Yeri gelir sol bek, yeri gelir defansif orta saha oynardı Ergün Penbe. Aşırı soğuk kanlı, çok iyi ortaları vardı ilk penaltıyı atmasına şaşırmadım çünkü iyi vuruyor en önemlisi soğuk kanlıydı iyide bir gol attı. Ben koyu bir galatasaraylı olarak, yeni bir transfer yapıldığından itibaren gelen oyuncunun oyununu, futbolunu, hareketlerini teker teker analiz ederim. Üstelik bunları not aldığım bir defterim bile var, çocukluk dönemlerimden gelen bir alışkanlık. Çünkü gerçek taraftar olmak bunu gerektirir.
Ergün Penbe kaçıracak diye çok korkmuştum neyse ki kaleci uzanamadı gol olmuştu. Bazen öyle anlar oluyor ki hiç kaçırmaz dediğin oyuncular bile penaltı kaçırıyor maçın atmosferi, oyuncuların heyecanını ekran başında hiç hesaba katmıyoruz. Anlayışlı olmak gerek, elbette galatasaray taraftarı olarak takımımın hep arkasındayım ama bir oyuncu penaltı kaçırırsa da ona sinirlenmiyorum. Bir oyunun bizleri agresifleştirmesine izin vermemek lazım.
Ergün Penbe ilk penaltıyı kurtaran futbolcumuzdur. Ondan başkası kullanamazdı zaten. Çok iyi kullanırdı penaltıları. Kaçıracak diyenler olmuştu ama çok güzel atmıştı penaltıdan golü.
En İyi Cevaplar