Bu kızı anlayamadım :) Nasıl nişanlı bu ?

evt uni hayatı basladı ek yerlestırmeden uniye yerlestım ısım vermıcem..nese arklar sınıftaki 2. gunum kız geldi okeye gıdelım falan bende arklarla kaynasma olur dıye tamam dedım.kız konusurken gozlerıme falan cok pis bakıyo nese bende etkılendım ınceden kesıyorum..kız dediki ben esmer kara kaş kara göz erkeklerden cok hoslanıyorum falan dıye muhabbet gectı kız boyle dıyo..tabi bende anlattıgı kısıyım..kızın arkadası dedıkı nısanlın nası dedı..ben şok oldum kız o kadar yavsıyo ama nısanlıymıs..nese sınıfta falan durmadan beni kesıyo durmadan bakıyo anlamadım.en son nişanlı kızı ayarlamak bıze yakısmaz dedım bakınca tersler gıbı kafamı salladm noldu neye bakıyosun der gibi..kızın moralı bozuldu tabi..sonra ben buna sınıfta x cocugu hıc sevmıyorum demıstım..baktım kız o cocukla samimi olmaya baslamıs bana hic pas vermıyo konusmuyo yani aramız bozuk..ama derslerde falan bakmaya devam edıyo azda olsa kesıısıyoz bu kızın amacı ne ? nası nişanlı anlamadım
Güncellemeler
+1 yıl
Kararımı verdım arklar bu kızdan uzak duracam derste falan bakarsa terslıcem..Sonucta nısanlısına uzuluyorum yani ne hali varsa gorsun kızda resmen kaşar dedıgınız gibi
Bu kızı anlayamadım :) Nasıl nişanlı bu ?