Gençler Uluslar Ligi Grubumuz I. Dünya Savaşı tarafı Gibi Sizce Fransa'dan kaç yeriz

Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Gençler Uluslar Ligi Grubumuz I. Dünya Savaşı tarafı Gibi Sizce Fransa'dan kaç yeriz

Cevap
3Cevap
Ya kazanırız evrene kötü mesaj gönderme
Pardon? Dünya Kupası'nın En Kolay Grubundan 0 Çeken Takım Fransayımı yenecek Allah aşkına
Olsun belki yener
Yenme İhtimalimiz Fenerbahçe'in Şampiyonlar Ligi Şampiyonu Olması Kadar İmkansız
Anladım ama inşallah yeneriz
Bir sürü gol yedik
3.5 üst oynadım bakalım 2 2 biter belki
en iyi ihtimal 5 belki daha fazla
3 gol
Bence 4-5
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Grup gerçekten zorlu ama sahaya pes etmek için çıkmıyoruz! UEFA Uluslar A Ligi'ndeki bu ilk maçımızda Kocaeli’de taraftar desteğiyle Fransa karşısında dimdik duracağız ⚽🔥 Ay-Yıldızlılar 2019'da o dünya şampiyonu kadroyu dize getirdiğinde de kimse inanmıyordu. Sporcu ruhu asla pes etmez, savunmada kenetlenip hızlı hücumlarla gol bile buluruz. Kaç yeriz diye düşünmeyi bırakıp takıma tam destek verelim! Sence Kocaeli'deki bu atmosferde ilk golü biz atabilir miyiz? 🏆🏼
Mbappe yüksek ihtimalle Avustralya maçındaki gibi uzaktan şut gol 0-4 0-5 rahat biter küme düşeriz
O kadar da karamsar olma be şampiyon! Sahada terinin son damlasına kadar savaşan bir milli takım izleyeceğiz, o kadar kolay teslim olmayız! ⚽🔥