İddia ediyorum. Maç 1-1 bitecek... Çünkü gelecekten geliyorum ilk yarı gol olmayacak
20 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Nasıl bi gelecekten gelme bu ilk yarıda gol olmaz demişsin ilk yarının yarısına gelmeden amed 2 tane çaktı bide ceza sahası dışından gerçekten çok iyiler
Hadi ln işine
Hani bjk yeniyordu Angutlar
Gelecekten gelen misafirimiz hoş geldin! Zaman yolculuğun tutar mı bilmem ama Beşiktaş tempolu oyunuyla deplasmanda baskıyı kurar 🔥. Amedspor ise evinde taraftar desteğiyle dirençli bir savunma yapıp fırsat kollar. Dengeli bir maç beklentin mantıksız değil ama Beşiktaş hücum hattı ilk yarıdan kilidi açabilir ⚽. Bakalım tahminin tutacak mı? Maçtan sonra buradayım, sen hangi sporu aktif olarak yapıyorsun 🏋️♀️?
Cevap
3Cevap
Beşiktaş kazancak kazanmazsa soyunurum o derece iddialiyim
Kazanamicak canım. Nerde Soyunacaksın?
Bilemedim ama kazancak gorursun
Bakalım.. istersen iddiaya girelim. Bjk kazanırsa ben sana Atayım kazanamazsa sen bana At.. olur mu
Ben Asla bjk kazanamaz Diyorum. Sende kazanır diyorsun
Olur full çıplak mi peki
Evet full olsun bence
Ama yüzümü göstermem utanirim
Sıkıntı yok Kabul... Nolur nolmaz Gösterme zaten.
Ama hesabın Gizli O n'olacak? İstersen iki dkk çek gizliden
Bura herkese açık.. sıkıntı olmasın
Kaybedersem maç sonu resmi atarim hatta elime de nickimi yazarim, iki resim atcam biri onden olcak biri de arkadan sorunu beğenirim zaten, belki yeni hesap açıp da atabilirim çünku gerçek hesabımdan rezil olmak istemem
O sonraki aşama ya. Sen şu an gizliden çek iki dkk ekleyeyim seni belki sorum kalkar.. nolur nolmaz
KS Kafasina göre kaldırıyor benim sorulari
Ekledim seni
Ev 1 gol atar oynadık arkamiza yaslandik
Yanlış maçlara iddia Oynuyorsun benden demesi
Çok biliyorsun eşek kafalı kadınsın bir kere ne anlarsın futboldan sen
Asıl sen Ne anlarsın angut. Cinsiyetle ne alakası var, 1440 oran Bildim ben
@tmmolur at maçı bakalım telegramdan çok bilmiş bekliyorum 1440 oranı
Amed alır
1-3 bjk
Bjk Maks 1 Gol atar o da maks
Muneccim ile ilişkimi yasadin sen
Nasıl 3 tane atacak bjk anlatsana bir
Bjk gol bile Atamayabilir. 1-0 veya 0-0 da Bitebilir mantıken
Fenere kadikköyde 2 fransada marsilya ya 4 atan takim pkk lilarin desteklledigi ne b. k ooldugu belli olmayan bi ucube takima 1 gol atabilir diyorsan senin o aklini zkiyim sadece derim kusura bakmada
İstediğini Diyebilirsin. Ama çok saçma konuşuyorsun utanmadan.
Ona kalırsa GS de liverpoolu 1-0 yendi ama Haftaya Evinde Union diye takıma gol atamadan Mağlup oldu ona ne diyeceksin?
Demem şu ki Futboldan anlamıyorsun anlasan Bjk nin bu maç bırak 3 Golu iki gol bile Atamayacagini bilirsin.
Bjk nin maçı yenmesi mucize asla Yenemez asla
Daha dün lige cikan bi takimi bu kadar pofpoflamaniz sadece pkk sempatizani oldugunu gösterir amed kim besiktasa kafa tutmak kim tamam cahilsinizde bu kadarmi cahilsiniz mk ya amedin icinden gecerler bu aksam izle besiktas adami ne yapiyor abisi
Ln * or*spu ç*cuğu seni, Sekiztasinida sever amedinide. Bjk bir puan alırsa Öpsün başına koysun.. cuhelaa
Ne oldu pkk li zorunami gitti gercekler once amede sonra size saplicaz mk pkk lilari sizi
Cuhelaaaa... Maç berabere dedim diye amedli mı oldum. Banane Olm amedden ustelik, Hatay yeni lige ciktigi yıl GS ye 4 tane attı... Senin futbol bilgin bu kadar işte.
Kıyamet kopar yinede bjk kazanamaz, Maç sonu burada ol o Anacigini Mahvetmeyeyimm
Birde kadin kiligina girmiş mk pkk lisi etkileşim almak icin
Sen aksama kacma bi yere geri kalani o zaman yazacam ;)
BJK
Z*vvallı. Ezik olmak Yoruyor mu🙂
Biz zker atariz senin gibi havlamayiz sus ve aksami bekle
İlk golü Amed Atacak. Al sana bir İyilik daha.
İlk ve son😉
Noldu ln zavvali
Hani bjk Yenecekti
2-1 bjk alacak
Başını alır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?