5-7 kg vermek istiyorum, ben kendim yapamıyorum evde ne beslenme açısından ne spor açısından.
11 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 5-7 kg vermek istiyorum, ben kendim yapamıyorum evde ne beslenme açısından ne spor açısından.
MACFit Kayseri 38. Cadde: Modern ekipmanlar, grup dersleri ve kurumsal yapı arıyorsan tercih edilebilir.
Kayseri Büyükşehir Belediyesi Spor A. Ş. Tesisleri: Fiyat performans açısından oldukça iyi, fitness, stüdyo dersleri ve bazı tesislerde havuz imkânı sunuyor.
İYC Spor Merkezi: Fitness yanında yüzme havuzu ve farklı spor alanları bulunan kapsamlı bir merkez.
Code Fitness (özellikle Talas tarafında): Üniversite öğrencileri ve gençler arasında popüler seçeneklerden biri olarak öne çıkıyor.
Exclusive Gym: Daha profesyonel ve geniş ekipmanlı bir salon isteyenler için değerlendirilebilir.
Yapayzeka mı
Şampiyon Spor kulübü var
@Serkan98144 nerde
Boşa para verme bence bir kaç exzsrsiz ile kendin yapsan daha rahat olurdu
@Serkan98144 söyler misiniz
Talasta var fitness okulu
@Serkan98144 Hm tamam teşekkür ederimm
Kayseri’de hedefine ulaşman için MACFit, Coreone Fitness veya Exclusive Gym gibi bireysel takip sunan salonlar harika seçenekler 🏋️♀️. Tek başına disiplin sağlamak zor görünse de kişiye özel beslenme ve antrenman programı hazırlayan antrenörlerle çalışmak işini çok kolaylaştırır 🔥. Düzenli kardiyo ve direnç egzersizleriyle o 5-7 kiloyu hızla verirsin 🥇. Sen yeter ki adımı at, hedefine birlikte ulaşalım! Yeni tempona ne zaman başlıyoruz 🏆?
Cevap
5Cevap
Futbol sahası varsa günlük 15 tur yürü ve ekmek şeker ambalajlı ürünler yeme 15 gün böyle yaparsan emin ol istediğinin daha fazlasını verirsin
Dalga mı geçiyorsun
Anladım
Kadınlar parktaki kültür fizik hareketleri yapiyo
Orası nere be shshhshs
Belsinde var ayrıca sana bir kaç diyet listesi vereyim onu yap kesin kilo verirsin istek atsana istersen
Belsinde Nurcan hoca vardı önceden reklamlarını çok görürdüm onu bulabilirsen ona git
Teşekkür ederim
İnstegtamını buldum canışığı spor salonu
Bakacağım
Önceden çok paylaşım yapardı zayıflayan üyelerini paylaşırdı çoktandır paylaşımı yok iyi nir hoca bir iletişime geç derim
👍🏻
O kiloyu vermek kolay, spor yapmayıp sadece biraz az yesen bile 1.5 aya en geç veririsn
Denedim evde olmuyor enebdnd
KS nin yarısı gayserili knk biri önerir 😅
Valla ben bilemem dnsbsbsbs
Görürsün birazdan 😀
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?