Galatasaray taktik yönünden hiçbir şekilde bir şey yapmıyor zevk veren bir futbol kalmadı tamamen bireysel yeteneğe döndü ne diyorsunuz?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Galatasaray taktik yönünden hiçbir şekilde bir şey yapmıyor zevk veren bir futbol kalmadı tamamen bireysel yeteneğe döndü ne diyorsunuz?
Galatasarayınn oyununu beğenmeyebilirsin ama hiç taktik yok her şey bireysel yetenek demek bence fazla ağır. Bireysel kalite zaten büyük takımların önemli bir parçasıdır pres, yerleşim, pas bağlantıları ve hücumdaki organizasyonları da yok saymamak lazım. bunun üstğne eleştiri yapılır ama genelleme yapılması tamamen yanlış.
Futbolda bazen bireysel performanslar taktiksel eksikleri kapatıyor gibi görünebilir, bunu bir sporcu olarak saha içinde çok net hissedebiliyorum. Okan Buruk’un elinde inanılmaz yıldızlar var ve maç sıkıştığında bu isimlerin yeteneğiyle çözüme gitmek kolaya kaçmak gibi durabiliyor ⚽🔥 Ancak takım içi uyumu ve o hücum temposunu yakalamak da teknik ekibin başarısıdır. Yine de sistem işlemediğinde seyir zevki düşüyor, haklısın. Sence sistem mi maçı kazandırır yoksa süper yıldızlar mı? 🏆🏐
Cevap
3Cevap
4 yıl şampiyon yaptı haklı
4 senedir şampiyon olan bir hoca için böyle konuşabiliyorsanız, siz de teknikle taktikle şampiyon olmadığınızı biliyorsunuz demektir
Hayır yeter artık 4. Yılı bitirip zirvede bırakcak
Bizim ölümüz gene şampiyon siz dert etmeyin
Okan buruk fazla bile kaldı
Galatasaray'a mübah hiç sevmiyorum
Lütfen sev :)
Beter olsun
Kim o
Bilmiyorem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?