Numara mı gerçek mi nasıl anlaşılır duruşu bakışı nasıl olur? Bir insanın gülüşü gerçek mi sahte mi nasıl anlarsınız?
Cevabın nedir?
+1 yılBunu anlayabilmen için yeterince insan tanıman gerekir... Bunun dışında alacağın bilgiler sadece tahmini çözümlere ulaştırır... İnsanları tanıdıkça onların yalanlarının da ortaya çıktığına şahit olacaksındır, işte o yalanlar ortaya çıktığında sakın bozuntuya verme ve yalan söyleyen o insanı iyi izle... Nasıl yalan söylediğini izle... Dünyada yalancı oldukça fazla, yani deney malzemen her zaman olacak... Şimdi ben sana gülünce gözlerinin içi güler diyecem, sen bana bunun nasıl olduğunu soracaksın ve sana bunu örnekleyemeyeceğim. Bir kişi eğer ki güldüğünde seni de gülümsetebiliyorsa ve oraya bir enerji yayıyorsa o insan samimidir... Eğer ki bir insanla bir ortamda oturduğunda bir şeyler seni huzursuz ediyorsa mutlaka bu işte bir iş vardır... Vicdan denilen şey var ya hani o sana bazen hisettirir doğruyu ve yanlışı. Bu yüzden birşeye ne körü körüne bağlan ne de çok uzak dur, sadece izle. Ne suçla ne de bağırıp çağır, sadece izle...
14 Yorumla- +1 yıl
Teşk ederm eline sağlık
Yalan söylemeyen insan da anlar mı karşı tarafın yalanını? - +1 yıl
Tabiki anlayabilir... Yukarıdaki durum ile anlayabilir. Yalan nasıl söylenir bileceksin ama yapmayacaksın. Tüm kötülükleri öğreneceksin ama bulaşmayacaksın. Saf olmamalı insan bilinçli olmalı, azıcık fesat düşünmeli, bundan kastım en kötü olasılıktan yola çıkmalı ama bunu karşısına sezdirmemeli, eğer böyle olmazsa bu acımasız dünyada çok canı yanar insanın...
- +1 yıl
Aynen katılıyorm teşk edrm
- +1 yıl
Bir insanin size karşı olan duygu ve dusuncelerini merak ediyorsaniz kisinin gulerken elmacık kemiklerine bakmanız yeterlidir..
En İyi Cevaplar
+1 yılGözlerden anlaşılır, zaten gözler kalbin aynasıdır.Kalp edebe sirayet eder. Bir insanın edebi de gülüşünden anlaşılır.Kahkaha atan ve sesli gülenlerden her zaman çekinmişimdir. (tabii ki istisnai durumlar var, ben genelleme yaptım)
31 Yorumla- +1 yıl
Güzel bi noktaya değinmişsin Kahkaha atan çakal olur katılıyorum
Güldüğünde yahut gülmeye çalıştığında yüzüne bak, iyi bir oyuncu bile 5-6 seferden sonra zoraki gülüşlerini belli etmeye başlar.
Yüzüne baktığında ne yapıyor acaba dersin, mutasyona uğramış bir yüz ifadesi de cabası. Çok zor değil yani belli eder kendini. Şüphelendiğin biri varsa 1 dakika aralıklarla güldür, komik olmasın.
Anlarsın...10 Yorumla
Sen doğal biriysen davranışlarında gerçekten içten gülen biri ile gözleri kapanmadan kendini kaybetmeden,güldükten sonra tepki bekleyen tipler genelde yapmacıktır. Kendine hakim olamıyor,durumla ilgili bilgi veriyor ,gözlerini kapatıp güzel vakit geciriyorsan katılmaya devam :D
12 Yorumla- +1 yıl
O ayarı çok güzel yapıyordu ama belkide ben anlamamışımdır
- +1 yıl
Boşver,hayatın tadını çıkar.. Gülmeninde tıpki esnemek gibi psikolojik bir belirti olduğu gözlemlenmiş,tıpkı grip gibi bulaşıcı ve çok yararlı. Olabildiğince gülmeye çalış,Sinir sistemin hatta beynin bile espritüel ortamda gelişir.Bunun yanısıra en zor durumları çok hafif sayrıklarla geçirirsin eğer gerçekten mutlu biriysen.Gül güldür onun bunun lafına bakma ne olur ne derler deme.. Sinirlenince,kızınca .. sevinince.. korkunca gül bunun karşılığını çok yakında pozitif cevaplarla alırsın =)
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
25
Cevap
42Cevap
Bunu cevaplamak zor hatta imkansız çünkü tamamen insanın sezgisel his yapısıyla alakalı, kimisi ağır bir yalana bile kanar biraz tebessüme inanır kimiside adamın içini görür. Mesela ben bunu anlıyorum çok hata yaptım çok yalanla karşı karşıya geldim bu yüzden insanları biraz konuştuktan sonra tanıyabiliyorum. Sonuçta zamanında bir tecrübe kazandım.
10 Yorumla- Spor konusunda 472 cevap paylaştı.
+1 yılYüz kasları istemsiz biçimde şekillenir. Özellikle göz çevresi, üst yanak ve kaşların hareketliliği spesifiktir. Yüz içinde tanımlanabilmiş 3000 adet ifade barındırır. Gülmenin gerçek olup olmadığından, gerçekten gülüyorsa bile gülmenin altında yatan sebep de anlaşılabilir.
20 Yorumla
+1 yılÇok derin gülüyor gözünden yaş gelmiyorsa sahtedir. Eğer yaş geliyorsa gerçektir.Sahte gülücük gülmeyi dizginlemeden hemen suratı normale dönerken gerçekten gülen insanın yüzü yavaş yavaş normale döner.Çünkü gerçekten gülen insan hemen kendine gelemez.Sık sık çabuk çabuk gülüyor hemen etkisini kaybediyorsa durum tartışmalıdır.
10 Yorumla1) Göz çevresinde kırışmalar olduysa. (Göz çevresindeki kaslar sadece insan gerçekten gülümserken kasılır.)
2)Gözlerine baktığında gözlerinin içinin gülmesi olarak tabir edilen, gözlerin daha parlak olması ve gözbebeklerinin daha küçük olmasıyla.)
3) İçtenliğine bakarak. (İçten olmayan gülmelerde genellikle tam anlaşılmayan espriye gülermiş gibi davranırlar)11 Yorumlagülerken gözleri de gülüyorsa samimidir. sahte gülücük biraz robotumsu olur mimikler ele verir sahte olduğunu anlarsın yaa hele karşıdakini iyi tanıyorsan daha kolay anlarsın.
20 YorumlaGözler her zaman etkilidir. Ayrıca gülerken sadece o gülme havasında olup olmadığından da anlayabilirsin. Gülerken gözler başka tarafa gidiyor , dudaklar ise hafiften gülümseyip tekrar ciddiyete bürünüyorsa anlayabilirsin. ~
20 Yorumla
+1 yılanlarım ben. öyle kabiliyetlerim var. keşke anlamasam ama anlıyorum b.k varmış gibi. gizli ajandaları da anlarım
26 Yorumla- +1 yıl
O zaman Senin gibi bi kanka lazım herkese:)
- +1 yıl
öyle biraz. zaten tavsiye babasıyım arkadaşlarım iş, aşk b.k püsür. bir şikayetim yok ama demek ki kaydadeğer bluyorlar ki gelip soruyorlar
- +1 yıl
hazır piyasa varken dukkan aç bari:)
- +1 yıl
açacağım dr. deepshit
- +1 yıl
Oooo sen ismi düşündüğüne göre alt yapıyı da hazırlamışsındır
- +1 yıl
:)))
Gözlerinden anlarsın kardeşim.Gözlerinin içi gülüyor diye bir söz vardır ya hani.Gerçekten hissederek gülüyorsa,yapmacık değilse gözleri de güler insanın..
10 Yorumla
+1 yılyapmacık olan ınsan gulusunden konusmasından kendınden ole tavız verırkı hamen rengı bellı olur gulusun sahte olan herseyın bı rengı vardır
51 Yorumla- +1 yıl
katiliyorum!
gözler tamamı ile açık
dudaklar doğal ve açık dişler görünüyor
şirinlik varsa doğal gülüştür...
gözler kısık
dudaklar ince ve dişler görünmüyor
şirinlik ve doğallık hissedilmiyor ise sahte gülüştür.20 Yorumla
+1 yılgözlerine bak... eğer gözlerinin içi gülmüyorsa numara yapıyordur...
40 Yorumlaiçten gülüyorsa gerçektir.. gösteriş amaçlı öylesine dikkat çekmeye gülüyorsa sahtedir :D
10 Yorumla
+1 yılGözleri ele verir eğer arsızlık derecesinde profesyonel değilse.
10 Yorumla
+1 yılGöz bebeklerinden... Gözleri de gülüyorsa samimidir...
10 YorumlaO sıcaklığı hissetmiyorsan sahtedir, bu his nasıl anlatılır ki, gerçekten sahte olup olmadığını anlamıyor musun?
15 Yorumla- +1 yıl
Hiç dikkat etmem öyle şeylere:)
- +1 yıl
Nye ki erkekler genelde dikkat eder mi?
- +1 yıl
Hiç umursamamıştım bugüne kadar ama dikkat etmek lazm dediğin gibi
Sadece gözler anlatır. Onlarda lens ise babalara geldin.
11 Yorumla- +1 yıl
Ahahahaaahahah:D Adamsın
+1 yılbunu anlaman için müneccim olmana ya da davranış bilimci olmana gerek yok göz cevresi kırışıyorsa gerçekten gülüyordur.sahte gülüşte göz cevresi kırısmaz
10 Yorumlahissedersin. gülüşü içine işlemiyosa yada rahatlatıcı değilse sahtedir
20 YorumlaBeden dili yüzündeki ifade belli eder zaten.
Kazandıran Beden Dili - Dr. Zülfikar Özkan kitabı tavsiye ederim.10 YorumlaGözler kalbin aynasıdır diye bir laf var. Bence doğru :)
10 Yorumlabazı insanların gözlerinin içi güler derler sanırım ordan anlaşılır sahtemi gerçekmi
10 Yorumlalink
gülüşüm içten olablr bu da sna koyablr.07 Yorumlasamımı bır gulus kendını bellı eder.. sevdıgını ıcten bakısını muhakkak hareketlerı ele verır..
10 Yorumla"Duchenne" gülümsemesi şartlarını Internet'ten araştırırsan, ve örnek resimlere bakarsan, samimi gülüşü görebilirsin. Tamamen bilimseldir.
10 Yorumla
+1 yılEğer şu hayatta yeterince insan tanıdıysan o gülüşün sahte mi gerçek mi olduğunu anlamak hiç zor değildir...
10 Yorumla
+1 yılHer şeye gülmeyen birinin gülüşü çok uzun sürüyorsa ve diğerleri gülmeye başladıktan sonra gülmeye başlıyorsa sahtedir.
10 Yorumla- https://www.youtube.com/watch?v=EffPnse4WQs
çok alakalı değil ama komik :D
10 Yorumla
+1 yılmımıklereden, anlasılır... ınterneten bulabılırsen , gulmekle ılgılı bı bbc belgeselı olcaktı ..
10 YorumlaGüldüğünde kaş braz daha aşağı düşer göz çukuru belirginleşir ağızlar kulaklara brz daha yaklaşır
10 Yorumla
+1 yılsadece gulusten zor ya zaten bıraz zaman gecırırsen hareketlerı tavırlarından anlarsın ne ayak oldugunu :)
10 YorumlaInsan sarrafi olman lazim. Yoksa birkac kurala gore anlamaya calisirsan, sansli oldugun durumlar disinda genelde ise yaramaz.
10 Yorumla
+1 yılO Gözler bana Aşkı Anlatır Gözlerinde Bulurum Sevda Sözlerini Gözlerinde Yaşarım Aşkımı Ebedi Sevgimi... GÖZLERDEN...
10 Yorumla
+1 yılkahkahaları taa içlerden geliyosa gerçektir, öyle yapmacık bi gülüşse zaten içten falan değildir ;)
10 Yorumla
+1 yılİçten gülüş ve içten bakışlar kendisini mutlaka belli eder..
10 Yorumlagöz kenarlarının kırışması gerçekten güldüğünü gösterir
10 YorumlaGözlerininiçi gülüyorsa bilki gerçekten gülüyordur gözler kalbinde aynasıdır unutma
10 Yorumlaöyle bi rol yapar ki anlayamazsın
31 Yorumla- +1 yıl
2 sene hiçbir dediğimi anlamamış hep gülmüş insan ona bozuluyor
benim 10 gülüşümden 9 u sahtedir. Sahte derken karşıdaki bozulmasın diye formalite icabı gülerim espirisine falan...
02 Yorumla- +1 yıl
Bn bırakırım bozulursa bozulsun
Yalana gelemem
kızlar felaket rol yapar anlamak mümkün değil...
21 Yorumla- +1 yıl
Aynen katılıyorum +1
+1 yılben yerlere yatip kahkaha atiyorum:D insnalar bunu sahte saniyor ama eger haha diyip geciyorsam asl o sahtedir
12 Yorumla- +1 yıl
Sen o olamazsın:) tanıyorum seni
- +1 yıl
noooy
+1 yılsahte bir gülüş kadar acıklı bir şey yoktur
21 Yorumla- +1 yıl
Dili bilmiyorsa napsın o da haklı:)
arkadaşım gerçekten istersen gerçekten anlarsın..çok zor bişey değil yeterki gerçekten hisset..
00 Yorumlaanlaşılıo nezaketen mi yoksa içten mi güldüğü. ve arkadşlarında dediği gibi gözler etkili
10 Yorumlazeki insan karşısındakini çabuk çözer ve bunu anlaması saniyeler sürer..
01 Yorumla- +1 yıl
Zeki ile akıllı farklı kavramlar gibi geliyor
Zeki ama dersine çaışmadıysa başaramaz
Akıllı ise zaten derse çalışılacağını bilir bize öğretilen buydu
+1 yılBilimsel olarak biri istem dışı biride isteyerek olur. Bu yüzden bir insan gerçekten isteyerek gülüyorsa gözü kısılır ve kaşları öne doğru eğilir bu beyinin otomatikmen yaptığı bişidir...
00 Yorumla
+1 yılOnemli olan gozleri gulerken gozunun ici parliyorsa sicak bakiyorsa sahte degildir
11 Yorumla- +1 yıl
parlak la sıcak beraber olunca başka şeylerin iişareti dye biliyordum:)
Poposuna bak gülerken sallaniyormu
11 Yorumla- +1 yıl
ayıp olmazmı?
+1 yılıhıhıhhııhıh diyosa yalandan gülüyodur
16 Yorumla- +1 yıl
ahaaahahah:D
- +1 yıl
Çok içtensin ;)
- +1 yıl
Akşam akşam güldürdün
Sende gülaersin inş.:D - +1 yıl
Aşağılamak mı ?
Nasıl öyle kahkaha atıyosun bi videoya alıp link atar mısın ? - +1 yıl
Aynen bi link gönder de güleleim sabah sbah
+1 yılYapmacık gülen insanın gözleri donuklaşıyor
40 YorumlaGerçekse göz kenarlarının kırışması lazım.
10 Yorumlarolünü iyi oynuyorsa anlayamazsın
10 YorumlaSpor konusunda 1b cevap paylaştı. gözlerinin içine bak gülerken. anlarsın.
10 Yorumlagüldüğü espiriye bağlı abi
10 Yorumla
+1 yılanlayip napcan.
18 Yorumla- +1 yıl
Bişeyleri zamanında anlamayınca insan kötü oluyor ama
- +1 yıl
neye güldügüne bak o halde.
- +1 yıl
Onu da güzel ayarlıyor ama
Yanımızdakilerin tepkisine bakıp koyuveriyor kahkahayı:) - +1 yıl
takilsin iste.
- +1 yıl
Haklısın bırakıyorum valla herkes kafasına göre takılsın
Gerçek mi diye Bakacaksın gözbebeğine Sonnra yanlış anlıyacak uğraş dur:) - +1 yıl
hea ne geregi var.
- +1 yıl
huzura erdim buymuş demek cevap:D
- +1 yıl
zaaaxdsfkposfdkldfsölsdfsdf
+1 yılSahte olup olmadığını ben belli ederim zaten.
10 Yorumla
+1 yılYüzünden mimikten anlaşılır yani ben anlıyorum
10 Yorumla
+1 yılgözlerinden ^^ ^^ :*
10 Yorumla
+1 yılBoşuna çabalama anlayamazsın :))
10 Yorumlagözler her şeyi anlatır sanırım ...
10 Yorumla
+1 yılAnlayamassın yaşaman ( tanıman, dertleşmen) lazım.
10 Yorumla- Devamını Gör (7)
Devamını Gör(52)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem