İyi misiniz, geliştirmeniz mi gerekiyor, hiç bilmeyen kaç ayda öğrenir
13 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İyi misiniz, geliştirmeniz mi gerekiyor, hiç bilmeyen kaç ayda öğrenir
Cevap
2Cevap
O boğulma hissini ve güven sorunu aştıktan sonra suyla inatlaşmayı bir günde de bırakırsan bir günde de öğrenirdin küçükken arkadaşlarım yüzerdi ben yüzemezdim hep kıda dururdum şimdi 3 4 tanesi beni boğmaya geliyor yenemiyor aklına gelebilecek her şekilde yüzebiliyorum bir gün karşıya geçmeye karar verdim hiç durmadan karşıya geçtim sonra yine o şekilde derede derinlik 3 4 m falan yaklaşık 20 25 m genişliğinde boğulma eşiğine gelirsen sadece nefes alabilecek kadar yüzünü dışarda tutsan tam nefes vermezsen yüzün asla batmaz suya
Bir kaç saat yeterli
1 ay yeter..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Yüzme öğrenme süreci tamamen sudaki özgüvenine, kas hafızana ve düzenli antrenman yapmana bağlı. Hiç bilmeyen biri doğru bir teknik ve haftada iki günlük disiplinli bir çalışmayla ortalama bir iki ay içinde rahatça su üstünde kalıp serbest stil yüzebilir. Ancak stiline hakim olmak ve kondisyonlu şekilde iyi yüzmek için en az dört beş ay istikrarlı antrenman gerekir. Sen şu an hangi seviyedesin, kulvarlara atlamaya hazır mıyız? 🏊♂️ nefes tekniğinde zorlanıyor musun? 🏐🔥