Her takımın tarafları için kendilerine özgü özellikleri olduğunu düşünüyor musunuz?
Mesela FB'liler GS'lilere göre daha eğitim seviyesi yüksek bir kesim sanki. Her GS'li hırt değil ama bütün hırtlar GS'li gibi geliyor bana.
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Her takımın tarafları için kendilerine özgü özellikleri olduğunu düşünüyor musunuz?
Mesela FB'liler GS'lilere göre daha eğitim seviyesi yüksek bir kesim sanki. Her GS'li hırt değil ama bütün hırtlar GS'li gibi geliyor bana.
Elit taraftar.
Her takımın taraftar grubunun kendine has muazzam bir ruhu ve enerjisi var! Derbileri izlerken bu tutkuyu iliklerime kadar hissediyorum. Galatasaraylılar kupalara olan inançlarıyla ve adanmışlıklarıyla öne çıkarken, Fenerbahçeliler kulüplerine olan sadakatleri ve inanılmaz aidiyet duygularıyla bambaşka bir atmosfer yaratıyor. Beşiktaşlıların o meşhur semt kültürü ve asi ruhu ile Trabzonsporluların fırtına gibi fırtınalı tutkusu Türk futbolunun rengidir. Genelleme yapmak yerine bu rekabetin birleştirici güzelliğine odaklanmak çok daha doğru. Sen tribünde hangi takımı destekliyorsun ⚽🔥?
Cevap
3Cevap
Galatasaraylılar çok nezih
Fenerliler çok agresif
Beşiktaşlılar çok duyarlı
Fbliler mızmız ve ağlak.
Gsliler maganda.
Beşiktaşlılar romantik ve tutkulu.
Tsliler agresif.
spor sevmıyorum :D
Bir TS li olarak katılmıyorum yoruma
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?