sorunun devamı nası olduysa gelmemıs onun ıcın gunceleme yaptım
Bir erkeğin canını nasıl yakarım ya?
sorunun devamı nası olduysa gelmemıs onun ıcın gunceleme yaptım
ya aynısıno yaşıyorum çıkmaya başlamadık ama sevgili gibiydik bir kız var flörtleşiyolarmış şimdi yaptığım ne biliyor musun ikisinin de son görülmesine bakmak çevrimiçi olduklarını görmek. zoruma gidiyor çok koyuyor intikam almam lazım
sei sevmeyen birinin canını asa yakamazsın.. ama gururyla oynayabilirsin..
nası bırsey yapa bılırım mesela nasıl oynarım gururuyla bı fıkır versene bana
:D
Kadını bir meta olarak gören zihniyetten kurtulamadıktan sonra pek bir ilerleme kat edebileceğini sanmıyorum. Herşey karşılıklı, kullanılabilecek bir mal ya da hizmetmisin ki sen, beni kullandı diyorsun?
ya kulandı derken duygu anlamında sex felan yok hayatımızda yanı olmadı oyle bırsey olamazda zaten ya cok sınırlıyım ıste off
Peki ne olduda senden vazgeçti.
işlerı cok yogunmus vaz gecmemıs sadece cok yorgunmus yuh ya bu kadar yalan olmaz
Seni kırmadan ayrılmak istiyor.
ya ben dedım zaten 1 ay once ayrılalım dıye oda yanasması bana ayın 20 sıne kadar sure ver sonra soz ılgılenıcem dedı ama hala aynı ıslerı yogun ama cok sevıyorum askım gerı zekalı seytan dıyo bul bırını onunla cık karsına ama bana yakısmaz kendımı alcaltamam bu kadar
Başkasını ayarlamaya çalışıyor, olmazsa boşta kalmamak için senden de zaman istiyor.
aman aklınız bı buna basar zaten
Benim yapmayacağım bir davranış ama görünen köyde kılavuz istemiyor, acı ve öfke duyduğun için sadece sen göremiyorsun.
Cevap
13Cevap
Herkesin canı yanar. Önemli olan yolunu bulmaktır.Bulunabilecek en hızlı ve tesirli yol ise zaaflardan geçer. O kişinin zaafını bul ve ondan sonra ne yapacağına karar ver.
haklısın bulucam o zaafı
içini bilemezsin ama insan ne yaparsa kendine yapar dediğin gibi sen umrunda değlsen ne yaparsan yap üzemezsin ancak sen üzülürsün ayrılma kararını aldıysan herşey bitmiştir zaten bişey yapmak zorunda değilsin bırak kendi yoluna gitsin
Bu kızlardaki intikam duygusunu hiç anlamıyorum.Onun canını yakınca eline ne geçecek?O sana zorla bir şey yapmamış.Sen kendin inanmışsın.Kendi saflığının kurbanı olmuşsun, kendine ceza ver bence.
e hayatımdakı en buyuk hata o kulanma derdek cınsellık felan yok yanlıs anlama olmasın o kadar da salak degılım
İntikam, sadece kendini iyi hissetmek için bir yol...
İyi tamam zaten cinsel anlamda anlamadım da, sonuçta çocuk sana zorla bir şey yapmamış.Sevgisine karşılık vermeyebilirdin yani.Senin elindeydi.
intikam alma
sebepsiz terkettiğinde yeterince canı yanar
bunu yaparsamda hırsımı alamıycam ama
hırsını alsan nolcak sanki
etme bulma dünyası
sen temiz kalpliliğini koru
o zatne hak ettiğini bulur emin ol
ama benım kalbım kırık ya canım yanıyo
zamanla geçecek emin ol
çok ciddiyim
eğer imntikam alırsan kendinede inanclarınada ihanet etmiş olacaksın yapma gözünü seveyim
haklısın galıba hırsıma yenık dusmemelıyım
aynen öyle
daha iyilerine layıksın demek oluyor bu
ve onu savundugumu sanma
yanlış bişi yapmanı istemem
haklısın ya ben cok kırıldım yanlızım da aglamakıstemıyorm ama off:(
seni çok iyi anlıyorum
bende yalnızım benimde canım cok yandı ve gerçekten mutlu olmak istiyorum
tekrar söylüyorum seni gayet iyi anlıyorum
yanlış yapma lütfen
Bu kullanmak sayilmaz. Sen kendini kullandirtmissin. Lafla peynir gemisi yurumuyor. Uygulamayi gormeden guvenmeyeceksin demekki bir dahaki sefer
can yanması için can olması lazım lavuklarda can bulunmaz.
dımı ama ben ona lavuk sun sen lan dıyım:D
seninle yattı demi ondan bu kadar zoruna gitmiş senin
hayır bız yatak muhabbet yapmadık bıle
susarak en iyi can yakma şeklidir karşındaki şerefsizse afedersin g.. yırtsan gene canı yanmaz ;)
haklısın
Delicesine seviş onunla sonra işin bitince komidinin üzerine bi' 50'lik bırak ve çık <3
hahaha yuh yanı sende ne sevısıcem be
sevısmem ona odul olmazmı
hahahhahah oha çok iyi yalnız :D
nası yakarsın senden hoşlanıyosa yakarsın yoksa anca kendini yakarsın
kendımı yakmıycam canını yakıcam bı yolu vardır
kaybedersinn öfkeyle kalkan zararla oturur bunu unutma, yoluna bak vur k.çına tekmeyi gitsin
ayrıl ozaman canı yanmaz onun seni sevmediği ortada
ama ben canını yakıp ayrılmak ıstyorum ne yapa bılırım
onu kullandığını söle hiç sevmediğini
:D senın duygularınla oynadım sadece dıyıp gıdıyım yanı:D
Üvey Abim beni sinirlendiriyor
ayrılman yeterli
ver gitsin.
TErket, arama sorma
terkedıcem ama canını yakmak ıstıyorum
e yeter zaten o ona. Kiskandirmaya calisma, adini cikarir oylel birsey yaparsan, Ugrasma, yol ver gitsin
yo yapamam onu zaten bana yakısmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar