+1 yılHiç başlama çok geç o işler küçükken baslan lazmdı smdi gitsen çok zaman alır zorlanıp sıkılırsın ben 7 ysmdan 16 ysma kadar gittim hep dayak yedim 😁 güzel vucudum var tek faydasi bu ögrendiklerm bir ise yaramadı zaten yarisini unuttum kavgaya gelen 30 kisi geliyor
03 Yorumla- +1 yıl
o da doğru ama içimde kalsın istemiyorum
- +1 yıl
Bir tane kız arkadasım eldivenlerimi istedi onunda hevesi vardi 2 ay gitti biraktı bnce zamanını daha güzel seylere harca
- +1 yıl
olsun denicem yineden teşekkürler görüşün için :)
En İyi Cevaplar
+1 yılSeksi ama sakat kisimlarida var. Benim bitanesi vardi kaval kemigime botla doner tekme atmisti. d nasi atti onu anliyanadim ama basardi yani. d cok acimisti bee. Dovuscu kiz riskli abi. d ama gercekten kizlarin vucud hatlarini cok guzel yapiyo dovus sporlari
05 Yorumla- +1 yıl
fiziğim elverişli dövüşe zaten
- +1 yıl
O kadar soyluyorum ben. Vucud hatlarini feci yapiyo dovus sporlari. Bide benim kiz uzundu. Bayaa yakisiyidu yani. d eger kafanda varsa bir dene derim. Hem turkiye malum. Bigun lazim olur (allah lazim etmesin )
- +1 yıl
amin amin. Öğrenmekte fayda var
- +1 yıl
"İnanışa göre Nemesis, kinci, yapılan hata veya kötülüğün karşılığını getiren, kaderin vücut bulmuş hali, merhametsiz bir tanrıçadır." Wikipedia dan inciler. d gercekten senin kisiligini seapio bu dovus mevzusu galiba md
- +1 yıl
bencede :D
Dun tv de gordum giydirmisler don sutyen agzini yuzunu dagitti karinin o da onun bacagini ezdi nasil bir se yearabbim tirstim yeminlen her yer kana bulandi :s
01 Yorumla- +1 yıl
ıyy nasıl anlattın ya öyle bir garip ldum ama olsun değer :)
ben sokak dövüsüde severim, profesyonelde :D misal tekken de bir kız var Christine diye bayılıyorum ona 😂
23 Yorumla- +1 yıl
hahha aynen sokak dövüşünden kastım saç başa yapılan kavgalar :D
- +1 yıl
Helal be canim harikasin bende bir keresinde kiz bana kufur etti diye karin bosluguyla kasik bölümünü fena sekilde tekmelemistim ozur diledi sikayet falan olmadı :D
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
119Cevap
Spor konusunda 860 cevap paylaştı. Kendisiyle uzun uzun vakit geçirmekten zevk alacağım kız tipidir.
ama ciddi ciddi profesyonel olacak ve meraklı, antrenmana istekli olacak.
birlikte antrenman yapıp kafamıza göre icat yapabileceğiz :) fakat senin gibi ''başlamayı düşünüyorum'' tarzı insanlar için aynı şeyi söyleyemem. çünkü çok gördüm böyle hevesle başlayıp daha ilk ayında bırakanı :P baya baya hemde :D02 Yorumla- +1 yıl
Ben zaten baslicam yer arastirmaya basladim bile. Ben sadece benim gibi sevenler var mı ne dusunuyorlar diye merak ettim soruyu dogru okuduysan baslasammi size soruyorum gibi bir cümle kullanmadim
- +1 yıl
efenim doğru okuyun lütfen.
ben size başlayın veya başlamayın gibisinden sözler etmedim :P
dövüşçü kızlar hakkında ne düşünüyorsunuz demişsin. bende düşüncemi aktardım.
ve senin durumununda yüksek ihtimalle bir heves olduğunu söyledim ama yine de "başlama" diye bir kelime kullanmadım.
ayrıca seviyor musunuz demişsin. evet seviyorum.
kendimi bildim bileli de iç içeyim dövüş sporlarıyla.
tavsiye eder miyim? tabii ki. ama başlayacaksan adam akıllı yap derim bu işi.
hem maddi hem manevi önemli etkileri var insana.
üstelik ne olur ne olmaz, beklemediğin anda beklenmedik durumlarla karşılaşabilirsin.
yanında bıçağını veya biber gazını bulundurmayı da unutmuş olabilirsin.
fakat vücudunu asla bir yerde unutmazsın. silahın her daim seninle olur.
garanti iş yani :P
+1 yıl2 sene oldu. kickboks yapıyorum lisanslı. gereksiz kas sıkıntın olmicak. kadınsılığından bir şey kaybetmiceksin. formunu korur kondisyonunu geliştirirsin. antremanları sıkıcı değildir. vücudun esner mesela. sağlık içinde spor önemli. kesinlikle gitmelisin.
12 Yorumla- +1 yıl
azim çok önemli. özellikle bacak açma egzersizlerinde. ilk zamanlar çok acı çekiceksin mesela kasların çoktan oluştuğu için. ama imkansız diye birşey yok. bizim klüpte koca koca adamlar kadınlar bile var. :)
Erkeklerin içindeki vahşilik kadınlarda da var bazı spor dalları ile içindeki hayvanlığı dışa vurma gibi :=) benim de bir bayan arkadaşım vardı o da meraklıydı bende ona boks yapmayı öğrettim baya bir süre çalıştırdım bir gün kavga ettik ve bana benim öğrettiklerim ile saldırı yapmaya kalktı ben pek vurma taraftarı olmadığımdan onu engelledim ama baya baya vurmaya kalktı :=) bıraksam pataklayacaktı. Aslında hoş oluyor kendini savunması ama aşırıya kaçınca suyu çıkıyor zor sabrediyor sun
03 Yorumla- +1 yıl
Soyle ki bizim ulkemizde bayanlarin kendini koruması gerekiyor en azından disardaki pisliklere karsi az da olsa şansımız oluyor
- +1 yıl
Kimsenin fikrine başvurduğum yok. Dusuncelerinizi merak ettim. benim gibi kimlerin sevdigini bir anlasaniz artik
+1 yıllisede beraber tekvandoya gittiğim sevgilim vardı o ilkokuldan beri yapıyodu dudagımı patlattı tekmeyle beni çalıştırırken. kısacası çogu çekici bulmaz ama ben seviyorum.. bence wing chun daha uygun bir spor olur senin için kızlar için çok ideal..
012 Yorumla- +1 yıl
onu bilmiyorum araştırcam
- +1 yıl
dövüş sanatının kurucu olan kadının ismi verilmiş. kadınların erkekleri yenebilecegi iddasıyla geliştirmiş. başarılıda olmuş. çok güçsüz bir kadının kendinden kat ve kat güçlü ve iri erkekleri dize getirebildiği bir sanat. özellikle güçsüzlerin güçlüler ekarşı savunması gözetilir. ilrleyen seviyelerde dövüşçülerin gözleri baglanıp dövüştürülür çünkü gözü kapalı olarak bile dövüşebilme imkanı verir. bir arkadaşım yaptı bu sporu önceden karete yapıyordu ama baya memnun. https://www.youtube.com/watch?v=5SnfZxgup04
- +1 yıl
ya süpermiş bunun dersini veren yerleri bulmam lazım heryerde yok sanırım sağol ya anlattığın için
- +1 yıl
büyük bir şehirde yaşıyorsan kursları var genelde. ben gitti 2 gün sıkıldım tekvando ile uğraştığım içim bana kız dövüşü gibi geldi ama biraz ustası olmuş kızları görünce gözümde korkmadı degil. çok az güçle devirebiliyorslar..
- +1 yıl
araştırcam ben bunu bayıldıım :)
- +1 yıl
hadi bakalım araştır.. kickboks kolay değil ve acılı bir spor ve uzakdoğo felsefeside yok içinde neredeyse. bunda dövüş figürleri haricinde iyi bir dojoya denk düşersen ögreten iyi bir sifu olursa çok işine yarar. ben buradaki klupte gözü bağlı çalışan bikaç kız gördüm çok hoşuma gitti ne yalan söleyim :D
- +1 yıl
Kickboks bayanlari zorluyo cidden ama bu tam bizim icin yani :)
- +1 yıl
evet bruce lee nin hocası ipman bu dövüş sanatının geliştiricilerinden lee de doğal olarak bu sanatı yaptı kani kung fuu değil asıl temeli. bak tekniklerin ciddi dövüşte nasıl olduğunun iyi bir örnegi ipmanın hayatının anlatıldığı filmden.. https://www.youtube.com/watch?v=upwyWKzozII
- +1 yıl
Sen baya bilgilisin bu konularda
- +1 yıl
tekvando yaptım dedim ya yabancısı değilim uzakdoğu sporlarının. bikaçgün bunuda yaptım ama sıkıldım bana göre değil. tam senlik. bu sporda rakibin ne kadar güçlüyse kazanma şansın yüksek sana nekadar hızlı ve şiddetli vuruyorsa okadar şanslısın çünkü sen sadece onun vuruşlarını yumuşatıp o enerjiyi ona geri çeviriyorsun. küçük yakın mesafe hızlı yumruk kombinesi ve bel hizasından yukarı kalkmayan tekmeler tam kızlar için :D biraz daha genç olsam ve sebgi, lim yapsa bu sporu belki giderdim :d
- +1 yıl
Ne var yasinda eger istiyorsan durma bence :)
- +1 yıl
yaa :D öyle deme sana kolay geliyor tekvandoya ilk başladığım haftalar eve yürüyerek gidemiyodum 2 saat lik çalışama sonrasında . bir tempo vardır yoruldum diyemezsin sürekli biyerlerin morarır kanar ezilir burkulur. zamanla hissetmezsin ama ilk bikaç hafta zorludur. sonra zevk alırsın yediğin her tekme hoşuna gider attığın her tekme dahada çok hoşuna gider. molada az önce birbirinizi dövdüğünüz adamla oturup geyip yaparsın kin yafda kırgınlık olmaz. güzel yani ama ben almayım:D sen git. dövüşçü kız candır. çok hoşuma gider zafım var sanırım :D
+1 yılBelli başlı sporlar dışında ben kızlara pek yakıştıramıyorum dövüş sporlarını. Mesela tenis, yüzme, voleybol, fitness falan çok yakışıyor ama basketbolu, hentbolu, futbolu, dövüş sporlarını pek beğenmiyorum bayanlar yapınca
01 Yorumla- +1 yıl
saygı duyarım :)
Spor yapan insan hiçbir zaman kötü olmaz. Ama daha farklı bir spor türünü seçmeni öneririm yarın bir gün ağzın, kaşın patlarsa hiç iyi şeyler olmaz, taekwondo falan olabilir.
04 Yorumla- +1 yıl
Taekwondi ilgimi cekmiyo ok nedense
- +1 yıl
Yanliz yazmisim ilgimi cok cekmiyor nedense demek istemistim ben heo kickboks maclarini izledim kucuklukten beri ona daha cok meyilliyim o yuzden
yapılabilecek o kadar fazla spor çeşidi varken,
dövüş sporlarını bir kadına yakıştıramıyorum,
hatun kişi deyince narin biri düşünüyorum hep, belki o yüzdendir...03 Yorumla- +1 yıl
olabilir tabi dediğin doğru ama ben durduramıyorum kendimi mesela askeriyeye yazılcam çalışıyorum dövüş sporlarının hepsini denicem bende böyle mutlu olucağımı düşünüyorum :)
- +1 yıl
teşekkürler yorumların için :)
+1 yılbızım salonda vardı ıkı kız gelıp mılletle muhabbet edıp gıderlerdı sonra hoca kovdu sende bu kafadaysan gırme bu ıslere
07 Yorumla- +1 yıl
asla bütün spor dallarını denicem o derece istekliyim
- +1 yıl
pekı hadı bakalım basarılar ozaman traktor lastıgıne ya da kum torbasına tekme atarken yaa elının agrısını alsın dıye sıcak kuma elını sokunada bunları dıyecekmısın merak ettım ama
- +1 yıl
gözümü korkutmaya çalışıyosun :D
- +1 yıl
yoo olacakları soyluyorum sen ne sandın 8 sene kıckbox yaptım sımdılerde mma yapmaya baslıcam oyle kolay bısey degıl dovus sporları burnun kanar elın yaralanır yenı baslıyorsan elını ya da bilegini kırma rıskın var yanlıs yumruk atarsan bıze hocamız oyle acımıyordu ben besıktasta boksla basladım sonradan kıckbox a gectım ha ama tabı sen sosyete ısı yapıcaksan orası ayrı orda ıkı yumruk attırıyorlar ne oldu kıckbox yapıyorum tabı tabı dıyıp gecerım ozaman
- +1 yıl
hayır tam öğrenmek istiyorum katlanıcam artık
- +1 yıl
ozaman basarılar sana
- +1 yıl
teşekkür ederim
- Spor konusunda 615 cevap paylaştı.
+1 yılsen severek başla bence o spora :D
sanki insanların görüşünü alıp öyle başlıycakmışsın gibime geldi :D01 Yorumla- +1 yıl
hayır ben zaten başlicam sadece benim gibi seven kimler var merak ettim :D
+1 yılboksçu kadını allah dumanımın başına vermsin :)))
ne yani bu yaştan sonra dayakmı yıyecez yaww :))))02 Yorumla- +1 yıl
:D hahha
- +1 yıl
:D))
+1 yılbaşla kendini koruman için süper bir fırsat antratörüm genelde kızlarla sert vurmamma şartıyla dövüştürüyordu yani karşımdaki kız bir erkeğe karşı kendini nasıl savunup nasıl hamle yapacagını ögreniyordu denemeni tavsiye ederim
04 Yorumla- +1 yıl
Yani zaten bir erkekle kadinin gücü ayni olamaz asla. En azindan kötü bir durumda koruyabiliriz kendimizi bu yuzden en kisa zamanda baslicam :)
- +1 yıl
kuveetini mantıklı kullanabilen daha güçlüdür bunun kızı erkeği yoktur ilkte zorlanırsın ama alışırsın dayak yemeden atmayı öğrenemezsin :)
- +1 yıl
Gülü seven dikenine katlanir. Olsun dayak da yerim yeterki ogrenim :)
- +1 yıl
peki :)
Kursa gitmiştim bir ara biraz erkeksi tavırları severim
21 Yorumla- +1 yıl
bende :)
+1 yılİyi olur kendisiyle beraber yanındaki adamları da koruyabilecekse tadından yenmez. Ama bu çocuk bana laf attı neden dövmüyosun derse olmaz o iş hahah :D
00 Yorumla8 Senemı taekwon-do ya adamış biri olarak diyorum ki.. kick boks agzını yuzunu dağıtır taekwon-do yap hem savunma öğren hem bıyerıne bişe olmasın :D
13 Yorumla- +1 yıl
Kickboks ilgimi fena çekiyor ya :) ama sana cok özendim simdi
- +1 yıl
Haklısın dedigin gibi yapivam teşekkür ederim :)
+1 yılSeverim hem eldivenlerimizi giyer bir birimizi döveriz eğlenceli olur (⌒▽⌒)
01 Yorumla- +1 yıl
hahhah aynen :d
+1 yılSporun kötüsü olmaz canım... bayanlar içinde güzel birsey. Ama birseyler öğrenipte beni dövmeye gelmesinler bende gittim kickbox a (:(:(:
03 Yorumla- +1 yıl
bende sertim diyosun :D
- +1 yıl
Valla pis yumruk atarım. Burada meşhurum bununla. Şakasına bile olsa vurduğumda yarım saat kollarını kaldıramıyorlar :-D
- +1 yıl
ovv fenaa :D
Severim, ya da sevmem. Kişisine göre. Ancak birinin kendini savunması iyi bir şeydir. Kendi sevsin yaptığı sporu kişi ben sevmesem de olur.
04 Yorumla- +1 yıl
güzel düşünce :)
- +1 yıl
kafaya koydum zaten :D
+1 yıleski sevgilim profesyonal tekvandocuydu hocalık yapma belgesi vardı gelgelelim 1 dakikada yere seriyordum kadın ne kadar dövüş sporuyla ugrasırsa ugrassın bir cacık olmuyor bosuna başlama.
05 Yorumla- +1 yıl
Belki de sen normalden fazla guclusundur cunku hoca olmaya hak kazanmis birinin bu ladar kolay yikilmasi zordur
- +1 yıl
sanmıyorum her normal erkek yapabilir.
görsel olarak hareketleri mükemmel teknikte harika bazen test ediyordum
ama kadınların bedenleri çok zayıf yani her tekme veya yumruk atmaya kalktıgında tutup kaldırıp yere atıyordum hepsi bu. - +1 yıl
Yani tabi erkekler illa guclu ama en azindan tehlikeli insanlara karsi bir umut kendimizi savunma sansimiz olur
- +1 yıl
o zaman sana tek işine yarayacak şeyi söylüyorum sadece reflekslerini geliştir cok hızlı yumruk atmaya çalış eger bir erke sana saldırmaya yeltenırse hızla bir anda gırtlagına vur nefessiz kalacaktır ve kaçabilirsin sadece hızlı yumruk atmayı öğren yeter evde bile calısabilirsin ;)
- +1 yıl
yumruk isine yoğunlasıcam :)
Spor konusunda 1,6b cevap paylaştı. kickboks öğrenen kızları severim de profosyonel şekilde dövüş yapan kızları sevmem :D
06 Yorumla- +1 yıl
O niye ya :D
- +1 yıl
Bazilari da abartiyo cidden
- +1 yıl
Katılıyorum ya adriana limaya da cok yakisiyor dimi :)))
Gizli Üye(36-45)+1 yılsevmem kaslı kadın her zaman itici gelmiştir, kadın bir de ne kadar dövüş sporunu da bilse sağı solu belli olmayan duygusal bir terminatör. kendini korumak için öğrenmek eyvaaallah, profesyonel anlamda yapana ise hayır.
05 Yorumla- +1 yıl
Kendimizi korumak icin ogreniyoruz zaten kasli olanlari bende sevmiyorum
Cevap sahibi+1 yılo zaman devam edin gerçek bir sporcu ahlakı ile de ahlaklanın inşaallah.
- +1 yıl
Insallah bu ulkede kendini korumayi bilmen gerek
Cevap sahibi+1 yılaynen katılıyorum eline ayağına kuvvet diyelim o zaman.
- +1 yıl
Teşekkürler
+1 yılKickboks değilde boksa başlamanı tavsiye ederim seni zımba gibi yapar şahsen 4 yıldır profesyonel boksörüm kesinlikle başla derim..
08 Yorumla- +1 yıl
Boks da iyi de onda tekme yok benimde tekmem iyi obyuzden kickboks düşünüyorum daha da gelistirmek icin
- +1 yıl
öylede tekmem iyi diyorsun fakat eğer iyi boks yaparsan tekmeden daha iyidir sana tavsiyem yumrukların etrafa savrulunca duyduğun haz paha biçilemez tek kelime ile boks'a git :) hatta gel seni bizim salona alıyım :D
- +1 yıl
Hahha boks u da bir dusunim bakalim alttaki cevaplarda bir arkafas guzel bir dovus sporunun ismini verdi o da yatti kafama :))
- +1 yıl
Neymiş o spor boks boks boks man :D come hear :D
- +1 yıl
Ne diyon ya :Dd
- +1 yıl
Wing chun
- +1 yıl
He oldu wing Chun filmde izlediğin ip man gibi yapamassın merak etme :D türkiyede o kadar ileri derece wing chun hocası bulamazsın zaten gel boks :D
- +1 yıl
Olsun ben arastirvam zaten kararsız kaldimhangisj olsa diye :D
Spor konusunda 444 cevap paylaştı. sadece Ronda Rousey' yi severim
diger herkes itici gelir.01 Yorumla- +1 yıl
Saygi duyuyorum
Gizli Üye(36-45)+1 yılBir müşterinin kızı vardı.
Kız Üniye hazırlanıyor.
Psikolojik olarak da biraz agresif ama tatlı bir kız.
6 yıldır dövüşüyormuş.
Erkekler bile korkuyormuş okulda :D
İYİ BİR ŞEY YANİ.04 Yorumla- +1 yıl
aynen süper bişey ben bayana da yakıştırıyorum işte :))
Cevap sahibi+1 yılAynen yapabilen yapıyor, bir arkadaşım da var hem dans eğitmeni, hem kikboksu salonları falan var.
Hatun gayet rahat yani özgüven sahibi.- +1 yıl
özgüven yüksek oluyor çok havalı oluyorlar :)
Cevap sahibi+1 yılAynen.
eğer orada öğrendiklerini üzerimde uygulamazsa sorun yok :D
06 Yorumla- +1 yıl
sen sinir etme uygulamaz rahat ol :D
- +1 yıl
hahah şans işi :D
- +1 yıl
insallah bulursun değecek birini :D
Bir bayanın kendini savunması güzel ve hoşda yani şahsen benim ilgimi çeker :)
06 Yorumla- +1 yıl
ben oldu bitti sert bir yapıya sahibim yani insanların dediğine göre çekiniyorlarmıs benden :D
- +1 yıl
aynen öyle :)
- +1 yıl
gitcem zaten :d
+1 yılSeksi buluyorum. Boks eldiveni takıp çalışan görmüştüm :)
00 Yorumla
+1 yılBence harika sonuçta niye olmasın ki?
Hem güzel bir form kazandırır01 Yorumla- +1 yıl
Katılıyorummm :)
+1 yılvalla istediğine baslasin bana karşı uygularsa atalarimizin tokatini yedin mi hayatı film şeridi gibi gözünun önünden gecer
00 Yorumla
+1 yılGözümün önünde darbe yemesine katlanamazdım ben, o yüzden istemezdim.
07 Yorumla- +1 yıl
korumacısın ;)
- +1 yıl
Hem de nasıl, kaldırımda yol tarafından bile yürüse strese giriyorum. İşte kimi kız seviyo kimisi sevmiyo bunu.
- +1 yıl
aynen böyle devam et bence :)
- +1 yıl
O zaman kickboksa başlama olur mu
- +1 yıl
benim hayalim kickboks yaparsam mutlu olucam biliyorum :)
- +1 yıl
Mutluluğu başka yerlerde de bulabilirsin ama, o güzelliğine yazık değil mi?
- +1 yıl
Teşekkür ederim :) denicem en fazla ne kaybederim ki
vicdanı gtne kacmis insanlara merhamet etmiceksin vurr
01 Yorumla- +1 yıl
aynen oyle
+1 yılbeni dövmesinde :) şiddete karşıyım ne erkek nede bayan :)
02 Yorumla- +1 yıl
bişey yapmazsan dövmez bence :D
- +1 yıl
:) ne olursa olsun zopaya karşıyım :)
+1 yılHer kız kendını koruyabılıcek sevıyede olmalıdır desteklıyorum
01 Yorumla- +1 yıl
ne güzel :)
+1 yılbir kiz arkadasm vardi ayni salona gdiyodk her tartsmamzda eldivenleri takip ringe ckiyoduk fenaaaaaa...
01 Yorumla- +1 yıl
Ov süper
bilmem hiç tanımadım ondan birşey diyemem
ama sempatik olabilirler01 Yorumla- +1 yıl
Sadece kendini savunmasını ogrenicek kisi hala ayni olacak o yuzden bence hala sevimli olmaya devam ederiiz :)
Erkekler seviyor veya sevmiyor diye başlayacaksan başlama. Spor yapmak için başla.
01 Yorumla- +1 yıl
hayır zaten başlicam sadece benim gibi kimler seviyor merak ettim yoksa ben istiyorsam kimsenin dediğini umursamam
Bir kızın dövüşebilmesi, kendini koruyabilmesi çok iyi olur bence :)
01 Yorumla- +1 yıl
aynen :)
Kendini koruması çok güzel.
Ortalık bu devirde tecavüzcü kaynıyor zaten.02 Yorumla- +1 yıl
en çok da oo yuzden gerekli
Okdar çekici değil vücudu bozucu sert spor lar kapoyera ve juds kadına ideal ama seçim senin başarılar
01 Yorumla- +1 yıl
Denemekten zarat gelmez bence teşekkür ederim
+1 yılBenim bir sevgilim vardı korkuyordum şahsen olmamasını istiyorum artık dayak yemedim ayrılırken cok şükür :D
01 Yorumla- +1 yıl
ya hahha :D
Erkeğe şiddet uygulamıyorsa güzel birşey , erkeğe şiddete hayır :-)
00 Yorumla
+1 yılGuzel olur bazen karsilikli agiz burun bir birimize gireriz bazende dovemedim olursa asil kurt derim parcalar hepsini :)
00 Yorumlabeni dövdüler abi dediğin zaman pezevenklerin elinden gittim aldım :D
02 Yorumla- +1 yıl
Hahahhah bak iste kickboksa gidince boyle sorunlar pek olmicak :D
+1 yılMevzu var haci desek hani la nerde hadi gidek diyenler olabilir :) saka bir yana ben tirsarim :p
08 Yorumla- +1 yıl
Yok aslinda bayanlar savunma amacli istiyor icten gelmesi onemli durduk yerde bisey yapmaz ama olay buyuksee :))
- +1 yıl
Savunsun savunsun tabi. Kadin dedigin gerektiginde erkegini de yerden yere carpacak :p yok yok siddete hayir :)
Ben bir bayanla hicbi olaya girmedim ama deli edenler olunca da dovecek duruma gelmisimdir yalan yok arkadslar tutmustu :) bayanlar cicektir bocektir el kalkmaz ama olay buyukseee :) - +1 yıl
Ne olursa olsun bayana el kalkmamali. Bu yanlış. Bayanlar erkekler kadar güçlü degil onu asla senin esitin gibi goremezsin
- +1 yıl
Kusura bakma kadin erkek herseyde esitse bana saygisizlik yapana saygi gosteremem ben. Kadinlara el kalkmaz buna katiliyorum narindir zariftir cabuk kirilirlar beden be ruhen. Buna katilirim fakat karaktersizlige kisiliksizlige saygisizliga ben goz yumamam.
- +1 yıl
Kisisine gore aslinda. Senin istedigini yapmadı diye birine vuramazsin ama yaotigin fedakarlıklara rağmen seni aldatan sevgilin hak eder mesela önemli olan bu ayrimk yapabilmek.
- +1 yıl
Dedigin gibi olmus olsaydi fedakarligima karsi simdi birini felc etmem gerekirdi. Aldatanin kisiligini karakterini gormus olurum onun saygisizligi da kisiliksizligide kendinedir ben den uzak olsun der ceker giderim fakat demek istedigim bir ortam bir mekanda veya yanlizca ben varken benim kirmizi cizgilerimi gecerse bu ayri olur. Karakterime kisiligime saygisizlik oluyorsa bu durumda ben susmam daha agir bir adim atarim yukardada dedigim gibi.
- +1 yıl
Bilmiyorum ben bayanların dayak yemesini doğru bulmuyorum. Tabi hak edeni var ciddiyim bir bayan olarak söylüyorum ben bile deliriyorum o tipleri görünce
- +1 yıl
Yerine gore dogru bulmam ama hak edende esitlik diyorsa hakkini da almali.
Smack downda vardı çok seksiydi küçükken seyrederdik 10 kişi eve toplanıp hatta kadınlara diva diyolardı
00 Yorumla
+1 yılçok fazla fantastik geliyor hatta çok fazla erotikler bence :D
02 Yorumla- +1 yıl
yok artık :D
- +1 yıl
cıddıyım :D ewlenınce kocalarıyla yatakada sawaasırlar :D
+1 yılSokak dovusunde kural yoktur. Kickboksda var dayak yeme ihtimalin artar baslama :)
02 Yorumla- +1 yıl
kickboksda öğrenim sokak dövüşüne de geçerim :D
- +1 yıl
ama ilk önce güçlenmem lazım daha fazla :D
+1 yılYa bir yuru git fare girsen kcarsin kvga dvs diyor otede bayilin abi. ddd
02 Yorumla- +1 yıl
fare? farelerde asla korkmam bitek kurbağa ve böcekler midemi bulandırır o kadar :D
- +1 yıl
Eminim oyledir. dd
+1 yılÇıkmam onla
Kızlarla konuşuyorum diye agzımı burnumu dagıtır :P05 Yorumla- +1 yıl
knuşma sende :D
- +1 yıl
:)))) sosyal bile olsa yanlış anlar
- +1 yıl
kıskanç kız iyidir ama :D
- +1 yıl
Kıskanç iyidir. Ama kıskanç kickboksçu kötüdür :)))
- +1 yıl
orası doğru :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende Taekwondo yapıyorum m:) zaman kötü korunmak lazım
00 Yorumlakesinlikle 1-0 öndeler. zıbından taşan yayvan göbek yerine minik bir ayva göbek tercihimdir.
00 Yorumlabaşla iyi olur en azından abaza insanlıktan çıkmışlara dersini verirsin :)
04 Yorumla- +1 yıl
Bende oyle düşünüyorum o yuzden sinavlarim biter bitmez başlicam :)
- +1 yıl
Cok tesekkur ederim :)
Kadın da bir seksi duruş yürüyüş vardır... onu kaybetmem diyorsan yap ;)
07 Yorumla- +1 yıl
yok kaybetmem
- +1 yıl
evet ama 1 ay sonra fitnesa başlicam yaza doğru da kickboks biraz spora alıştırmam lazım kendimi :)
- +1 yıl
neden
- +1 yıl
Anladım:)
Gizli Üye(30-35)+1 yılbeni dövemediği sürece sorun yok :D eğer iş o seviyeye gelirse hiç hoş bakmam :D
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTamam izin verdim git ama beni pert edecek kadar ogrenme
01 Yorumla- +1 yıl
Gidicem zaten ve en iyi sekilde ogrenmek icin gayret edicem
+1 yılkavga etmek isterim onunla ^o^
11 Yorumla- +1 yıl
nasip :Dd
+1 yılBayılırım ben çok hoşuma gidiyorlar Başla Bence :D
02 Yorumla- +1 yıl
Zaten baslicam benimle ayni goruste insanlari gormek mutlu ediyor :)
- +1 yıl
aynen bende mutlu oldum sen kickboks a başlayacağım deyince :D :D
dövüşçü kız mı olur ya :P
05 Yorumla- +1 yıl
olur olur :D
- +1 yıl
Pataklayasın geldi öyle mi? Baya güldüm canım. Olanları görüyoruz istek meselesi dövüşçüden kastım da zaten yuri boyka falan tarzı değil kick boks falan tarzı
- +1 yıl
uff delii
+1 yılOnlara çok özeniyorum ben ya.
03 Yorumla- +1 yıl
bendee aa bu arada hemşirelik okuyorum ben :D
- +1 yıl
Hadi bakalım meslektaş 😊
- +1 yıl
nasip :)
Spor yapıyorsun işte ne güzel
01 Yorumla- +1 yıl
aynen