
      +1 yıl

yaa buna en vermiyeyim.millete sovmek gibi olur

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

6

Cevap

31

Cevap

• ekmekarasıtoblerone
    ekmekarasıtoblerone Takip Et
    Xper 5 Yaş: 37 , eic 46%
    +1 yıl

mesela bn galatasaraylıyım, GS maçı alınca diğer renkdaşlarım gibi "Yendik" kaybedınce " yenildik" deriz takım yendi demez kimse.Takım aslında kişinin kendisi gibi olmuştur.Sidik yarışının gelişmiş hali de diyebiliriz.Ego tatmini heyecan taraftarlık tuttuğun tarafın senin öngördüğün şekilde güçlü olması , diğerlerini yenmesi.HAKLI çıktığının ispatıdır

bence psikolojik olarak böyle

2
    0 Yorumla
  • jetboy82back
    jetboy82back Takip Et
    Xper 2 Yaş: 41
    +1 yıl

mantıklı cevap mı ıstıyosun al o zaman

erkeklerın sevdgı zevk aldıgı herseyı anlamak zorunda degılsınız tamam mı ?

bazı seylerın ne oldugunu anlamak ıdrak etmek ıcın dogru dusunen bı beyınden fazlasının olması gerekır.

senın bızım neden futbolu sevdıgımızı anlaman ıcın vucudundakı testesteron sevıyesı bızımkıyle aynı olmalı..anlatabıldım umarım ?

1
    5 Yorumla
    • gülxx
      gülxx
      +1 yıl

Neden bu kadar saldırganca cevaplar yazdığınızıda hiç anlayamıyorum.Kelime haznenizmi dar yoksa insan gibi konuşmayı geliştirimedinizmi.Sen "herseyı anlamak zorunda degılsınız tamam mı " diye aklınca bana haddimi bildirirken bak aşağıda bir çok insan terslemeden gayet mantıklı cevaplar yazmayı becermiş.Umarım bende anlatabilmişimdir.

Yorumla
    • jetboy82back
      jetboy82back
      +1 yıl

sende bı femınıstlık sezınledım ben !

Yorumla
    • gülxx
      gülxx
      +1 yıl

Düzgünce bir şeyler yazmak hakaretsiz konuşmak feministlik oluyorsa yeni bir bakış açısı kazandırdın derim.

Yorumla
    • jetboy82back
      jetboy82back
      +1 yıl

ya ben orda duzgunce fıkrımı yazdım anldın mı? zaten ben duzgun yazdıgım ıcın ve duzgun bırı oldugumu fark ettıgın ıcn bana cevap olarak bole seyler yazdın bunu sende bılıyorsun..ayrıca dedıklerımın sonuna kadar arkasındayım..bı ınsan herseyı bılemez..hıssedemez

Yorumla
    • gülxx
      gülxx
      +1 yıl

Neyse o senin yorumun benim ne düşündüğümü bilemezsin ve dikkat edersen senin gibi kendini düzgün zannedenlere ve senden farklı efendi cevaplar yazanlara cevap verdim.Ama bu iş çok uzadı hayırlı akşamlar ne sen benim fikrimi ne ben senin fikrini kabul etmez zorundayız.Ayrıca ben sana cevaplar yazarken senin için kulp takmadım hiç.Gereksiz bir kısır döngüye giriyor artık

Yorumla
  • TeufeL
    TeufeL Takip Et
    Xper 7 Yaş: 43 , eic 39%
    +1 yıl

sen bana 20 santim topukla yuruyemedigi halde yurumeye calismayi, bir yere gitmeden once 2 saat hazirlanmayi, 1 gunluk tatile 2 bavul goturmeyi, cicek bocek sevmeyi vs (daha cok varda mokunu cikarmayalim) acikla bende sana neden futbol acikliyim

2
    1 Yorumla
    • gülxx
      gülxx
      +1 yıl

TEK cevap malesef o bir Kadın :))

Yorumla
  • qwerys4
    qwerys4 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 35 , eic 34%
    +1 yıl

Biz erkekler gururumuza çok düşkünüzdür... En küçük şeyde bile en büyüğüzdür. Futbol dada aslında amaç karşı taraftan büyük olduğunu göstermek... Onu yenmek. Aynı zamanda görsel anlamdada çok iyi... İşte bu yüzden...

1
    0 Yorumla
  • ToprakEf
    ToprakEf Takip Et
    Xper 2 Yaş: 35
    +1 yıl

futbolu seven sadece erkekler değil bende seviyorum futbolu seviyorum çünkü futbolda farklı kişilerden oluşan yüzler değil yürekleri hep birlikte atan dev ruhlar vardır takımın bi mücadeleyi kazandığında zafer senindir.

2
    3 Yorumla
    • efekancan48
      efekancan48
      +1 yıl

+1

Yorumla
    • kaslı
      kaslı
      +1 yıl

en iyi yorum seçilmelii :)

Yorumla
    • ToprakEf
      ToprakEf
      +1 yıl

:))

Yorumla
  • Deimos
    Deimos Takip Et
    Guru Yaş: 46 , eic 32%
    +1 yıl

halı sahada maç yapmanın, pes oynamanın, tuttuğun takımın maçlarını izlerken keyif almanın, ofsaytın ne olduğunu size sabaha kadar anlatsak anlamazsınız. denedim başaramadım :))

0
    19 Yorumla
    • gülxx
      gülxx
      +1 yıl

Hhahaa

Yorumla
    • Deimos
      Deimos
      +1 yıl

ofsaytı bilmiyorsun değil mi sende :D

Yorumla
    • gülxx
      gülxx
      +1 yıl

Olurmu biliyorum.Ama yanlış anlatırsam kusura bakma.Şimdi adam top koşturuyo kalecinin olduğu yere girmeden bi çizgi var hani oraya topla girerkenmiydi arkadaşları ondan öncemi giriyordu ne işte o arada hakem düdüğe basıyor.Haha ne anlattım beaa :)))

Yorumla
    • Deimos
      Deimos
      +1 yıl

ahahahaha link

anlamışsın ama çok yanlış anlamışsın :D

Yorumla
    • gülxx
      gülxx
      +1 yıl

Vaayyy demek kadın arka sıran çantasını atıyor olurmu canıım.Süper açıklama tebrik ediyorum :))

Yorumla
    • Deimos
      Deimos
      +1 yıl

hani böyle anlatılınca belki anlarsınız. konu alışveriş mağaza içinde geçtiği için :))))

Yorumla
    • gülxx
      gülxx
      +1 yıl

Ama ilgi alanımıza girmiyorsa ne yapalım. Mesela ben yabancı diziler seyrederim özellikle altyazılı dublaj hayatta ne sinema ne dizi seyredemem.Bana ne anlıyorsun bundan diyorlar anlatsamda anlamıyorlar.Buda o türden bir durum galiba.İngilizcem vs olduğundan değil önemli olan gerçek sesler akustik.Dublajda çoğu ses kayba uğruyor kalite sıfıra iniyor

Yorumla
    • Deimos
      Deimos
      +1 yıl

ben de altyazılı seyrederim. hangi dizileri seyrediyorsun?

Yorumla
    • gülxx
      gülxx
      +1 yıl

Hıım benim ilgi alanım saymaya başlıyorum

dexter,Chuck ,House ,Kitchen Confidential (ama bu tek sezondu),Spartacus ,Lost ve Rome onlar seyrettim bitti,Game of Thrones ,The Big Bang Theory.Şimdilik aklıma gelenler.Hııım bide rescume vardı onu tvden takip etmiştim

Yorumla
    • Deimos
      Deimos
      +1 yıl

house ve lost un yeri çok ayrı. hele house. bunlar gibi dizi bir daha olmayacak ve bitti ikisi de :(

the big bang theory ilk iki sezonu mükemmel ötesiydi, sonrasında biraz cıvıdı.

spartaküs süperdi, adam ölünce yerine iri kıyım birini bulamadılar tadı kaçtı.

rome güzeldi...

chuck ta birkaç bölüm kaldı bitmesin diye izleyemiyorum :)

efsane dizi "oz" u seyretmemişsin mutlaka izle bence.

Yorumla
    • gülxx
      gülxx
      +1 yıl

Yazdıklarının altına imzamı atarım.Hele o spartadaki herifi hiç bepenmedim rahmetli daha iyiydi sevimli bir tipi vardı.Bu maymun gibi hiç hoşuma gitmedi.Evet oz'u bilmiyorum.kaç sezon

Yorumla
    • gülxx
      gülxx
      +1 yıl

6 sezonmuş gördüm

Yorumla
    • gülxx
      gülxx
      +1 yıl

Hee bide prison break2i seyrettim.Onunda sonu çok saçmaydı.Tüm sezonu adamın hapiten kaçmasına ayırdıkları bir dizide kadın 1-2 bölümde hapse girip çıkıyor yol geçen hanı mubarek

Yorumla
    • gülxx
      gülxx
      +1 yıl

prison break2i yazım hatası prison break'i böyle olucaktı

Yorumla
    • Deimos
      Deimos
      +1 yıl

yazım hatası değil shifte basamamışsın sadece. başak burcu musun yoksa sende :) prison break ilk sezondan sonra seyredemedim milletin aksine çok saçma geldi bana. hani sonunda kaçacaklarını biliyoruz :)

Oz çok farklı bir dizi. bu arada arow diye bir dizi var seyrettin mi onu, seyrettiysen nasıl buldun?

Yorumla
    • gülxx
      gülxx
      +1 yıl

Yok ikizlerim.Ayrıca bende çok saçma diye eleştirdim çok ısrar üzerine zoraki seyrettim zaten.Ama fanatikleri ben saçma diye başlayınca bi kavga ediyorlarki sorma gitsin.Her şeyden önce bir insanın o kadar detaylı bir şekilde hatırlayabililen bir beyin yapısı olması için otistik olması lazım.Şimdi derlerki ama vucüdüna harıta çizdi ona baktı.İyi tamamda o harıta dizi sonunda lazerle göya sildirdi ve mükemmel oldu.Mümkünmü yaa.Haritayı silmek için üzerine ayrı bir dövme yapıyorlar.neyse bence

Yorumla
    • gülxx
      gülxx
      +1 yıl

bence başı sonu belli dizilerdendi.Arow çok duydum seyretmedim daha.Bu aralar vakit bulamıyorum habire pcde oyun oyna son çıkan filmleri indir bugün yarın diyorum kalıyor işte :)) Bide bu siteye takılır oldum bu son hafta

Yorumla
    • Deimos
      Deimos
      +1 yıl

prison break konusunda ilk defa aynı fikirde oldugum biri ile karşılaştım :))

bu arada sabah olmuş:) artık yatayım ben iyi geceler yada iyi sabahlar mı desek bilemedim :))

Yorumla
    • gülxx
      gülxx
      +1 yıl

Bende 1 saat sonra yatıyorum sizede iyi geceler :)

Yorumla
  • Fink_Ployd
    Fink_Ployd Takip Et
    Guru Yaş: 32 , eic 30%
    +1 yıl

Ben sevmiyorum, oynamayı da bilmiyorum. Bu konuda yeteneksizim. Tuttuğum takım var ama futbol ile ilgili değilim..

1
    2 Yorumla
    • gülxx
      gülxx
      +1 yıl

Bak bu ilginç

Yorumla
    • Fink_Ployd
      Fink_Ployd
      +1 yıl

Herkes aynı şeyi söylüyor. Futbol ile en yakın temasım Playstation'da oluyor. Sadece konsolda oyun olarak oynamayı severim. Yaklaşık 4 yıldır da stadyumda maç izlemiyorum, gittiğimde de arkadaşlarımla beraber olmak için gitmiştim

Yorumla
  • wertuy81
    wertuy81 Takip Et
    Guru Yaş: 44 , eic 30%
    +1 yıl
    Spor konusunda 468 cevap paylaştı.

su an fb macı var ama cok sıkıcı geldi bana cogu erkek sever ama ben daha cok formula 1 motor yarısı basketball olabılır tenis te

0
    8 Yorumla
    • gülxx
      gülxx
      +1 yıl

Trt ye geçmeden önce formula seyrederdim artık koptum tv vs ilgimi çekmiyor.

Yorumla
    • wertuy81
      wertuy81
      +1 yıl

oh harikaymış yinede bak bu hafta sonu çin gp var cmt sabah 09 pazar 10 da burdan izleyebilin link hangi takım surucu tutuyordun

Yorumla
    • gülxx
      gülxx
      +1 yıl

Bu pazar çok önemli bir işim var :D

Yorumla
    • gülxx
      gülxx
      +1 yıl

Seyrettiğim zamanlar reno ve alonzo idi sonra ferrariye geçmişti

Yorumla
    • wertuy81
      wertuy81
      +1 yıl

anladım o zaman bir dahakı haftaya bahreyn gp beklerim

Yorumla
    • gülxx
      gülxx
      +1 yıl

haha tamam locadan al biletleri

Yorumla
    • wertuy81
      wertuy81
      +1 yıl

wow harikasın bu kadar teseduf olur bende reno zamanından beıdır tabıp ederim 2005-06 sampiyonu ewet ferraride artık umarım bu sene sampiyon olur ferraride seneye 1.6 turbo motorlar gelıcek cunki kendısının twit heseabı takıp edebilin link

Yorumla
    • wertuy81
      wertuy81
      +1 yıl

hehe loca az gelir padok pit alanından izleriz mekanikerlere yardımcı oluruz :)

Yorumla
  • Afrolevent
    Afrolevent Takip Et
    Master Yaş: 36
    +1 yıl

Siz alışverişe gidip orayı burayı dagıtıp stress atıyosanz bizde futbolda sövüp keyif alıyoruz stress atıoruz :)

2
    0 Yorumla
  • bencanandım
    bencanandım Takip Et
    Yoda Yaş: 50 , eic 53%
    +1 yıl

anlamak istiyorsan stad da maç seyret .. biz az kuyruk beklemedik samiyen de inönü de kafamıza pet şişeler yağdı yağmur da sırılsıklam olduk

1
    0 Yorumla
  • smart-jacop
    smart-jacop Takip Et
    Xper 7 Yaş: 45 , eic 43%
    +1 yıl

Erkekler derken hepsi sevmez benim gibi yani fanatik değilim milli birde derbi maçı hariç pek izlemem uzak doğu sporları birde voleybol ;)

0
    0 Yorumla
  • Penilex
    Penilex Takip Et
    Xper 2 Yaş: 45
    +1 yıl

Git amerikaya kanadaya bak akdinlar erkeklerden daha cok futbol oynuyo. Yakisiyo da keratalara.. Oyle oturdugun yerden got buyutmekle olmuyo bacim o isler..

1
    10 Yorumla
    • gülxx
      gülxx
      +1 yıl

Yaa siz ne kadar terbiyesizsiniz.Alt tarafı merak ettiğim bir soruyu sordum illa hakaret neden.İnsanca yazmak aklı kullanmak yokmu sizin kitabınızda

Yorumla
    • Penilex
      Penilex
      +1 yıl

Hayir hep bi kendini begmislk bi agirdan satma. Yabanci kizlar sizin gibi degil diyorum ne var bunda, yalan mi

Yorumla
    • gülxx
      gülxx
      +1 yıl

Şimdi bu soruda kendini beğenmişlik nerede ve yabancı kızlarla neler yaptığını bilmiyorum ama bir Türk kızı olarak altta yazdıklarımı oku.Kime ne gibi kendini beğenmiş ukalaca yorum yapmışım söyle.Hakaret ancak aciz insanların başvurduğu yoldur.

Yorumla
    • Penilex
      Penilex
      +1 yıl

Hakaret etmdimm orda yanlisin var

Futbolumuza bari karismayin artik dusun yakamizdan

Yorumla
    • gülxx
      gülxx
      +1 yıl

Sen beni ne kadar tanıyorsun da bana bunu yazıyorsun bu hakaret değilde nedir"Oyle oturdugun yerden got buyutmekle olmuyo bacim"

Yorumla
    • Penilex
      Penilex
      +1 yıl

Hakaret degil ki bu, sporu svmeyen bi kitlesiniz turk kizlari olarak. En son ne zaman kostun ya da yuzdun ya da egzersiz yaptin soyler misin

Ya da boy kilo oranini ya da kalcandaki yag oranini bizle paylasmak ister misin?

Yorumla
    • gülxx
      gülxx
      +1 yıl

1-Senin haddin değil beni yargılamak

2-Bu seni hiç ilgilendirmez ama ben düzenli hergün iki saat yürürüm acaba sen yapıyormusun.İşe gitme vs kısmı hariç sadece yürümek

3-Ne kadar da yabancı hayranısın.O kızlar başka bir çok şeyi yapıyor.Sen bir Türk erkeği olarak hazmademezsin bile yapatıklarını ama burada atmak tutmak kolay dimi

4- Sana cevap vermek için harcadığım vakte yazık.Ben futbolu anlayamıyorum dedim ama alttaki kızların yorumlarına bakda gör bakalım seven kızlar varmıymış

Yorumla
    • Penilex
      Penilex
      +1 yıl

Neyse keselim tartismayi. Iyi eglenceler sana

Yorumla
    • gülxx
      gülxx
      +1 yıl

Aynen keşke sabah sabah keyfimi kaçırmasaydın.Madem beğenmedin hiç cevap vermeseydin

Yorumla
    • Penilex
      Penilex
      +1 yıl

Ozur dilerim gerginligimi sana bosaltarak rahatlamaya calistim galiba. Sen bana bakma bu sabah tersimden kalktim. Senle hic alakasi yok. Bu arada bir sir, bu futbolda ne b.k var milonlar pesinde heba oluyo ben de cozenilmis değilim. Cok gereksiz akit israfi, gidin ise yarayin ezevnkler

Yorumla
  • efekancan48
    efekancan48 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 41
    +1 yıl

Kadınlar,bizim için futbolun ne kadar hayati olduğunu asla anlayamayacaklar.Erkek olmakla ilgili desem.Daha fazla rekabet daha fazla heyecan ve maç sonu yorumlar

0
    5 Yorumla
    • gülxx
      gülxx
      +1 yıl

Evet bide oturup saatlerce yorum seyrediyorsunuz

Yorumla
    • efekancan48
      efekancan48
      +1 yıl

Boş boş konuşslar bile hoşuma gidiyor,bi faydasımı var dersen yooooo hiç bi artısı yok ama bizi mutlu ediyor

Yorumla
    • gülxx
      gülxx
      +1 yıl

Bu kadınların magazin dedikoduları dinlemesi gibi birşey demek.

Yorumla
    • efekancan48
      efekancan48
      +1 yıl

Aynennnn ama biz fantğz...

Yorumla
    • gülxx
      gülxx
      +1 yıl

:)

Yorumla
  • ufujk006
    ufujk006 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 34
    +1 yıl

Futbol erkeklerin vazgeçilmezidir.İnsanin kalbinden geliyo ayni aşık olma gibi bişey buda :) anlatilmaz yaşanir hele fanatiksen tamam takimin maça cikdigi zaman aklın hep takimda oluyor değişk yani futbol sevgisi

1
    0 Yorumla
  • AycanSoruyor
    AycanSoruyor Takip Et
    Xper 2 Yaş: 36
    +1 yıl

Bende seviyorum ama pek maç izlediğim söylenemez,sadece tuttuğum takım kazansın yeter bana, birde milli takımımız:)

0
    0 Yorumla
  • Espanol
    Espanol Takip Et
    Guru Yaş: 36
    +1 yıl
    Spor konusunda 1,4b cevap paylaştı.

Henüz İsviçreli bilim adamlaından bir açıklama yapılmadı.

0
    2 Yorumla
    • gülxx
      gülxx
      +1 yıl

güzel cevap :)

Yorumla
    • Espanol
      Espanol
      +1 yıl

Öyle mi :)

Yorumla
  • emredemir1925
    emredemir1925 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 41
    +1 yıl

sosyolojik bir durum medyanın erkeklere empoze ettiği birşey hep sitkom dizilerde iyi ve yakışıklı aile babaları kesin koyu bir taraftar oluyor örneğin

1
    0 Yorumla
  • taşkalpli
    taşkalpli Takip Et
    Xper 2 Yaş: 32
    +1 yıl

Ayşe niye lahanayı,fatma niye lahmacun yemeyi sever gibi birşey olmuş.

0
    4 Yorumla
    • gülxx
      gülxx
      +1 yıl

Ne alaka

Yorumla
    • taşkalpli
      taşkalpli
      +1 yıl

tipsiz

Yorumla
    • gülxx
      gülxx
      +1 yıl

Arkadaşım tersinden mi kalktın hayırdır

Yorumla
    • taşkalpli
      taşkalpli
      +1 yıl

yürek mi yedin ?

Yorumla
  • Pyromaniac
    Pyromaniac Takip Et
    Xper 2 Yaş: 36
    +1 yıl

Milli takım maçları hariç ilgilenmiyorum, laf olsun diye takım tutuyorum topla oynan sporlardada sadece voleybol oynarım, özellikle plajda olanından

1
    0 Yorumla
  • kayra35
    kayra35 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 48
    +1 yıl

Takımda ve seyircilerin çoğunda kız olmadığı için...

0
    1 Yorumla
    • gülxx
      gülxx
      +1 yıl

hımm

Yorumla
  • --Merve-
    --Merve- Takip Et
    Xper 2 Yaş: 33
    +1 yıl

Aslinda futbol zevklidir ya, ne bileyim böyle tuttugum takim oynadiginda baya heyecanli oluyor.

0
    0 Yorumla
  • bebekfirarda
    bebekfirarda Takip Et
    Xper 2 Yaş: 37
    +1 yıl

kadinlar neden alis-veris sever.? genelleme yapma. ben futboldan zinadan nefret ettigim kadar nefret ediyorum

1
    0 Yorumla
  • nasuka
    nasuka Takip Et
    Xper 4 Yaş: 31
    +1 yıl

bende bunu anlayamıyorum sanki ülkedeki tek spor futbol bütün yatırım ve herşey sporla ilgili futbol üzerinden dönüyor tam küfürlük :@

1
    0 Yorumla
  • enesnahırcı
    enesnahırcı Takip Et
    Xper 2 Yaş: 33
    +1 yıl

erkekler spor yapıp kaslı bir vucut yapmak iisteyebılır kızlardan bubnlardan hoşlanır herhalde bunun için yapabilirler

0
    0 Yorumla
  • Sensitivity
    Sensitivity Takip Et
    Xper 2 Yaş: 34 , eic 35%
    +1 yıl

İddaa'dan para kazanıyorum hepsi bu saygılar.

3
    0 Yorumla
  • ahmet290
    ahmet290 Takip Et
    Guru Yaş: 42
    +1 yıl
    Spor konusunda 374 cevap paylaştı.

bende anlamıyorum.. (yoo yoo gay falan değilim)

1
    5 Yorumla
    • gülxx
      gülxx
      +1 yıl

Sanki anlamasada seyretmek zorunda hissediyor bazıları.Erkeklerin gövde gösterisi gibi olmazsa adam yerine koymuyorlarmıdır nedir

Yorumla
    • ahmet290
      ahmet290
      +1 yıl

alsında güzelde 90 dk bekle bekle 2-3 gol sıkıyor.. basketbol voleybol faln izlemek daha eglenceli..

Yorumla
    • gülxx
      gülxx
      +1 yıl

Mesela ben buz pateni seyrediyorum.Çok hoşuma gidiyor

Yorumla
    • ahmet290
      ahmet290
      +1 yıl

seyretmek güzel..denemedim,denememde rezil olurum..

Yorumla
    • gülxx
      gülxx
      +1 yıl

Aynen

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Ben basketbolcuyum. El Classico hariç pek maç izlemem ama futbolun olayı bambaşka. Herkes anlayamaz.

0
    0 Yorumla
  • grixxman
    grixxman Takip Et
    Master Yaş: 50 , eic 42%
    +1 yıl

var. öğretilmiş çaresizlikten :)

0
    0 Yorumla
  • 64tekinoğlu
    64tekinoğlu Takip Et
    Yoda Yaş: 40 , eic 60%
    +1 yıl

milli maçların haricinde pek ilgilenmiyorum..

0
    2 Yorumla
    • Mercenary
      Mercenary
      +1 yıl

Aa ikizimi buldum. Ben de pek ilgilenmem :-)

Yorumla
    • 64tekinoğlu
      64tekinoğlu
      +1 yıl

:)) ikizim nasılsın ?

Yorumla
  • maksimusua
    maksimusua Takip Et
    Xper 4 Yaş: 40
    +1 yıl

Aşk bazen 6 harflidir= Futbol:)

0
    0 Yorumla
  • eskiraki
    eskiraki Takip Et
    Guru Yaş: 48
    +1 yıl
    Spor konusunda 1b cevap paylaştı.

bende anlamıyorum sacma geliyo.

0
    0 Yorumla
  • keuqs
    keuqs Takip Et
    Xper 4 Yaş: 36
    +1 yıl

Futbol Aşk'tır herkez yaşayamaz ;)

1
    1 Yorumla
    • efekancan48
      efekancan48
      +1 yıl

+1

Yorumla
  • renkly
    renkly Takip Et
    Xper 7 Yaş: 37
    +1 yıl
    Spor konusunda 385 cevap paylaştı.

mantıksız ya ne anlıyolarsa..

0
    0 Yorumla
  • ilkayy
    ilkayy Takip Et
    Xper 5 Yaş: 35
    +1 yıl

aşk bazıları için 6 harflidir FUTBOL

1
    0 Yorumla
  • qwetly13
    qwetly13 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 35
    +1 yıl

ERKEK OLDUKLARI İÇİN:dddddddddddddddddddddd

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

oynamayı sevdiğimiz içinn..

0
    0 Yorumla
  • Likenother
    Likenother Takip Et
    Xper 6 Yaş: 41
    +1 yıl

futbol candır.

0
    0 Yorumla
Devamını Gör(22)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Spor > Sorular > Erkekler neden futbolu çok sever?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Erkekler futbolu neden sever? 11 cevap verildi
Erkekler niye futbola düşkün? 10 cevap verildi
Erkeklerin geneli futbolu çok sever, neden? 130 cevap verildi
Sizlere göre erkekler neden futbolu bu kadar çok seviyor? 4 cevap verildi
Erkeklerin futbol meraki neden? 20 cevap verildi
Erkekler neden futbol izler? 16 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Kişiliğinizle, davranışlarınızla insanların dikkatini çeker misiniz?
  • Portekiz'e gidecek olsanız ilk ne yerdiniz?
  • Beklediğin var mı?
  • Sen ekler olsaydın seni hemen mi yerdim yoksa en sona mı saklardım söyleyeyim mi?
  • Kendinize en son hangi kitapları aldınız?
  • Moda ile ilgili sorularım tükendi, fikir verir misiniz?
  • Birinden hoşlandığını nasıl belli edersin?
  • Moralin bozukken sana kim iyi geliyor?
  • Yalan söyleyen birine tekrar güvenebilir misiniz, yoksa direkt biter mi?
  • Kalbinizin sesini dinleyip pişman olduğunuz oldu mu?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨