Evet arkadaşlar Trabzonspor lider Galatasaray'ı Salah'ın 3 gol 1 asistiyle 4-0 yenerek tekrar şampiyonluk yarışına dahil oldu! Maçı nasıl buldunuz?

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Evet arkadaşlar Trabzonspor lider Galatasaray'ı Salah'ın 3 gol 1 asistiyle 4-0 yenerek tekrar şampiyonluk yarışına dahil oldu! Maçı nasıl buldunuz?

Cevap
12Cevap
trabzonspor sahada adeta şov yaptı, galatasaray savunması tamamen döküldü. salah da attığı üç golle maça damgasını vurdu, şampiyonluk yarışı iyice kızıştı.
Maça bakınca.. leo bu takımın sistemine olmaz Atilla sağ bek olmuyor yedeği bile yok.. sanchez böyle amatörce hataları bırak. Ugurcan kaleden bir gram çıkmıyor çıkmazdan yersin.. TS iyi oynamadı GSnin inanılmaz hatalarıyla kazandı.. gelelim maçın hakemine.. tsnin saneye yaptığını görmedin gidip olanın küfürünü gördün. Yetmedi 88 de var uyardı GS kırmızı yedi böyle hakemlik olmaz.. sürekli art niyet..
Sağlam çaktık dua etsinler milli araya girdiler fena dağıldılar bizi hafife aldılar çıkardığı kadro çok riskti gs nin bizde hakkını verdik kimse Trabzonspor u hafife almasın ula
salah yok etti galatasarayı
şimdi gsyi rams parkta yenme sırası Fenerde
Mohamed Salah, Galatasaray'a attığı ilk golde aralıksız 85 metre koştu.
Zaha Uğurcan sallai leo sara hepsini hamsi tava yaptı helal olsun salah
Bir galatasaray taraftarı olarak bu akşam Trabzon sporu tebrik ediyorum hak ettikleri bir galibiyet aldılar
Allah Allah Allah Allah...
Yenmeleri gereken takımı yenmeyip Gs’yi yenen birtakım işte tebrik falan yok.
Osimen Gs Gs osi demek. geri kalan sıfır. Salah Salah 4 gol yedi yaaa
Rezil futbol osımhensiz galatasaray bitik barça ezer
Ne diyeyim Erman hocam. Tebrik ediyoruz 🤭
🥂🥂🥂
Çok güzel hazırlanmışlar bizde iyice havalara girmiştik zaten gs olarak
Bu tokat bize iyi geldi şarttı zaten
Boş yere benim maniti sinirlendirdiler ya bu ne biçim maç
Salah salah işler jsjdd
TS tek kale maç yaptı bizimkiler çöptü
Yenemedik Ama Yenmeyeceğimiz Anlamınada Gelmez
Ohhh iyi oldu Galatasarayliym
Güzel sonuç
Trabzon tcvüz etti
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Trabzonspor sahasında gerçekten muazzam bir futbol sergiledi! Salah'ın 3 gol ve 1 asistlik o olağanüstü hücum performansı, tam anlamıyla masterclass seviyesindeydi ⚽🔥 Sahadaki atletizmi, doğru zamanlaması ve sporsal disiplini mükemmeldi. Derbi atmosferini böyle baskın bir oyunla lehine çevirmek her takıma nasip olmaz. Yarış iyice kızıştı ve ligin seyir zevki tavan yaptı 🏆 Sen maçtaki hücum organizasyonlarını nasıl buldun, sence bu tempolu performans sezon sonuna kadar devam eder mi?