- +1 yıl
Bende evi çok severim ama evde durmaya vaktim yok dışardan çoğu zaman.
Kötü birşey degil bence güzel bişey.
Bizim evimiz biraz daha büyük olsa bahçemiz flan olsa keşke çiçek bakarım bişeyler ekerim kedi köpek tavuk tavşan beslerim süper olurdu.İlerde çok param olursa böyle bir ev alcam hayalim bu :)12 Yorumla- Soran+1 yıl
ben de öyle yapıyorum. hayvanları çok seviyorum balkonumda 6 tane muhabbet kuşu bahçemde 5 tavuk 3 ördek besliyorum. köpekte gelicek yakında :))
- +1 yıl
off ne kadar güzel yaa. Senin neden evini sevdiğin şimdi belli oldu :)
En İyi Cevaplar
ben varım evden çıkmıyorum bir koltuğum var hep o koltuktayım bunun gibi aynen link
13 Yorumla- +1 yıl
benim de sonum yakındır buna benzemeye :)
- Soran+1 yıl
ahahah yok ya ben öyle değilim evde oturmam pek sadece daha rahatım evde
ben gezmeyi alışveriş yapmayı para harcamayı çok severim ama eğer evde işlerim varsa çıkmamayı tercih ederim ve hiç evcimen biri değilim evimi çok nadir özlerim 3 ay falan gitmediysem ve kaldığım yerdede bazı şeyler eve nazaran kötüyse
02 Yorumla- Soran+1 yıl
aynı kardeşim gibisin. eve gelmemek için elinden geleni yapıyor valla. arkadaşlarında falan kalıyor :)
ayyy hava soguk disariya cikmak zorundayim :(
solarima gidecegim, alisveris yapacagim, kuföre gidecegim ve aksamda kizlarla vur patlasin cal oynasin :)
ama yarin evdeyim15 Yorumla- Soran+1 yıl
hayat sana güzel valla odun gibi evde geçiriyorum gençliğimi :))
- Soran+1 yıl
ahh ahh sevemedim ki bir türlü :)
- Soran+1 yıl
bilemiyorum ya kişiye göre değişiyor demek ki :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
- +1 yıl
Tabbikiii insan krallığını ilan ettiği yerde daha huzurlu olur. Bu arada insanın doğası gereği ilk çağlardan beri güvenli yer arayışı ve temel bir içgüdü olarak korunma güdüsüde sanırım bizi evcimenliğe itiyor...
11 Yorumla- Soran+1 yıl
doğrudur. arkadaş ortamımı bile bıraktım. belki de kendileri gibi davranmadıkları içindir. sırf sahte gülücükler sarfettikleri içindir. bilemicem
Benim kız versiyonumsun :) Bu arada benimde kardeşim öyle , hiç evde durmaz.Senle herşeyimizle aynıyız valla ya :D
11 Yorumla- Soran+1 yıl
hadi yaa :))
- +1 yıl
Ben varim :)
Gerekmedigi sure cikmam..hatta odamdan bile cikasim yok..ben ve kendim biz bole cok mutlu ve huzurluyuz..11 Yorumla- Soran+1 yıl
işte ben de tıpkı senin gibiyim.
- +1 yıl
işte o benim :) artık çık şu evden diye isyan etselerde pijamam kahvem mutluyuz biz
21 Yorumla- Soran+1 yıl
tabi yaa işte bu :))
- +1 yıl
aynen dısarı cıktıgım zaman evı özlüyorum kendımı evde daha mutlu hıssedıyorum.
11 Yorumla- Soran+1 yıl
eveet ben de öyleyim :)
Aynen senin gibiyim.Dışarı çıkmamın tek sebebi abur cubur alabilmek.O da evde zaman daha iyi geçsin diye. =)
10 Yorumlabenim kadar olabileceğini sanmıyorum mecbur kalmadıkca dışarı çıkmam market alışverişini bile netten veriyorum :D evden çalışıp para kazan çıkma hic yani o derece korona varken hiç skntı cekmedim
00 Yorumlabenim oturduğum yerde arkdaşlarım yok kendine arkadaş edinmeye çalış bende senin gibi evden çıkmıyorum ama bunun nedeni yalnızlık sendeki sorunda budur
011 Yorumla- Soran+1 yıl
hayır arkadaş çevrem oldukça çok ama görüşülecek insan değiller
- Soran+1 yıl
hayır tam aksine arayan falan olduğunda gayet rahat konuşabiliyorum. arkadaşlarımı eve çağırıyorum falan sadece dışarı çıkmayı sevmiyorum.
- Soran+1 yıl
ondan değil de zaten bildiğim yerleri neden tekrar gezeyim diye düşündüğüm oluyor
- Soran+1 yıl
sen de atılgan ol biraz. herkesi senmiş gibi düşün daha rahat davranırsın :)
- Soran+1 yıl
utangaç olursan ezik gibi gözükürsün. kendinden emin bir şekilde davran akıllı olduğunu hissettir arkadaşlarına liderlik yönünü kullan o zaman her yere çağırırlar seni
- Soran+1 yıl
eheheh önemli değil ya :)
Aslında gezmeyide evde oturmayı severim. Dışarı çıktığım zaman saatlerce gezerim ama evde olduğum zamanda dokunmasınlar aylarca dışarı çıkmayabilirim.
01 Yorumla- Soran+1 yıl
ne güzel senin gibi olmak isterdim dışarıda rahat olamıyorum nedense
- +1 yıl
mecburen evdeyim,çıkmayı severimde ,tekbaşına çıkılmıyorki
20 Yorumla Sürekli hareket halinde olmam lazım yoksa karnım ağrımaya başlıyor
01 Yorumla- Soran+1 yıl
hmm ilginçmiş
- +1 yıl
evde oturursam kıç büyütürüm başka bir şey değil :)
01 Yorumla- Soran+1 yıl
mesele oturmak değil ki ev işleri de yapıyorum bahçemizde tavuklarımız ördeklerimiz var onlarla ilgileniyorum falan. evden uzaklaşmayı sevmiyorum yani
- +1 yıl
ben evcil biriyim 'yengeç' burcu olduğumdan dolayı :)) ev hapsi verilse seve seve yatarım yani :D
11 Yorumla- Soran+1 yıl
ben yengeç olmadığım halde böyleyim. ev hapsi yaşıyorum valla :)
- +1 yıl
tekbaşına dışarda ne yapacan mecvur evde oturuyoruz
00 Yorumla
izinli olduğum günler beni kimse dışarıya çıkaramaz.00 Yorumlayengeç burcu olabilirsin. onlar çok evcimen olur.
03 Yorumla- Soran+1 yıl
Hayır başak burcuyum
- Soran+1 yıl
olabilir :)
Hım bende öğlemiyim acaba.?!
00 Yorumla- Gizli Üye(36-45)+1 yıl
ben sevmiyorum mesela
10 Yorumla - +1 yıl
depresyon belirtisi
02 Yorumla- Soran+1 yıl
depresyon olamaz kendimi bildim bileli böyleyim. annem de aynı benim gibi
- +1 yıl
dışarı çıkamama, anti sosyallik... annenin sağlam olduğuna emin misin ki "olamaz" diye kesin hükümde bulunuyorsun?
- +1 yıl
yok allah korusun
00 Yorumla - Gizli Üye(30-35)+1 yıl
aylarca evden çıkmadığımı hatırlıyorum
00 Yorumla Enteresan.
00 Yorumla
Detaylı bilgi
En İyi Cevaplar