çok sever ne zevk alıyorsunuz bir türlü anlamam.Mantıklı bir cevabı varmı bunun
Cevabın nedir?
Bunun cevabını belkide futbolu sevenden değil , sevmeyenden daha iyi alırsın .
Futbol takım oyunudur , iki farklı takımın karşılaşmasıdır , çarpışmadır , mücadeledir.
Kısacası savaş simülasyonudur , yönetimdir , Savaş olan bu hayatta zafer erkekler için önemlidir ,zaferi kazanmak için insanlar arasında koordinasyon sağlama becerisini çalışabileceğiniz yegane yerdir .
İletişim , zamanla yarışma ve bedeninizi olaya tüm bunları düşünürken verip veremeyeceğinizi test edebileceğiniz bir yerdir.
Kısacası kimseye çaktırmadan savaşçılık oynayabileceğiniz harika bir bahanedir .
En can alıcı kısmı ise , bu olayları iyice öğrenmiş kişiler futbolla pek ilgilenmez , hayatla ilgilenir :) . Biraz da zevk meselesi , çok olumsuz yorum almayalım :)21 Yorumla
En İyi Cevaplar
Ben sevmiyorum, ne yapacağız ? :) Erkekleri kalıplara oturtuyorsunuz o tamamen yanlış bir kere. Türk erkekleri dersen anlarım, ama "erkekler" çok geniş bir kavram. Bizim ülkemizde futbol yaygındır, ABD'de basketbol, x ülkede ... Kısacası kimin neyi sevdiği değişir. Ama niye "çok sever" kısmına gelirsek. Bir nevi rekabet, ibir nevi arkadaşlarla zaman geçirmeye bahane, bir nevi de imrenmedir spor müsabakalarını izlemek. Kadınlar nasıl pembe diizi izlemeyi seviyorsa ve duygulanıyorsa, erkekler de bu tarz şeylerle vakit geçirmeyi sever. Çünkü erkek doğası gereği yaşamı boyunca rekabet içindedir ve spor müsabakaları da rekabettir. Bir nevi kendini bulur yani içerisinde izlerken.
31 Yorumla
Herkesin bir hobisi vardır. Erkeklerin de bu. Ama her erkek, futbolla ilgilenmez. Göreceli bir şeydir sonuçta. Kızlardan da futbolla ilgilenen vardır.
00 Yorumla
+1 yılbence çok saçma o kadar insan 1 topun peşinden koşuyor :/
01 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
31Cevap
+1 yılmesela bn galatasaraylıyım, GS maçı alınca diğer renkdaşlarım gibi "Yendik" kaybedınce " yenildik" deriz takım yendi demez kimse.Takım aslında kişinin kendisi gibi olmuştur.Sidik yarışının gelişmiş hali de diyebiliriz.Ego tatmini heyecan taraftarlık tuttuğun tarafın senin öngördüğün şekilde güçlü olması , diğerlerini yenmesi.HAKLI çıktığının ispatıdır
bence psikolojik olarak böyle20 Yorumla
+1 yılmantıklı cevap mı ıstıyosun al o zaman
erkeklerın sevdgı zevk aldıgı herseyı anlamak zorunda degılsınız tamam mı ?
bazı seylerın ne oldugunu anlamak ıdrak etmek ıcın dogru dusunen bı beyınden fazlasının olması gerekır.
senın bızım neden futbolu sevdıgımızı anlaman ıcın vucudundakı testesteron sevıyesı bızımkıyle aynı olmalı..anlatabıldım umarım ?15 Yorumla- +1 yıl
Neden bu kadar saldırganca cevaplar yazdığınızıda hiç anlayamıyorum.Kelime haznenizmi dar yoksa insan gibi konuşmayı geliştirimedinizmi.Sen "herseyı anlamak zorunda degılsınız tamam mı " diye aklınca bana haddimi bildirirken bak aşağıda bir çok insan terslemeden gayet mantıklı cevaplar yazmayı becermiş.Umarım bende anlatabilmişimdir.
- +1 yıl
sende bı femınıstlık sezınledım ben !
- +1 yıl
ya ben orda duzgunce fıkrımı yazdım anldın mı? zaten ben duzgun yazdıgım ıcın ve duzgun bırı oldugumu fark ettıgın ıcn bana cevap olarak bole seyler yazdın bunu sende bılıyorsun..ayrıca dedıklerımın sonuna kadar arkasındayım..bı ınsan herseyı bılemez..hıssedemez
- +1 yıl
Neyse o senin yorumun benim ne düşündüğümü bilemezsin ve dikkat edersen senin gibi kendini düzgün zannedenlere ve senden farklı efendi cevaplar yazanlara cevap verdim.Ama bu iş çok uzadı hayırlı akşamlar ne sen benim fikrimi ne ben senin fikrini kabul etmez zorundayız.Ayrıca ben sana cevaplar yazarken senin için kulp takmadım hiç.Gereksiz bir kısır döngüye giriyor artık
sen bana 20 santim topukla yuruyemedigi halde yurumeye calismayi, bir yere gitmeden once 2 saat hazirlanmayi, 1 gunluk tatile 2 bavul goturmeyi, cicek bocek sevmeyi vs (daha cok varda mokunu cikarmayalim) acikla bende sana neden futbol acikliyim
21 YorumlaBiz erkekler gururumuza çok düşkünüzdür... En küçük şeyde bile en büyüğüzdür. Futbol dada aslında amaç karşı taraftan büyük olduğunu göstermek... Onu yenmek. Aynı zamanda görsel anlamdada çok iyi... İşte bu yüzden...
10 Yorumlafutbolu seven sadece erkekler değil bende seviyorum futbolu seviyorum çünkü futbolda farklı kişilerden oluşan yüzler değil yürekleri hep birlikte atan dev ruhlar vardır takımın bi mücadeleyi kazandığında zafer senindir.
23 Yorumla- +1 yıl
+1
halı sahada maç yapmanın, pes oynamanın, tuttuğun takımın maçlarını izlerken keyif almanın, ofsaytın ne olduğunu size sabaha kadar anlatsak anlamazsınız. denedim başaramadım :))
019 Yorumla- +1 yıl
Ama ilgi alanımıza girmiyorsa ne yapalım. Mesela ben yabancı diziler seyrederim özellikle altyazılı dublaj hayatta ne sinema ne dizi seyredemem.Bana ne anlıyorsun bundan diyorlar anlatsamda anlamıyorlar.Buda o türden bir durum galiba.İngilizcem vs olduğundan değil önemli olan gerçek sesler akustik.Dublajda çoğu ses kayba uğruyor kalite sıfıra iniyor
- +1 yıl
house ve lost un yeri çok ayrı. hele house. bunlar gibi dizi bir daha olmayacak ve bitti ikisi de :(
the big bang theory ilk iki sezonu mükemmel ötesiydi, sonrasında biraz cıvıdı.
spartaküs süperdi, adam ölünce yerine iri kıyım birini bulamadılar tadı kaçtı.
rome güzeldi...
chuck ta birkaç bölüm kaldı bitmesin diye izleyemiyorum :)
efsane dizi "oz" u seyretmemişsin mutlaka izle bence. - +1 yıl
yazım hatası değil shifte basamamışsın sadece. başak burcu musun yoksa sende :) prison break ilk sezondan sonra seyredemedim milletin aksine çok saçma geldi bana. hani sonunda kaçacaklarını biliyoruz :)
Oz çok farklı bir dizi. bu arada arow diye bir dizi var seyrettin mi onu, seyrettiysen nasıl buldun? - +1 yıl
Yok ikizlerim.Ayrıca bende çok saçma diye eleştirdim çok ısrar üzerine zoraki seyrettim zaten.Ama fanatikleri ben saçma diye başlayınca bi kavga ediyorlarki sorma gitsin.Her şeyden önce bir insanın o kadar detaylı bir şekilde hatırlayabililen bir beyin yapısı olması için otistik olması lazım.Şimdi derlerki ama vucüdüna harıta çizdi ona baktı.İyi tamamda o harıta dizi sonunda lazerle göya sildirdi ve mükemmel oldu.Mümkünmü yaa.Haritayı silmek için üzerine ayrı bir dövme yapıyorlar.neyse bence
+1 yılBen sevmiyorum, oynamayı da bilmiyorum. Bu konuda yeteneksizim. Tuttuğum takım var ama futbol ile ilgili değilim..
12 Yorumla- +1 yıl
Herkes aynı şeyi söylüyor. Futbol ile en yakın temasım Playstation'da oluyor. Sadece konsolda oyun olarak oynamayı severim. Yaklaşık 4 yıldır da stadyumda maç izlemiyorum, gittiğimde de arkadaşlarımla beraber olmak için gitmiştim
Spor konusunda 468 cevap paylaştı. su an fb macı var ama cok sıkıcı geldi bana cogu erkek sever ama ben daha cok formula 1 motor yarısı basketball olabılır tenis te
08 Yorumla
+1 yılSiz alışverişe gidip orayı burayı dagıtıp stress atıyosanz bizde futbolda sövüp keyif alıyoruz stress atıoruz :)
20 Yorumla
+1 yılanlamak istiyorsan stad da maç seyret .. biz az kuyruk beklemedik samiyen de inönü de kafamıza pet şişeler yağdı yağmur da sırılsıklam olduk
10 Yorumla
+1 yılErkekler derken hepsi sevmez benim gibi yani fanatik değilim milli birde derbi maçı hariç pek izlemem uzak doğu sporları birde voleybol ;)
00 YorumlaGit amerikaya kanadaya bak akdinlar erkeklerden daha cok futbol oynuyo. Yakisiyo da keratalara.. Oyle oturdugun yerden got buyutmekle olmuyo bacim o isler..
110 Yorumla- +1 yıl
1-Senin haddin değil beni yargılamak
2-Bu seni hiç ilgilendirmez ama ben düzenli hergün iki saat yürürüm acaba sen yapıyormusun.İşe gitme vs kısmı hariç sadece yürümek
3-Ne kadar da yabancı hayranısın.O kızlar başka bir çok şeyi yapıyor.Sen bir Türk erkeği olarak hazmademezsin bile yapatıklarını ama burada atmak tutmak kolay dimi
4- Sana cevap vermek için harcadığım vakte yazık.Ben futbolu anlayamıyorum dedim ama alttaki kızların yorumlarına bakda gör bakalım seven kızlar varmıymış - +1 yıl
Ozur dilerim gerginligimi sana bosaltarak rahatlamaya calistim galiba. Sen bana bakma bu sabah tersimden kalktim. Senle hic alakasi yok. Bu arada bir sir, bu futbolda ne b.k var milonlar pesinde heba oluyo ben de cozenilmis değilim. Cok gereksiz akit israfi, gidin ise yarayin ezevnkler
+1 yılKadınlar,bizim için futbolun ne kadar hayati olduğunu asla anlayamayacaklar.Erkek olmakla ilgili desem.Daha fazla rekabet daha fazla heyecan ve maç sonu yorumlar
05 Yorumla- +1 yıl
Boş boş konuşslar bile hoşuma gidiyor,bi faydasımı var dersen yooooo hiç bi artısı yok ama bizi mutlu ediyor
- +1 yıl
Aynennnn ama biz fantğz...
Futbol erkeklerin vazgeçilmezidir.İnsanin kalbinden geliyo ayni aşık olma gibi bişey buda :) anlatilmaz yaşanir hele fanatiksen tamam takimin maça cikdigi zaman aklın hep takimda oluyor değişk yani futbol sevgisi
10 Yorumla
+1 yılBende seviyorum ama pek maç izlediğim söylenemez,sadece tuttuğum takım kazansın yeter bana, birde milli takımımız:)
00 YorumlaSpor konusunda 1,4b cevap paylaştı. Henüz İsviçreli bilim adamlaından bir açıklama yapılmadı.
02 Yorumla
+1 yılsosyolojik bir durum medyanın erkeklere empoze ettiği birşey hep sitkom dizilerde iyi ve yakışıklı aile babaları kesin koyu bir taraftar oluyor örneğin
10 YorumlaAyşe niye lahanayı,fatma niye lahmacun yemeyi sever gibi birşey olmuş.
04 Yorumla
+1 yılMilli takım maçları hariç ilgilenmiyorum, laf olsun diye takım tutuyorum topla oynan sporlardada sadece voleybol oynarım, özellikle plajda olanından
10 YorumlaTakımda ve seyircilerin çoğunda kız olmadığı için...
01 YorumlaAslinda futbol zevklidir ya, ne bileyim böyle tuttugum takim oynadiginda baya heyecanli oluyor.
00 Yorumla
+1 yılkadinlar neden alis-veris sever.? genelleme yapma. ben futboldan zinadan nefret ettigim kadar nefret ediyorum
10 Yorumlabende bunu anlayamıyorum sanki ülkedeki tek spor futbol bütün yatırım ve herşey sporla ilgili futbol üzerinden dönüyor tam küfürlük :@
10 Yorumla
+1 yılerkekler spor yapıp kaslı bir vucut yapmak iisteyebılır kızlardan bubnlardan hoşlanır herhalde bunun için yapabilirler
00 Yorumla
+1 yılİddaa'dan para kazanıyorum hepsi bu saygılar.
30 YorumlaSpor konusunda 374 cevap paylaştı. bende anlamıyorum.. (yoo yoo gay falan değilim)
15 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen basketbolcuyum. El Classico hariç pek maç izlemem ama futbolun olayı bambaşka. Herkes anlayamaz.
00 Yorumlavar. öğretilmiş çaresizlikten :)
00 Yorumla
+1 yılmilli maçların haricinde pek ilgilenmiyorum..
02 Yorumla- +1 yıl
:)) ikizim nasılsın ?
+1 yılAşk bazen 6 harflidir= Futbol:)
00 YorumlaSpor konusunda 1b cevap paylaştı. bende anlamıyorum sacma geliyo.
00 YorumlaFutbol Aşk'tır herkez yaşayamaz ;)
11 Yorumla- +1 yıl
+1
Spor konusunda 385 cevap paylaştı. mantıksız ya ne anlıyolarsa..
00 Yorumlaaşk bazıları için 6 harflidir FUTBOL
10 YorumlaERKEK OLDUKLARI İÇİN:dddddddddddddddddddddd
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıloynamayı sevdiğimiz içinn..
00 Yorumla
+1 yılfutbol candır.
00 Yorumla
Devamını Gör(22)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri