Bence net Fenerbahçe Guendouzi , Asensio , Kante 3'lü çok premium , tecrübe ve yaş skalası olarak en iyisi bence artı yedekte İsmail Yüksek'in olması çok iyi keşke +1 genç yıldız bi orta saha daha olsaydı da takım uçardı
11 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bence net Fenerbahçe Guendouzi , Asensio , Kante 3'lü çok premium , tecrübe ve yaş skalası olarak en iyisi bence artı yedekte İsmail Yüksek'in olması çok iyi keşke +1 genç yıldız bi orta saha daha olsaydı da takım uçardı
Cevap
5Cevap
Salih orkun ikilisi varken zaten bunu Fenerbahçe maçında da gördük sizin orta saha boş beleş kalır
hocam şu ortasaha normalde şl de yarı final yapacak kalitede emin ol sadece uyumsuzluk var alışmaları lazım.
Torreria - Lemina ikilisi hepsini ezer. Geçen sezon 3-0’lık maçta Torreria tek başına kucağına aldı Kante ve Guendouziyi :)
Kesinlikle öyle
kante chelseanın yıldızıydı şlde şampiyon oldu asensio real madridin vazgeçilmeziydi daha 30 yaşında en iyi yaşları guendouzide çok çevik ve genç tecrübeli daha ne olacak
Asensio kendine gelirse başarı gelir
kesinlikle, bence ismail yüksekte çok iyi eğer yabancı olsaydı değeri 40 milyondan aşağı olmazdı değeri bilinmiyor bu adamın milli takımda en iyi 3 kişiden biri
Sürekliliği ve teknik becerisi zayıf keremden uzak durmali😂
tek sıkıntısı o keşke özel kondisyoner tutulsada çözülse onlarda , aman kerem deme bana abi ya :D
Kendini 8 gibi görüyor ama 8 değil 6 bence
Orkun 🦅
Sizde orkun iyi evet
transfermaktta 3sırada kadro degeri fbnin
transfermarkta göre bakmamak gerek greenwoodun değerini düşüren siteyi ciddiye almam ben adam son 2 senedir prime yapıyo değeri düşüyo :D daha 24 yaşında bide
greyfurt kim amg birinde leao birinde trossard var sen gelmiş bana greyfurt diyrosun biz muriçle oynarken adam vlahoviç osimhenle oynuyor he bu arada salahı unuttum 3 ay sonra tsde geçer bizi
Hocam greenwoodu izledinmi hiç çöp leoadan 10 kat daha iyi. Osimhene bişey demem onla eş değer bi adam greenwood
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kağıt üzerinde harika duran bir hat! Kante’nin ciğersiz dinamizmi, Guendouzi’nin hırsı ve Asensio’nun o elit vizyonu yan yana gelince tempolu bir oyun çıkıyor ⚽🔥 Ama sahada dengeler tek bir hatta bitmiyor; geçiş savunması ve taktiksel uyum çok kritik. Yerli rotasyonunda İsmail Yüksek hamlesi de el rahatlatıyor. Sence bu üçlü derbi temposunda rakip orta sahalara fiziksel olarak tam baskı kurabilir mi? 🏐