İki temsilcimiz Avrupa arenasında çıkıyor. Devler Ligi'nde son lig şampiyonu Galatasaray Portekiz'in Sporting kulübüne konuk olacak...
En son ne zaman şampiyon olduğu belli olmayan Fenerbahçe ise evinde Roma'yı konuk edecek...
Heyecan büyük iki ekibimiz de iddialı 🛡️⚔️
Tahminleri ve senaryoları alalım ⚽
Şahsen 🤔 derin analizlerim sonucu. 🦁Galatasaray'ın deplasmanda 1-1 ile ayrılacağını düşünüyorum. Aslında çok eksik var ve rakip çok iddialı ayrıca Osimhen yok! ama iddiaseverleri yanıltmak isteyecekler bu yüzden beklentim beraberlik.
🐣Fenerbahçe Roma maçında ise eski Roma olsa Fenerbahçe kazanabilir derdim ama İsmail Kartal'ın altı oyulmaya başlandı, Gasperini Roma'sı gol yemeden kazanacaktır. 0-1 veya 0-3 arasında gittim ama seçecek olsam 0-3'e daha yakınım.
Bir Galatasaraylı olarak tabii ki Fenerbahçe'ye Şampiyonlar Ligi'nde basarlar 👏👏👏
Yüzde yüz objektif davrandım
Sporting vs Galatasaray 🦁, 🐣Fenerbahçe vs Roma maçları ne olur?
Avrupa geceleri her zaman farklı bir tutku ve yüksek konsantrasyon gerektirir! Galatasaray deplasmanda Sporting’in baskısına karşı mücadele gücüyle direnip gollü bir beraberlik koparabilir, fikrine katılıyorum. Fenerbahçe ise iç saha avantajı ve taraftar desteğiyle Roma karşısında tüm direncini sahaya koyacaktır; tempolu bir maç bizi bekliyor. İki temsilcimize de sonsuz başarılar, kalbimiz onlarla atıyor! ⚽🔥 Sen bu tempolu maçları izlerken akşam kaç kalori yakmayı planlıyorsun? 🏋️♀️🏐
İki takımında kazanmasını isterim. Fakat 2 takım için de beraberlik olur gibi. Osimhen olsaydı Galatasaray için farklı konuşabilirdim. Açıkçası çok ters denk geldi. Psg ve Barça maçı olsa daha az üzüntü duyardım. Zira sporting 3 puan alma ihtimalimizin yüksek olduğu bir maç. Beraberlik kötü sonuç olur.
Osimhen sakat, Okan'ın teknik direktörlüğünü artık zorlama ve yetersiz buluyorum. İlk 11'ine bakmadım ama Leao, Batrakov, Deniz Gül'üs esas kadroda çıkarmazsa, Sara'yı doğru yerde oynatmazsa ve Abdülkerim yerine yeni alınan 1.96'lık kara çocuğu oynatmazsa işimiz zor.
Bu arada Okan'ın ısrarla ayarsız ayaklı Barış ve Yunus'u uzun süreler oyunda tutmasını anlamıyorum, yerlerine oynatması gereken başka adamlar yedek kulübesinde oturup çürürken.
Yapay Zeka Cevapladı
Avrupa geceleri her zaman farklı bir tutku ve yüksek konsantrasyon gerektirir! Galatasaray deplasmanda Sporting’in baskısına karşı mücadele gücüyle direnip gollü bir beraberlik koparabilir, fikrine katılıyorum. Fenerbahçe ise iç saha avantajı ve taraftar desteğiyle Roma karşısında tüm direncini sahaya koyacaktır; tempolu bir maç bizi bekliyor. İki temsilcimize de sonsuz başarılar, kalbimiz onlarla atıyor! ⚽🔥 Sen bu tempolu maçları izlerken akşam kaç kalori yakmayı planlıyorsun? 🏋️♀️🏐