1:) nerde yakaladınız ?
2:) yakaladıgınızda ılk tepkiniz ne oldu ?
2:) yakaladıgınızda ılk tepkiniz ne oldu ?
Öğrenci değişme programı ile yurt dışına gitmiştim.Orda biraz daha rahat olan kızlar çok.Tabiki biz bir yurtta kalıyorduk.İki bina erkekler ve kızlar var..Orda tabiki bizim Türkiyedeki gibi bazı şeyler ters karşılanmıyor olacakki.Yurtlar yanyana.Benim oda arkadaşım vardı Danimarkalı bir kız.Erkek arkadaşım Türk tabi.Hata bende aslında kızla konuşurken fazla övmüş olucamki erkek arkadaşımı onunla ilgilenmeye başlamış.Tabi kısa geçeyim...Odamda yakaladım bunları tabiki oral seks yaparken yakaladım..İkisinide yurt yönetimine şikayet ettim.Her ne kadar yurtlar yanyana olsada böyle ilişkileri şikayet olunca değerlendiryorlar.Ve erkek arkadaşım anında geri yollandı.Odamı değiştirdim böyle işte..
Valla onlar üzülsün.Ben öyle insanlar için hiç bir duygu beslemem.
yakalamadim kendisi soyledi, ayrilmak istemedim. onunla cikmadan once en yakin arkadasi beni sevdigini soylemisti. bir hafta sonra arkadasiyla el ele okulunun onunden gectik bunu gorunce hesap sordu arkadasida bende agzinin payini verdik. ona bi ders oldu. :) ama şu an 3umuzde birbirimizin suratina bakmiyoruz.
hayir, öfkem artti aradan aylar gecmesine ragmen suratini gordukce tukuresim geliyor
bir çok terübem var.. birini anlatayım :)
Bir arkadaşımın dersanesi vardı bende kız arkadaşımla onun sınıflarından birinde takılıyorduk.. tam bu sırada kapı açıldı ve karşımda diğer kız arkadaşımı gördüm.. küfür ederek üzerime gelmeye başladı.. bende sakin olmasını söyledim fakat anlayan kim.. tekme tokat saldırısına geçti bende tabi darbe almamaya çalışarak oradan saate 120 km ile uzaklaştım.. :)
ha memnun muydum? hayır.. çünkü bir insanı istemediği durumlara düşürmek hoş değil.
eger yakalasaydım şimdi sana cevap veremezdim ne yazıkki mapushanede internet yokk :(
Cevap
29Cevap
ya güzelim öyle bir soru sordun ki;düşünmesi bile insanı çileden çıkarır,tepkiye gelince insanın o kişi ile evlimi yoksa sevgilimi durumuna göre değişir
ben yakalanmadım ...ama bırkeresınde olebır an geldıkı bızı evden cıkarken arkadası gormus ... hemen yalan dolan konuyu cevırdım :D
ben 1.2.3 u gectım ... 15 de falanım du bakalım neler olucak .eee cesmede yasıyoruz kolaymı bee :D
Keske esinde seni aldatsa ozaman anlardin
Bire bir yakalamadım. Duydum ve kendisinden teyit aldım:) Sonra okkalı bir tokat attım ve birdaha geriye bakmadım.
Aldatıldım, aldattım.. hiç bir zaman hiç bir kimse sert müdahaleyi haketmez.. döner arkanı gidersin.. aşkın büyükse o haliyle bile affedersin.. bu işler böyledir gerçekçi olmak gerek..
Valla ben yakaladım Baküde Park Bulvar Diye bi yerde. Aldattığında Boşverdim gitti açıkcası Şimdi çıktığı erkeğe üzülüyorum o kadar.Giden gitmişdir Gittiği gün bitmişdir.
Konu kapanmışdır.
yatakta yakaladım ve o an dedımkı o*larda bıle namus var arkadan vermıyor sen o* bıle degılsın kı hıc namusun yok dedım ve cıktım gıttım sımdı halendaha arıyor ama ben pas vermıyorum
asla elini vurma ona. Daha çok koyar.
aklıma şener şenin filmi geldi. çıplak halde otelde sekreteriyle basılıyo ama hiç bozuntuya vermeden yaz kızım şukadar çimento, bu kadar demir:))
eksileri alacan kızlardan şimdi
erkek adam yakalamaz hep yakalanır :) nolcak bu erkek milletinin hali :)
ne kadar olağan bir durummuş ve herkesin başına gelmesi gereken birşeymiş gibi soruyorsunuz şaşırıyorum...
erkekleri tanıdığınız kadarıyla yargılamayanız henüz yaşınız çok genç,evet doğru tahmin hiç aldatmadım...
yakalamadım.Allah göstermesin niye sordun böyle bir soruyu merakımdan sordum?
yakalamadım ama yakalasaydım bas bas bağırırdım galiba suratına tükürürdüm kızada iki tane geçirirdim çok asabiyim o konularda
Birlikte senin sevgiline yakalanıp bu durumu test edebiliriz.
yakaladım sayılır. cocuktum cep tel mesajından yakaladım. yanımdaydı telefonu suratına attım ve gıttım o kadar
aldatılmadım hiç ve aldatılmak nasıl bır duygu bılmıyorumda :DD
Hep aldattım 1 kere yakalandım allah kolaylık versin dedi saolasın dedim :)
evet yakaladım. Yazıklar olsun dedim elimi kaldırdım tuttu erkek gücü nasıl olsa sonra ağladım tabiki ama geçti gitti
aldatmadım, aldatıldım. arkadaşını konuşturdum herşeyi söyledi ama bizzat yakalamadım
yakaladığım olmadı ama sevgilime yakalandığım çok oldu...
:)) her seferinde tokatı patlatıp kaçıyor tokat manyağı oldum:(((((
neden böyle yapıyor hiç anlamıyorum...
sevmediğim birsiyle sex için birlikte olucak biri değilim değer verdiysem sevdiysem ve aldattıysa
ona yaşlı gözlerle niye diye bir bakardım sonra çıkar gider yalnız olduğum bir yerde ağlardım
aldatma nedir bilmem. aldatıldım 2. ayımda o kadar arkadaşım olmadı zati. az ve öz
Ben yakaladım
Pişman oldu sonra çok
Ama affetmedim
yatakta yakaladım bastım kurşunu ikisinede.ölmediler sakat kaldılar.6 yıl hapiste yatıp çıktım.daha geçen sene.
ölmelerini isterdim ama ölmediler.ikiside tekerlekli sandalyeye mahkum oldular belkide böylesi daha güzel oldu onlar için:) öfke baldan tatlıdır demişler.kan beynime sıçradı yaptım.pişman değilim aslanlar gibi yattım çıktım...
Yakalandım, nerde yakalandıgımı biliosun :)
yakalamam gerek yok aldattığı kişi beni aradı :D
evet malesef tehdit etti beni bide:/
x kişinin peşini bırakcakmışım yoksa beni bulurmuş dövermiş falan filan, geceyi beraber gecirmişlerrr :/
zaten bende adres veriyorum gel dedim senden korkan sana benzesin dedimm yemedi tebi o salak kişiyde sildim hayatımdan :D
artık öyle neyseki gercek yüzünü gördüm, aslında o kızın araması iyi oldu yoksa nasıl bir aşşağılık olduğunu öğrenemiycektim, teşekkürler canım bundan sonra zaten daha temkinli davranıyorum:)
ya canım buarada özelden yazma yok mu ? ozel konuscam belkı ben sneınle
ordamıısn lolıtaaaaaaaaa
Benim beyim yapmaz ...
Dünya kadınlarına sormuşlar "eşiniz aldatsa ne yaparsıınız"?
Fransız, Giyotinle kafasını keserim,
Alman Gaz odasında boğarım,
Amerikalı, 38 calibre tabanca ile vururum,
...
Türk kadını , "Benim eşim aldatmaz.
Cevabnı vermiş.
Aldatmadım..
Aldatıldım mı bilmiyorum..
Akıllı adam yakalanmaaaazzzzzz ,
akıllı adam kadınların yakalayamayacağından emin olmadan o işi yapmaz zaten
akıllı adam dalgın olmaaazzzzz
nickime bak anlarsın bunları neden dediğimi
kesinlikle
olmadı..
olursa direk kazığa geçiririm ikisinide
bayanlar yakalanmıyor genelde çok ustalar ;)
facebook mesajlarımla yakalanmıstım
kötü hissedersin intikam alırsın ANINDA CEVAP
aldatmadım.aldatıldığımı da sanmıyorum..
merhba arkı olduk sonundaaa...
hiç yakalanmadım :)
waaay güzel söz. ayrıca bu söylediklerinizi iltifat olarak kabul etmemde bir sakınca var mı? :)
eksileri alacan kızlardan şimdi
:) yapmazlar heralde ya. niye yapsınlarki
sen hiç aldattın mı?
ekliyorum seni kabul et lütfen ;)
Hayır, yakalamadım.
yatakta basıldım.
oha.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar