Spor Evlendiğiniz erkeğin kas yapması hoşunuza gider miydi? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Evlendiğiniz adamın birden çok güçlü kaslı birine dönüştüğünü görseniz ne hissederdiniz? Her size kızdığında her tartıştığında spor yapmaya gitse sonra bir bakmışsınız çok kaslı baklava karınlı bir herküle dönüşse neler olurdu Evleneceğim erkek güçlü olacak tabi www.johnthebodyman.com/.../...lar-man-682x1024.jpg Erkek adam beyin kası yapmalı wuup.net/.../...p12-3614-ae10489c9c-1349522398.jpg Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Evlendiğiniz erkeğin kas yapması hoşunuza gider miydi? Cevapla Evlilik Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (36-45) +1 yıl her kaslı olanda güçlü olamıyo kız arkadaşım 6 yıldır bense 2 yıldır spor yapıyorum. kaslı bir yapım olsada kız arkadaşım benden daha güçlü :) 0 0 Yorumla
elalor Takip Et Master Yaş: 32 , eic 52% +1 yıl Evlendiğim adam filinta gibi etrafta dolaşcak ha? Yooooo izin vermem :) 0 7 Yorumla Soran +1 yıl neden kıskanır mısınız? :D Yorumla elalor +1 yıl E yanii.. Yorumla Soran +1 yıl ama sizin güçlü eşiniz o Yorumla elalor +1 yıl Benim güçlü eşimin markette alışveriş yaparken aşiftelerin göz tacizine uğraması beni rahatsız eder. Yorumla Soran +1 yıl ama o seni seviyor sadece? Yorumla elalor +1 yıl Evet seviyor, zaten onun bakacağını düşünmem fakat kadınların ona göz ucuyla dahi bakma ihtimali bile beni delirtir. Yorumla Soran +1 yıl sadece göz ucuylamı bakarlar sanıyorsun numaralarını bile verirler :D Yorumla
Linea Takip Et Xper 6 Yaş: 31 +1 yıl Ortası yok mu bunun abartmadan yapılı ve zeki olsa fena olmaz 😊 1 2 Yorumla Linea +1 yıl Eig için teşekkürler 😊 Yorumla Soran +1 yıl rica ederim Yorumla
PainFuL0ve Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 44% +1 yıl Vücut Kası sevmem. Bosanma sebebi resmen benik için 1 1 Yorumla Soran +1 yıl neden ama kollarıyla sarıldığında güçlü erkek istemez misin? Yorumla
mavişcikk Takip Et Guru Yaş: 31 +1 yıl Kastan kastım biraz kalıplı olması şart ama bu kadar da değil .)) 1 0 Yorumla
canımbibaksan Takip Et Xper 2 Yaş: 32 +1 yıl bugün buna benzer üçüncü soru kas takıntısı nedir ya çok itici bence bırakın biraz göbüş olsun 1 5 Yorumla onybjk +1 yıl aynn Yorumla Soran +1 yıl kaslı olmak isterim ben sırtımda taşımak isterim :D Yorumla canımbibaksan +1 yıl goçum mühim olan göbüşle taşımak kaslıyken bende taşırım Yorumla Soran +1 yıl ne alakası var kollar güçlü değilse nasıl olacak taşımak? Yorumla canımbibaksan +1 yıl neyse boşver Yorumla
fileliçorap Takip Et Guru Yaş: 33 +1 yıl aşırı olmama şartı ile fit olmalı erkek dedıgın kadın dedıgınde.. spor iyidir yapalım:) 0 4 Yorumla Soran +1 yıl evet herkül olalım :D Yorumla fileliçorap +1 yıl Yok çok fazla kas sevmiyorum ben şahsen. Yorumla Soran +1 yıl normal kaslı olsun o zaman :D Yorumla fileliçorap +1 yıl Aynen öyle ;) Yorumla
RaidBoss Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Hepsinden ziyade , Beyin kası mühim mesele ;) 0 1 Yorumla Soran +1 yıl evet Yorumla
DarkBoy06 Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Vay şaşırtıcı anket Sonucu 0 1 Yorumla Soran +1 yıl evet Yorumla
CarpeDemıcemm Takip Et Yoda Yaş: 31 +1 yıl Bu adamı görünce korktum altında ezilirim 0 11 Yorumla Soran +1 yıl ama onun yanında olurken bütün kızlar kıskanırdı seni :D Yorumla CarpeDemıcemm +1 yıl Iyk bu adam iğrenç :D Yorumla Soran +1 yıl bu adamın yarısı kadar kaslı olsun o zaman :D Yorumla CarpeDemıcemm +1 yıl Hayır biraz daha az olsun :D Yorumla Soran +1 yıl oldu ip atlasın etek giysin artık daha neler :D Yorumla CarpeDemıcemm +1 yıl Senin gibi olsun :D :D :D Yorumla Soran +1 yıl benim gibi olursa omuzları geniş olacak :D Yorumla CarpeDemıcemm +1 yıl Kas sevmem ben :D Yorumla Soran +1 yıl güçlü erkek sevmiyorsun o zaman Yorumla CarpeDemıcemm +1 yıl Ben niye gizlenmişim ya hahhahaha :DOrtası olsun :D :P Yorumla Soran +1 yıl peki :D Yorumla
Endplazmikretikulum Takip Et Xper 7 Yaş: 29 +1 yıl Bu adamı değil odama Binama bile almam 0 5 Yorumla Soran +1 yıl neden ki :D Yorumla Endplazmikretikulum +1 yıl Kas zaten sevmem.Bu kadar kas midemi bulandiriyor Yorumla Soran +1 yıl kaslı olmayan erkeklerde hoş değil gibi Yorumla Endplazmikretikulum +1 yıl Fit olucak ama kas olmadan ya da Hafif göbek de olabilir Yorumla Soran +1 yıl kas olmasa erkek omuzları düşük ince olurdu hoş değil buda Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Erkek adam beyin kası yapmalı 0 1 Yorumla Soran +1 yıl gördün mü bütün kızlar Burhan gibileri çekici buluyor Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl kas yapsında abartmadan 0 3 Yorumla Soran +1 yıl bence sonuna kadar zorlamalı :D Yorumla Cevap sahibi +1 yıl hayır ya abartı hoş değil Yorumla Soran +1 yıl neden ki onlar sarıldı mı kemiklerini masaj yapar gibi çıtlatır Yorumla
ŞeyhonunAbisi Takip Et Xper 6 Yaş: 35 +1 yıl Evlendigimiz erkek? 0 2 Yorumla Soran +1 yıl eşine kaslı mı yoksa daha zeki mi olmak istersin böyle sordum say Yorumla ŞeyhonunAbisi +1 yıl Zeki olsun gerisini ben tamamlarım :D Yorumla
DarkQueenn3 Takip Et Yoda Yaş: 30 +1 yıl Çok fazla olmasın. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl neden ki :D Yorumla
Victoria2 Takip Et Yoda Yaş: 31 +1 yıl B dedim 0 3 Yorumla Soran +1 yıl zeki erkek anladım. Yorumla ŞeyhonunAbisi +1 yıl Bende b dedim evlenekmi Yorumla Soran +1 yıl kiminle evleneceksin zeki olan mı? Yorumla
kızgel Takip Et Guru Yaş: 33 +1 yıl beyin önemli 0 1 Yorumla Soran +1 yıl evet ama bu erkek için geçerli Yorumla
En İyi Cevaplar