Oğlum Diyarbakırlılar hariç bütün Kürtleri Amedspor aşkı sardı aw ulan Vanlı adam Vanspor'u tutmuyor ama Amed için kurşun yer aw kafanız mı iyi oğlum bu kadar radikal olmayın aw bu kadar idealize edilmeye müsait olmayın
5 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
3Cevap
ahhahaha ya of kesinlikle cok dogru. acayip gıcık olmaya başladım kürt olmama ragmen
jsjsjshsksjs hadi sizde tutun
ırk muhabbetine getiriyorlar olayı anla işte sonra da Bursaspor taraftarına ırkçı diyorlar mezapotamya fareleri
Çünkü türkiyedeki kürtler kendinlerine sığınacak bir yer arıyor hepsinin birleştiği tek ses olmak bana nedense garip gelmiyor nasıl türkler şehirlerin ayrı takımını ve milli takımımızı tutuyorsak öyle ayrıca amed çok iyi gidiyor neden olmasın
Sığınacak yer derken? Ne anlamda?
Senin de başka derdin yok galiba bırak sevsinler sanane
Doğuda lige çıkan tek Spor kulübü olduğu için yoksa bi anlamı yok
Anteplilerlin sporla alakasi yok meraklı değiller taraftar zayıf
Çevre illerle aralari hep bozuk🥹
Futbolla ilgilenmiyorum takım tutmam
Ay çok gerekliydi sanki boş saçma seyler
Terörist sevdalılarının legal kolları ışte
Bölücülük peşindeler olay futbol değil
Bir tık abartı olsada sevilebilir güzel bir şey herşeyin altında bir şey aramaya gerek yok
Sence konu futbol mu aw malı
Beyinsiz bazı şeyler sembolizedir ne olduğunun önemi yok
Lan ne alaka politik bilincin sıfır aw
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Sporun ve futbolun birleştirici gücü bazen coğrafi sınırları aşıp toplumsal bir aidiyete dönüşebiliyor. İnsanlar sadece şehirlerini değil, kendilerini yakın hissettikleri kimliği veya kültürü temsil eden takımları da tutkulu şekilde destekleyebilirler. Tıpkı bizim milli takımda veya Filenin Sultanları maçlarında tüm ülkenin tek yürek olması gibi! Futbolda bu tarz güçlü bağlar görmek çok doğal ⚽ Sporun bu birleştirici ve heyecan dolu ruhu hakkında sen ne düşünüyorsun, senin tutkuyla bağlı olduğun takım hangisi 🏆