Dişlerim istediğim beyazlıkta değil beyazlatmak için ne yapabilirim ?diş beyazlatma kiti kullananlar var mı? white now diş beyazlatma ürününü kullananız var mı varsa yorumları alabilir miyim? diş beyazlatma ürünleri kullananlar tavsiyelerinizi merak ediyorum. şimdiden teşekkürlerdiş fırçalamak
Yüzeysel lekelerden kendi başınıza kurtulabilirsiniz. Evde diş beyazlatma ürünleri - kitler, şeritler, diş macunları ve durulama ürünleri - lekeleri hafifletebilir. Hatta deneyebileceğiniz eski moda ilaçlar da var. Eczane raflarında mevcut olan diş beyazlatma ürünleri, sarı dişleri aydınlatmak için yumuşak ağartıcı kullanır. Diş macunları, yüzey lekelerini çıkarmak için aşındırıcılar ve kimyasallar kullanır. Derin lekeler için dişçinin yardımına ihtiyacınız olabilir.
Beyazlatıcı şeritler
Diş beyazlatma şeritleri diş lekelerinden kurtulmanıza yardımcı olur. Bu şeritler çok ince, neredeyse görünmez ve peroksit bazlı beyazlatıcı bir jel ile kaplanmıştır. Onları bir hafta veya daha uzun bir süre boyunca günde birkaç dakika takarsınız. Sonuçlar birkaç gün içinde görülebilir ve en az bir yıl sürer.
Beyazlatıcı Diş Macunları
Bu ürünlerin çoğu, hafif aşındırıcılar, kimyasal maddeler veya parlatma maddeleri içerir. Ağartıcıların aksine, dişlerin doğal rengini değiştirmezler. Ama gene de güzel ve onarıcı bir macun kullanabilirsin.
Evde neler yapabilirsin?
Kabartma tozunu hafif suyla macun haline çevirip fırçalayabilirsin. kereviz, elma, armut ve havuç gibi bazı yiyecekler, dişlerdeki molozların temizlenmesine yardımcı olan çok fazla tükürük tetikler. Şekersiz sakız çiğnemek diş temizleyicidir ve ayrıca tükürüğü tetikler. Bütün tükürükten bir bonus: Diş çürümesine neden olan asidi nötralize eder. Dişlerle her yerde daha fazla tükürük daha iyidir.
Diş Lekelerinin Önlenmesi
Yaşlandıkça, diş minesinin dış tabakası aşınır. Dentin adı verilen alt tabaka daha sarıdır. Bu nedenle, özellikle beyazlatmadan sonra dişlerde ilk lekeleri önlemek için önemlidir. Diş rengini alan yiyecek ve içeceklere dikkat ederseniz, beyazlamanın sonuçları bir yıl kadar sürebilir. Dişleri çok sık beyazlamak, yarı saydam ve mavi görünmelerine neden olabilir.
ben diş doktoruna yaptırmıştım ama en fazla bir iki sene tutuyor veya tutmuyor bile o zaman 300 tl verdim. bembeyaz olmuştu sigarayı bırakmıştım kahve çay zaten içmem. geçti şimdi. 3 sene sonra eski halında ki sigaraya başladım ama şükür öyle sarı değil dişlerim ama bembeyaz da değil. hem diş etin için hiç sağlıklı değil dişlerinde çok hassas oluyor ilk aylar çirkin bir sarı değilse yaptırma bol bol fırçala ve temizlet doktora.
Kızlar ben 1 tatlı kaşığı zerdeçal tozu, 1 tatlı kaşığı hindistan cevizi yağı, bir tatlı kaşığı da limon suyunu homojen bir şekilde karıştırıyorum çok memnunum. Zerdeçaldan dolayı sarı olacak diye korkanlar var ama yersiz bir korku bu. 2-3 dakika bununla fırçaladıktan sonra tekrar herhangi bir diş macunuyla fırçalıyorum ve net 2 3 ton dişimi beyazlatıyor. Ben bunu youtube'ta Şems Arslanın tarifinde gördüm.
sana annemin akıl almaz yöntemini söyleyeyim ben denedim işe yarıyor cevizin dışında ki yeşil kabuk var ya onu damaklarına değdirmeden dişlerine sür 10 dakika falan beklet fırçala bu şekilde 1 hafta uygula bembeyaz oluyor dişler
her gün fırçala ve limon + yoğurt bol tüket doğal beyazlatma benim dişlerim yıllardır sigara çay kahve içmeme rağmen beyazdır ve çokta dikkat çeker birazda senden kaynaklı kişisel bakımım benim için önemli :)
önce dişleri beyazlatmak için daha doğrusu temizletmek için bir dişçiye gitmeni tavsiye ederim, sonra da düzenli olarak fırçalarsan eğer zaten onlar beyazlayacaktır. Ancak doğuştan diş rengin sarımsı bir renk ise zımparayla zımparalasanda çamaşır suyuyla ağzını çalkalasanda yine beyazlamaz. Diş beyazlatma fiyatları da tahminimce özelde 75-150 arası bir şeydir.
Dişlerin kendine özgü bir rengi vardır.Kahve türü içecekleri çok tüketmeyip düzenli fırçalıyorsan hiçbirşey yapmana gerek yok.Yazdığın türdeki ürünler hidrojen peroksit denilen bir kimyasal madde içeriyor.O da dişlere zararlı zaten.
benim dişlerim beyaz değil sarımsı, beyazlatmaktan ziyade temizliğini farkediyorsun ama gözle görünür bir fark oluşuyor, eğer bembeyaz olmasını istiyorsan kaplama yaptıracaksın o da biraz tuzludur
En İyi Cevaplar