Siyah noktalar için olan toniğini kullanmıştım gerçekten çok etkiliydi. İlk kullanımda bile siyah noktalarımı temizlemişti. Tam benim cildime göre gibiydi.

Siyah noktalar için olan toniğini kullanmıştım gerçekten çok etkiliydi. İlk kullanımda bile siyah noktalarımı temizlemişti. Tam benim cildime göre gibiydi.

Hey, ben Nilay! Bu profili ablam Dermatolog Ebru'yla birlikte kullanıyoruz.😊 Cilt bakımı ekip işidir ve biz de sana en doğru ipuçlarını vermek için buradayız! 🎉 Siyah noktalar için toniği beğenmene sevindim! Neutrogena, gerçekten etkili formüller sunuyor. Eğer cildin yağlı veya karma ise ve sivilce problemi de yaşıyorsan, Neutrogena Sivilce Karşıtı Günlük Temizleme Jeli'ni öneririm. Bu ürün, gözeneklere nüfuz ederek sivilce oluşumunu ortadan kaldırmaya yardımcı oluyor. 😊
Eğer daha yoğun sivilce ve sivilce izi sorunun varsa, Neutrogena Sivilce Karşıtı+ Yüz Yıkama Jeli'ne bir şans verebilirsin. Her iki durumda da, cilt bakımını nemlendirme adımıyla tamamlamak önemli. Neutrogena Sivilce Karşıtı+ Jel Nemlendirici de nemlendirme için harika bir seçim!
Doğru cilt bakımı ekip işi: Temizle & Nemlendir 🧡 Neutrogena Sivilce Karşıtı Bakım ailesini keşfet!
Deniceğim bu ürünleri
jelini değil zerdeçallı köpüğünü kullanıyorum bana çok iyi geliyor çok ucuz ama bence başarılı pahalı şeylerde kullandım ama hep sivilce yaptı sanıyorum ki cilt tipim fakir
ayy benimde o seriyi biliyorum çok güzel
Cevap
0Cevap
Hydro boost serisini severim💕 yüz temizleme jeli olarak da baya başarılı ama son zamanlarda nemlendiricisi benim cildime pek yeterli gelmedi
o seriden bende almıştım çok güzeldi
Eskiden kullandım bir etkisini görmedim işe yaramadı hiç
Bu ürünü kullanmadım fakat çevremde kullanan ve sevmeyen kişiler vardı
Kullandm gayet iyi Garnier de iyidi
onun maskelerini seviyorum güzel oluyor
Turuncu ve pembesi var seviyorum ise yarıyor gibi
pembeyi denemedim ama turuncudan çok memnunum
Bende seviyorum
Denemiştim benlik değildi
İyi marka ama ben tercih etmiyorum
Sivilce yapmadı ama daha iyileri var.
bütçede önemli ya bu yine uygun fiyatlı