bir komşunun başına gelenler .kız yeni doğum yaptı bebeği henüz bir aylık .eşinin kendisini aldattığını öğrendi .hatta öğrenmekle kalmayıp o metresi kızın evine gelip kocanla ilşkim var demiş bu kadarıda fazla .kadın evlenmiş boşanmış şu an dul yani .nasıl bu kadar vicdansız olabiliyorlar anlamıyorum .sen bir adamla namusunla evlen bebek ver sonra gitsin alemin karısınla seni aldatsın ve bu kadın gelip eve pişkin pişkin kocan beni seviyor desin .yazık ki ne yazık .erkekler neden böle vicdansız ?
Cevabın nedir?
ya aslında düşündümde,
ters piskoloji uygulayabvilsek ne iyi olurdu..
zor bir durum ama,yazması kolayda olsa da ,sende destek ol şuan için,
karşı tarafın istediği tepkiyi vermesin.
hatunun amacı yuva yıkmak,onun istediğini yapmasın lütfen..
otursun evinde,kocasına mesafe alsın ,zort olucak ama,bebkte var,sabır ve olgunluk ile mücade etsin..
lakin bu kadının amacına ulaşmasına müsade etmesin..(karşı taraf delirir )
kaptırmasın kocasını:))) sonra beraber parçalarıs orası ayrı:)03 Yorumla
Soran+1 yılkız gitti canım bu arada evden adam gitmiş yalvarmış akşam arayıp sanırım bugün gitti kızı almaya eve getirebilcek mi acaba bende merak ediyorum
En İyi Cevaplar
+1 yılhepsini bir araya toplayıp yakmak lazım bunların.. hele o kadına ne demeli lan mal madem yaptın öyle bişey bidaha niye gelip kadına kocanla yattım diyon eline ne geçti sanki adamda sanki hemen onu boşayıp seni alacak..yeni doğum yapmış kadın ne kadar üzülüyodur şimdi sütü kaçacak valla.. allah yardım etsin zor bir durum..
010 Yorumla
Soran+1 yılevet ne vicdansız insanlar var yaaa .hala insanlık vasfını taşıdığım için şükür ettim .geldi söyledi işte üzmek için bence kesin adam senle işim bitti karımı seviyorum ayakları yaptı buda iinadına geldi moral bozmak için intikam almak için adamdan .adam sevse metresini kendi açıklardı karısına durumu
- +1 yıl
yanii.. adam tabi bırakmak isteyince bırakmasın diye bu yolu seçti ama şimdi o adam onu mahveder valla.. tabi karısını seviyosa..
Soran+1 yılay ne biliyim seviyordur da neden aldatıyor o zaman .karısını bırakıp bunu alırsa salak derim o adama ben
- +1 yıl
karısı hamileydi ve cinsellik son ayda olmadı oda gitti buldu birini 5 dk heves için.. sevsede erkek işte yapıyo tutamıyo şeyini...
Soran+1 yılhay onların şeyine yaaa bide bu sürtükler cinsellik yaşıyor tamam anladık beni seviyor demiyolar mı allahım gelde yol orda olsam yolardım zaten
- +1 yıl
aynen böyle bişey bana olsa o kadını sağ komazdım artık parçalarını toplarlardı.. eşime gelincede şeyini keser eline verirdim.. tutmayı bilmiyosan taşıma derdim...
Soran+1 yılpuahaha aynen aynen .ama işte ne biliyim yaa dünyadan bazen soğuyorum böle şeyleri görünce
- +1 yıl
herkes soğuyo ama hepsi bi sınav geçecek hepsi merak etme.. herkes düzelir sadece birazcık zaman..
Soran+1 yılinşş allah yardımsısı olsun onun o minicik bebeğin
- +1 yıl
AMİNNNN...
buradaki vicdansızlık sadece erkekte değil kadında daha alası var vicdansızlığın da şerefsizliğinde haysiyetsizliğinde...evli biri ile ne diye birliktelik yaşıyor...erkek kadın konusunda zayıftır kim olursa olsun...yaradışında olan bir durum bu...kadın şeytanlık yapmış adamı yoldan çıkarmış...ha ben erkek masum demiyorum ama burada suçun büyüğü kadında...
023 Yorumla
Soran+1 yılkız evi terk ediyor şu anda bu arada .adamdada suç var çok büyük elin zillisine ne yüz veriyor
- +1 yıl
şunu da eklemek lazım tabiki...o kadın evde adama nasıl davranıyor acaba...adamın isteklerini yerine getiriyor mu...gevezelik edip adamın ömrünü mü tüketiyor bunları da bilmek lazım...aldattı diye direk erkek suçlu...aldatılan kadın da masum değil kusura bakmayın...genel söylüyorum...
Soran+1 yılkadın çok iyi biri sessiz cadı olsa aldatılmazdı zaten .sesi çıkmayana vurur hep insanlar .gençliğini güzelliğini herife veriyor namusuyla oturuyor yine evdeki kadın suçlu oluyor bırakın ya şu ayakları
- +1 yıl
benim kimseyi suçladığım yok her ikisini bir arada dinlemek gerek diyorum...kadın çok masum temiz olabilir de olmayabilirde...erkek de burada kararkterszin biri olabilirde olmayabilirde...dış görünüm her zaman yanıltır...sana karşı komşun çok iyi olaiblir ama kocasına karşı farklıdır...ona davrandığı gibi sana davranamaz ya...olgun düşünmek gerek...
Soran+1 yılüff kardeşim de git yaa sinirimi bozma tamam sen olgun düşün .ufacık bebeğiyle evi terk eden gözü yaşlı lahusa kadın ben olgun düşünemiyorum allah belalarını versin
Soran+1 yıldeğilim bekarım
Soran+1 yılay evli olsam da aynı düşünürdüm bir sürü evli kadının kanına dokunur bu hatta benden daha fazla bence
Soran+1 yılhee evdeki kadın suçlu haklısın yatakda ateşli olamadı heralde o sürtük gibi
- +1 yıl
bak sevgili kardeşim mesele yatakda ateşli olma meselesi değil...bir erkek evde geveze bir kadın istemez, cinsel anlamda isteklerini erteleyen bir kadın da istemez...arkadaşındır illa ki canın acır fakat ev içerisindeki durumlarını bilemezsin...yataktaki durumları nasıl bilemezsin buna benzer birçok şey...tek taraflı suçlama diyorum sadece...yanlış anlama beni...
Soran+1 yılsen nerden biliorsun kızın geveze olduğunu .ben tanıyorum onu sen değil .kız çok seesiz biri yapı olarak başkası olsa onun yerinde o kadının saçını başını yolar evine gelmiş ama o ne yaptı olgunlukla karşıladı olayı .asıl cadı kadınlar aldatılmıyor bence kocasına köpek gibi davranan kadınlar el üstünde tutuluyor bunu gördüm ben
Soran+1 yılben konuya yorum yapıyorum genelden banane bir sürü şey var ona bakarsan belki erkek tatmin edemiyor kadını kadın diyor mu erkeğim beni tatamamin edemiyor gidiyim aldatayım hayır hiç sanmıyorum
Soran+1 yılvardır tabi yazık ya madem sevmiorsun ne evleniorsun yani
- +1 yıl
e herşey bekarlıktaki gibi olmuyor çok sevende bazen aldatabiliyor...bir kadın tanıdım kocasını aldatan...hakverdim de yani...severek evlenmişler bir zaman sonra adam yatakta kendini tatmin ettikten sonra sırtını dönüp yatıyormuş kadın da bir süre sonra aldatmaya mutluluğu dışarda aramaya başlamış...aslında aldatmaların genelinin altında yatak odası var maalesef...eşler bu konuda anlayışsızlık yapıyorlar...erkek erkekliğini kadın da kadınlığını bilecek...
Soran+1 yılyatak için kocasını aldatan kadınlar ve hak veren evli erkekler eşine acıdım doğrusu .arkadaşım millet namusum gitti diye kendini öldürüyor yaa ölede kadınlar var yani .kocası ölüyor genç yaşta başka bir erkeğe bakmıyor bile yada hiç evlenemmiş bakire olarak ölüyolar .ben onlara saygı duyarım .böle azgın sürtüklere değil
Soran+1 yılhepsi bahane .o dediğin kadın kocasını aldatması kocasının suçu değil .sadece vicdanını rahatlatmaya çalışıyor böle diyerek .ben bunlara kızıyorum işte .toplum kötü bir yere doğru giidiyor ama onun farkındayım .kadınlar artık erkek gibi oldu .parasını kazanıyor daha güçlü öyle oluncada erkeğin hakkı benimde hakkım diyor yaşıyor .
genellemen yanlış..peki aldattığı metresi vicdanlımı.?..o da kadın sonuçta
04 Yorumla
Soran+1 yılondan bize ne kadının kocası yüz vermese böle pişkin olabilir mi
Soran+1 yıltamam ya amann olaya yorum yap bence .bir erkek şerefliyse kız ne kadar zilli olursa olsun eşini aldatmaz
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
11Cevap
o kadina vicdansiz diyorsun..
o kadin dogrusunu yapmis bence.. o kisinin bilmesi lazim´di ögrendi
kocasi olacak sahis onu aldatiyor söylemiyor o kadina sense vicdansiz diyorsun
asil burda bir vicdansiz varsa oda o komsunun kocasi..07 Yorumla
Soran+1 yılkesinlikle onada vicdansız dedik ya zaten
Soran+1 yılnasıl yok kardeşim yaa evli adamla ilşki yaşıyor sürtük
Soran+1 yılikiside suçlu bence .kadına suçlu dmeeye hakkın yok demişsin kadında vicdansız bence
Soran+1 yılya kim suçlu kim değil ikside aynı suçlu masum evde kadın ve ufacık bebek
hemcinslerimize bak hele,evli adamla düşüp kalkıyor,birde pişmiş pişmiş kocan beni seviyor desin..
erkeklere kızamadımki gülüm.. kadınlarda artık şerefsizliğe örnek oluyorlar, hepsi olmasada:(((03 Yorumla
Soran+1 yılöylede adamda büyük suç yani sen hamile karını aldat bir sürtüğüe yüz ver sonra gelsin evine yok böle olay yaa kız ağlamaktan hal olmuş kküçücük bebekle evini terk edicek gidiyor şu an
Soran+1 yıladam hissetirmedi ki metresi geldi bastı evini hesap soruyormuş gibi konuşuyormuş keşke beni açğırsaydı o geldiğinde eline verirdim saçlarını
her erkek öyle değildir..bu tarz insanlar insanlığından nasibini almamış kimselerdir..HAYAT...
00 Yorumla
+1 yılneden ' bayanlar neden bu kadar vicdansız?' diye sormadın? bir erkeğin aldatması için bir bayana ihtiyaç yokmu? kişiyi vicdansız yapan cinsiyeti değil taşıdığı kalp dir.
00 Yorumla
+1 yılAnaları adam yetiştirmek yerine oğlan yetiştirmiş ondandır
01 Yorumla
Soran+1 yılaynen yazık
+1 yılerkeklerin hepsi bir degil ayrica o kocasiyla iliski yasayan kadin da senin hemcinsin farkedersen kuyruk sallamasaydi adam gitmezdi hos adamda serefsizmis ama neyse
00 Yorumlakarekter meselesı sn sımdı bunu butun erkeklere soyleyemezsın bırı bole yaptı dıye genelleyemessın
15 Yorumla
Soran+1 yılçoğu erkek eşini aldatıyor maalesef bu ilk değil
Soran+1 yılüff oraya takılmayın yaa olaya yorum yapın
Soran+1 yılevini terk ediyor gizlice eşiine söylemedi .kadın ispatlamış resim falan göstermiş mesajları bide
+1 yılGenelleme yapmak yanlış.Ama böyle vicdan ve şeref yoksunu insanlar erkeklerde de var kadınlarda da.
01 Yorumla
Soran+1 yılgenelleme değil ama kızgınım şu an çok sinir oldum
bardağın yarısı boş diyorsunda o erkeğin aldatma işini yaptığı metreside bir kadın
14 Yorumla
Soran+1 yılelalemin karısından bize ne .o eşe hastalıkta sağlıkta senin yanında olucam diyen o kadın mı ?
Soran+1 yılolan varda daha az tabi .bak burdan bakmamıştım ben olaya
çekemeyen biri gelip evde öyle densizlik etmiş olabilir eşene iyi dinlemesi lazım kanı bozuk biri lohusa birini aldatır
07 Yorumla
Soran+1 yılhayırr resim göstermiş eminiz mesajlar falan var kadın kanıtlarıyla gelmiş yani
Soran+1 yılevet şerefsiz
Soran+1 yılne asılması ilşki yaşanmış tatillere gidilmiş yenilmiş içilmiş gelmiş foto gösteriyor bak beni seviyor demiş salak
Soran+1 yılaynen bencede bunlar aşağılık işte bide demiş sende bulamadıklarını bende buluyordu diye falan
Gizli Üye(36-45)+1 yılerkekler demişsin ama ben ortada bir erkek göremedim maalesef
018 Yorumla
Soran+1 yılerkek diye geçeniyor ama
Cevap sahibi+1 yılinsan diye geçinen de var
Soran+1 yılyazıklar olsun bunlara
Cevap sahibi+1 yılkadınlara da, bilmiyor mu adam evli eşi hamile? hırsızında suçu var onu da görmek gerek
Soran+1 yılvar ama karısını aldatan adam sonuçta onun vicdanlı olması gerek yoksa sokakta sürtük çok
Cevap sahibi+1 yılya tamam doğru diyorsun da bunu bir kadınla yapıyor sonuçta, kendi kendine değil ki. ee ne düşünüyor boşanacam filan diyor mu komşun?
Soran+1 yılterk ediyor işte evi şu anda annesine gidicek bebeği topluyordu eşyalarını falan ben indim aşağıya gidicek birazdan
Cevap sahibi+1 yıliyi yapıyor, huylu huyundan vazgeçmez derler, asil kadınmış. fazla üzmesin kendini değmeyecek yaratıklar için
Soran+1 yılkolay değil ama üzmesinde elinde çocukla kaldı kadın .yüzleşmedi kocasuyla ben yüzleş diyorum yok hayır diyor
Cevap sahibi+1 yılyüzleşse iyi olur bence de doğru düşünmüşsün
Soran+1 yılyüzleşmiyor işte terk ediyor sessizce bence bu daha koyucu ama .kesin adam gider ama anasının evine ne yüzle gidicekse artık
Cevap sahibi+1 yılaynı şehirdelerse doğru, ben birden ayrı şehirdelerdir diye düşündüm nedense. sessizce giden kadından korkulur
Soran+1 yılkarşıda annesi yakın .yüzleşmek istemior şu an yüzünü görmek
Cevap sahibi+1 yılbakalım adam ne yapacak. sen de sakinleştin sanırsam biraz :) yazışından bu anlaşılıyor ilk zaman ki gibi aşırı sinirli değil gibisin
Soran+1 yılya sinir ediolar kardeşim yaa amann .bilmiorum bende onu merak ediyorum acaba ne yapıcak adam
Cevap sahibi+1 yılbirkaç gün sesi çıkmayabilir
Soran+1 yılbence tutuşur hemen adam diğer kadına çok fena patlayacak ama
Cevap sahibi+1 yıldayaklık öteki. yok kadını da anlamıyorum nasıl bir genişlik madem bir saçmalık yapıyorsun gidip söylemek ne demek ya ben de bu türleri çözemedim
Gizli Üye(30-35)+1 yılgenelleme yapma ben sevgilimle cıktıgımdan beri bi kadına iki kere bakmıslıgım yok !
10 Yorumlao adamı hadım etmek lazım.
04 Yorumla
Soran+1 yılaynen vericekler bizim elimize
- +1 yıl
evet, diger kadını da kandırmıs sonradan söylemis olabilir. dul deyip yaftalamayalım. cok da iyi etmis gelmiş karısına söylemis. pisligi ortaya cıkmıs. işin içini bilmiyoruz ama dısardan bakınca sen evlisin adam, üstelik karın cocugunu doguracak, üç kurusluk pipine sahip cıkamıyor musun?
Soran+1 yılevet şeref yokusunu işte
- +1 yıl
hadım vicdansızlık :)
kadın erkeği tutmasını bilmeli06 Yorumla
Soran+1 yılcevap yazmak için elimi yoruyorum şu an ama .ya hadineyse birşey demiyorum yazık sadece
Soran+1 yılerkek olun azcık adam olun adam kimse sizi nikaha zorla götürmüyor isteiyorsunuz evleniyorsunuz zorla bebekde yapmıyor
+1 yılO Kadn senin hemcinsin değilmi?
011 Yorumla
Soran+1 yılolmaz olsun
- +1 yıl
suçun bütün çogunlugu onda bence.
Soran+1 yılerkekte yüz vermesin evli adamın karıyla iişi ne
Soran+1 yılaynen bencede
- +1 yıl
dişi kuyruk sallamasa erkek peşinden gitmez biliyormusun bu sözü.
Soran+1 yılolabilir kim ne sallıyorsa sallasın herif gitmesin adam olsun adam olmak ne zor bu devirde ya
- +1 yıl
Kadınlarında suçu çok fazla en az erkek kadar.Ben çok evli kadını bilirim eşini aldatan onlara ne demeli?
Soran+1 yılsenin dediğina azınlık .erkekler daha çok aldatıyor veriler var buna dair
- +1 yıl
Açıkla ozaman o verileri?
Soran+1 yılbak netten araştır google yaz
- +1 yıl
inanmam.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?