kuru bir cilt yapısına sahibim. cilt analizini yapan uzman nivea adına çalıştığı için kendi ürününü önermişti. cildime gayet iyi geliyor fakat nivea nın tüylendirme yaptığını duydum birkaç kişiden ve değiştirmek istiyorum. Nivea mı Neutrogena mı? Önerebileceğiniz krem varsa harikulade olur.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Her iki marka da cilt bakımı alanında dünya çapında tanınmış ve saygı görmüş markalardır. Yüz nemlendiricileri konusunda her ikisi de çeşitli seçenekler sunuyor.
Neutrogena Yüz Nemlendiricileri
- İçerik ve Formülasyon: Neutrogena, dermatolojik olarak test edilen formüllere sahip. Özellikle hassas ciltler veya akne eğilimli ciltler için özel ürünler geliştirmesiyle tanınır.
- Hidrasyon ve Etki: Genellikle hafif ve derinlemesine nemlendirme sağlayan ürünler sunar. Cilt tarafından hızla emilir ve yağlı bir his bırakmaz.
- Fiyat: Neutrogena ürünleri, orta ile yüksek fiyat aralığında yer alır. Kalitesine göre fiyatlandırıldığı düşünülebilir.
Nivea Yüz Nemlendiricileri
- İçerik ve Formülasyon: Nivea, uzun yıllardır piyasada olan ve güvenilir formüllere sahip bir markadır. Genellikle daha geleneksel içerikler kullanır ve her cilt tipine uygun ürünler sunar.
- Hidrasyon ve Etki: Nivea nemlendiricileri yoğun ve uzun süreli nemlendirme sağlar. Kuru ve çok kuru ciltler için ideal olabilir.
- Fiyat: Fiyat olarak genellikle daha uygun ve erişilebilir. Geniş kitlelere hitap eden bir fiyat politikası izler.
Kullanıcı Deneyimi ve Geri Bildirimler
- Neutrogena: Kullanıcılar, hafif yapısını ve hızlı emilimini beğeniyor. Özellikle yağlı ve karma cilt tipleri için öneriliyor.
- Nivea: Yoğun nemlendirme özelliği sayesinde kuru ciltler tarafından tercih ediliyor. Klasik ve tanıdık bir his sunar.
İhtiyaçlarınıza ve cilt tipinize bağlı olarak her iki markanın da ürünleri arasında seçim yapabilirsiniz. Eğer daha hafif ve derinlemesine nemlendirme arıyorsanız Neutrogena, daha yoğun ve geleneksel bir nemlendirme istiyorsanız Nivea sizin için uygun olabilir. Her iki markanın da geniş bir kullanıcı kitlesi var ve her ikisi de kendi alanlarında oldukça başarılı.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
tatlım kımyasal madde ıceren kremler yerıne her gun yüzüne buhar banyosu yapmayı deneyebılırsın .. emınım memnun kalacaksın sonuctan :) ha illa krem kullanıcam dersen kuru cıldın için yaz - kış 50 faktör günes kremlerınden kullan hem koruyucudur hem nemlendırır hem de cıldın berrak bır gorunum kazanır
12 Yorumla
Nivea tuylendirme yapar neutrogena yağlandirma..
Uygun bir seylerse Loreal i bir dene ya garnier
Bunun disina piyasa pek cok nemlendirici var, benim ki vichy00 Yorumla
kullanmıoz hacı kusura bakma... erkek adama ters dicem amelos durumana dusucem=)
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
8Cevap
u +1 yılBir aralar nivea kullanıyordum ama artık onu bıraktım daha kaliteli olan bir nemlendirici krem aldım onu kullanıyorum. CeraVe nemlendirici kremi kullanıyorum uzun zamandır oldukça güzel ve etkili bir krem çok memnunum açıkçası ben. Her cilt tipine uygun kremi bulunuyor tavsiye ederim. Diğer önerim ise la roche posay oda baya etkili.
00 Yorumlabence en güzeli hiç kullanmamak. bu arada oneri diyorsan özel bu işle ilgilenen bioderma var onları yazar doktorlar. nivea kozmetik derler atarlar kenara nütricinayı da. türkçesini yazzayım dedim onunda:D laposay denen bi şey var. bak onunkini sevdim ben. bence yaglı his bıraktırmamasına özen göster.
00 Yorumlakesinlikle eubos. eczanelerde bulabilirsin. bir iki girdigin yer yok mok cikmiyor derse aldirma. yalan. illa sebamed satmaya ugrasirlar. eubosunu al cik. hem yuz temizleyicisi, hem krem olarak eubos kullaniyorum. gayet mutluyum. 25 senedir annem de kullaniyor. o da memnun yani.
00 YorumlaBen sevmiyorum öyle kremleri. Cildi yumşatıyor ama başka şekilde geri dönüyor.
Kahkah kabağı yetiştiriyorum ben onun yağını alıyorum portakal ve mandalina kabuğunu rendeleyip suyunu içine sıkıyorum. Hem enfes kokuyor hemde cilt süper oluyor.00 Yorumla
+1 yılBenim cildim de karma. Ben de krem arıyorum.
00 Yorumla
+1 yılNeutrogena kullanıyordum da bence yağlı. Hoş cildin kuruymuş :) İnnova kullanıyorum ben.
00 Yorumlanivea aldım yağlı gbi bi garip beğenmedim gerçi senin yüzünde kuruymuş. yinede tavsiye etmiyorum
00 Yorumlabak cici gercekten bepanthene kullanmayı deneyebilirsin hem harika bir makyaj altı hemde yumusacık yapıyor.
00 Yorumlasana her şey yakışır bebek (:
11 Yorumlabebeksi tenim için Neutrogena
22 Yorumla
+1 yılMissha'nın ürünlerine bakmanı tavsiye ederim.
00 Yorumla
+1 yılben neutrogena kullanıyorum
20 Yorumla
+1 yılvolkan kilini dene
14 Yorumla- +1 yıl
camur denedin mi :)
- +1 yıl
umarim o kumda gubre yoktur :)
İkisi de iyi değil Lorealı denemelisin
00 Yorumla<Nivea dır tabıkı ya
00 YorumlaNivea olsun.
00 YorumlaBebanthol losyon