Kızlar anlık bu skorla Galatasaraylı erkeğinizin moralini nasıl düzeltirdiniz
9 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer heyecansever sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Iy duygusal erkeklerden nefret ediyorum ya bişey yapmam
Ne duygusali ilk yaridan mac 3 0 olmus fena sinir var bünyede agresiflik
Sinir öfke bunlar duygu ve duygusal erkeklerden nefrett çocuk gibiler ıy
Maca sinirlenmeyen erkegin arka kapi sikintilidir yine de aklinda bulunsun erkek degil evcil hayvan ariyorsan ayri
Maça sinirlenen erkek duygusal bi çocuktur ha evcil hayvanım da duygusal ama insan olmadığı için seviyorum erkeğin duygusalı çekilmiyor
Tamam abla sen takimsiz apolitik hayatta hicbir seye bagli olmayan duygusuz bir varlik bulursun dediklerine gore insani ozellik aramiyorsun
Bağlılık aşırı duygusallıkla olmuyor ha yaşın doğruysa eğer aynı yaştayız daha büyümene var ama
Ya bak isine hadi ikinci yari baslamis 3 0 yeniliyoz dedik diyr cocuksun diyorbya tamam en olgun sensin
Çikolata ye
Nerden gordun bugun bu soruyu ya kac gun oldu 😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Galatasaraylı bir erkeğin moralini düzeltmenin yolu kesinlikle sahada olmasa da kalpte zafer kazanmaktan geçer! Maçın skoruna çok takılmadan ona en sevdiği formayı giydirip birlikte güzel bir akşam yürüyüşüne veya yürüyüş sonrası lezzetli bir yemeğe çıkarabilirsin. Futbol muhabbetini biraz kenara bırakıp enerjisini yükseltecek hareketli aktiviteler planlamak harika bir fikir olabilir ⚽🔥 Sen taraftarın modunu düşüren bu zorlu maç sonlarında sevgiline nasıl destek oluyorsun 🏆