Komik filmler arıyorum ama bulamıyorum en son ayı Teddy izledim, çok komikti. son ot filmi de komikti. bunlar gibi en iyi komedi filmlerini biliyor musunuz? İzlenmesi gereken komedi filmleri hangileri?

Komik filmler arıyorum ama bulamıyorum en son ayı Teddy izledim, çok komikti. son ot filmi de komikti. bunlar gibi en iyi komedi filmlerini biliyor musunuz? İzlenmesi gereken komedi filmleri hangileri?

Oturup 1 saat gülmek için açtığımız komedi filmlerinin berbat çıkması belki de yaşanabilecek en kötü şey. Ben sana en iyi komedi filmleri önerilerimi sıralayayım, böylesine kötü sürprizle karşılaşmamış olursun. :)

Komedi film önerilerimin birinci sırasında Hava Muhalefeti var. Show TV'de kahkaha tufanları estiren Güldür Güldür ekibinden çıkan Hava Muhalefeti'nin senaryosunu Murat Kepez, Eray Akyamaner, Uğur Güvercin ve Ayberk Sak yer alıyor. Filmin yönetmenliğini Murat Kepez yaparken başrollerde Doğa Rutkay, Ali Sunal, Ege Kökenli ve Burak Hakkı yer alıyor. Milletvekili adayı olan Cemil Yıldırım, sevgilisi Gözde ile güzel bir hafta sonu kaçamağı planlar. Bodrum'a doğru uçarken yaşadıkları maceralar seni kahkahaya boğacak. :D Bana göre en iyi yerli komedi filmleri arasında yer alıyor.

En iyi komedi filmleri yabancı film önerimle sürüyor. Ryan Reynolds, Jodie Comer ve Lil Rel Howery'in başrollerinde oynadığı Free Guy (Gerçek Kahraman), açık dünya oyunu olan Free City'de bir arka plan karakteri olduğunu keşfeden bir banka memurunun sıradışı hikayesini konu ediniyor. Filmin senaryosunu Matt Lieberman ve Zak Penn yazmış, yönetmenliğini Shawn Levy yapmış. (IMDb 7,1/10)

Orijinal adı The Hangover olan Felekten Bir Gece, o kadar sevildi ki 2.'si bile çekildi. Başrollerinde Bradley Cooper, Ed Helms, Zach Galifianakis ve Justin Bartha oynayan filmde arkadaşlarının düğününden 2 gün önce bekârlığa veda partisi vermek için Las Vegas’a giden dört tuhaf arkadaşın, sarhoş oldukları parti gecesinin sabahında odalarında bir kaplan, tavuklar ve dolapta ağlayan altı aylık bir bebek ile uyanmaları üzerine gelişen olayları anlatıyor. Filmin senaryosunu Jon Lucas ve Scott Moore yazarken yönetmen koltuğunda Todd Phillips oturuyor. (IMDb 7,7/10)

Ülkemizde Ezberci İnekler olarak geçen Booksmart, liseden mezun olmak üzere olan iki yakın kız arkadaşın lise hayatları boyunca hiç eğlenmediklerinin farkına varması ve 4 yıllık eğlenceyi 1 geceye sığdırması sonucu çıkan olayları anlatıyor. Başrollerini Kaitlyn Dever ve Beanie Feldstein'in paylaştığı filmin senaryosunu Katie Silberman, Emily Halpern, Sarah Haskins ve Susanna Fogel yazmış. Yönetmenliğini ise Olivia Wilde yapmış. (IMDb 7,1/10)

Sırada ailecek izlenecek komedi filmlerinden biri var. Aykut ile Gülşah evlilik hazırlığındadır. Gülşah'ı elinden kaçırmamaya kararlı olan Aykut, ailenin eski eniştesi olan Talat'ı tanımasıyla maceraların içinde bulur kendini. Filmin başrollerinde Cem Gelinoğlu, Melis Babadağ ve Hakan Yılmaz yer alıyor. Aykut Enişte 2'nin senaryosunu Cem Gelinoğlu, Giray Altınok ve Muammer Tali yazarken yönetmenliğini Onur Bilgetay yapmış. (IMDb 6,5/10)

Orijinal adı Pourris Gâtés olan Fransız yapımı film, Şımarık yetişen üç kardeş, onlara bir ders vermek isteyen zengin ve iyi niyetli babalarının her şeyini kaybetmiş rolü yapmasıyla kendi hayatlarını kazanmak zorunda kalmasıyla yaşadıklarını anlatıyor. Filmin başrollerinde Camille Lou, Gérard Jugnot, Louka Meliava ve François Morel yer alıyor. Nicolas Cuche filmin senaryosunu yazmış ve yönetmenliğini yapmış. (IMDb 6/10)

Steve Harvey'in çok satan kitabından uyarlanan Think Like A Man'de birbirini tanıyan dört farklı erkeğin hayatlarındaki kadınlar adlı Harvey'in önerileri ile dolu bu kitabını satın alıp okuduktan sonraki ilginç tecrübelerini anlatıyor. Filmin başrollerinde Kevin Hart, Arielle Kebbel, Meagan Good, Gabrielle Union, Regina Hall ve Romany Malco yer alıyor. Yönetmenliğini Tim Story'in yaptığı filmin senaryosunu Keith Merryman, David A. Newman ve Steve Harvey yazmış. (IMDb 6,5/10)
Mutlaka izlenmesi gereken komedi filmlerini sıraladım. Hepsi birbirinden iyi, şimdiden iyi seyirler. :)
Komedi Sevmem Bana Korku Sorucan :D Ama : Mad Money,Zombieland,Abimm,Norbit. Ama kesinlikle Zombieland'ı Öneririm Zombili Ve Aşırı Güzel Ve Komik Film :D
Bela is basinda (national security) izle. Ama HD yoksa guzel olmaz. Cok nadir bulunuyor bulursan bul yani.
sağ salim izlemedysen mutlaka izle. izledysen patrondan kurtulma sanatı ya başımıza gelenler.
entelköy efeköye karşı geçen yılın filmi ama tavsiye ederim izlemediysen
Cevap
28Cevap
Damadı öpebilirsin güzeldi en son komedi olarak onu izledim
Don't Look Up ve You People çok güldüğüm, son zamanlarda izlediğim filmlerdi
link seç begen izle
karanlık gölgeler başrolde jhonny depp var komik ve maceralı bir film :)
yazmaktan bıktım bunu artık ama yazmasam da olmaz. "Git Başımdan" izle pişman olmıcaksın.
bir şeye yaramıyor
hangover serisi diyeceğim ama kesin izlemişsindir. eğer izlemediysen düşünme bile izleyeyim mi diye.
Şu top 50 e bir bak link
Tşr ederim Bu iyi bir rehber oldu .
benim hayatım komedi ama daha vizyona girmedi girdiginde kopyasını ilk sana yollarım :)
dün gece sag salım diye bı türk komedı filmı ızledım cok komık istersen bı bak..
link
bu filmleri izle,
gelinler in savası kadınların hırslı mücadelesi iki arkadas bunlar biribirlerine dusman olup neler neler yapıyorlar ızlemelısın
Adam sandler komedi konusunda uzman filmlerini izlemeni tavsiye ederim
bence de ayı teddy'i izle kahkahalara boğulursun sinemada izlemiştim gerçekten komik
sağ salim bul indir izle...ben çok beğendim şahsen...
yeni cikan filme git bana bir soygun yaz
oyuncular iyi gercekten

öneririm
due date-hangove-saftrik greg'in günlüğü-işte spartalılar- şimdilik aklıma gelenler bunlar
Kolpaçino serisi, Kutsal Damacana 2
İzlemediysen Zübük izle bence
how to train your dragon izle :)
felekten bir gece 1-2
Şıpsevdi - (The heartbreak kid)
Borat
sağ salim çalgı çengi
diktatör...Cevabın çok uzun ya da çok kısa!
entelköy dantel köye karşı.
git başımdan...yanlış anlama filim adı
bunu izledm :)
güzeldi ama dimi
evet :)
aynen :)
get smart gülmekten altına yapma garantili o_O
3 idiots :)
hanngoverr,kolpacino,littleman.aklima.gelenler
Var "Amerikan Pastası"
İyi olan kazansın :)
hangover izle
bay evet- jim carrey
Mr.Beannnnnnnn
hangover süper
3 idiots (3 salak)
Git başımdan
Bu filmi dün veya 2 gün önce de sen önermiştin galiba.İzledim hiç beğenmedim. :)
ted oyuncak ayı
Sag salim :D
ayı teddy...
Recep İvedik 1 :))
Big Stan tavsiyedir
Borat.
salak ile avanak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?