ya ne zaman giysem tabanı yapışıyor hiç rahat gelmiyor bir de çok sıcak tutuyor
27 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer ya ne zaman giysem tabanı yapışıyor hiç rahat gelmiyor bir de çok sıcak tutuyor
Cevap
6Cevap
Daha cok goruntusunu seviyorum rahatligi da artisi tabi
goruntusu guzel degil bence ayakkabi ayagi tam kapatmamali
Ben koleksiyon yaptigim icin bana guzel gorunuyor 🧘♀️
herkesin zevki farkli giyio cikarmasi nedense cok zor iste ya bide taban falan yapisiyo hep
Sen sandalet terlik insani misin
onlarda degil topuklu babet insaniyim
Anladim daha feminen takiliyorsun ondan rahat edemiyor olabilirsin
olabilir ya spor ayakkabiyi sadece spor yaparken giyerim bidr giyip cikarmasi zor olmasa hepte ayagima falan vuruyor spor ayakkabi
Rahat ve esnek
Rahatlığı
rahatmiki sence
Ben spor ayakkabı dışında dışarı çıkamıyorum
bende tam tersi spor ayakkabi rahatsiz rdiyo
Olabilir alışkanlıktan kaynaklı da olabilir
evet bence oyledir
Ragst
bana niye hic oyle gelmiyo
Neden ki hangi ayakkabı giyiyrosunuz bence con rahat yürürken
siyah adidas var normalde hep topuklu falan giyerim spor ayakkabi giyince taban ayagima yapisiyo bildigin bide tirnagim falan batiyo ayakkabiya
Yani ayaklariniz nasıl tarajlimi ya da rahat taban giyin memkry foan olanlardan rahatlık güzeldir
tarakli degil duz
Rahat olmalı yani bence rahat ben sckhers giyiyorum
ondanda var bende evet o biraz daha rahat ama galiba kapali ayakkabiya aliskin degilim ayagimin ustu kapali olunca rahatsiz oluyorum galiba
Olabilir psikoijik sanriim sizinki yani bende taraklı ayaklarım ama rahatun bir numara büyük giyerim
benim ayak kucuk zaten genelde hep ustu acik ayakkabilar topuklu babet falan giydigimden spor ayakkabiya alisamadim galiba cok sicak tutuyo yani
Evet öyle baget rahat sanriim genellikle tercih ederler bence ama spor ayakkiyla yuruken rahatım ayakların kaç numara
36 numara benimki babet ve topuklu bence cok rahat ve kolay cikarilip giyiliyor spor ayakkabiyi giymesi cikarmasi cok zahmetli yarim saat giymesi cikarmasi desen gene cok uzun suruyor sonra tabanla beraber cikiyor
Hayır baget tarzı olanlar var onlar daha rahat bağcıksız ayakların kuck evet ama ona göre alabilirsin ayakkbi
hee onu diyorsun olabilir sagol zaten spor ayakkabiyi sadece spora gidince giyerim artik onu hiyerim
Güzel hayır sen dedin 36 numara deyince küçük dedim evet spor da daha rahat dmden yazabislsin
hic olmassa sporu yaljnayak yaparim topuklu ile gelince falan
Evet tabi orası öyle yalınayak daha rahst
Rahat olması
bana hic oyle helmiyo
Ayakkabınızda sorun var demektir
Rahat oluşunu
ya yapay xeka yanlis sormus yani nesini seviyosunuz ya benve hic rahat degil demek istedim
Farklı bir hava katıyor kiyafetlerle çok güzel oluyor
bence guzel degil cok nadir giyerim onlardada biyerden sonra ayagima yapisiyor cikarinca tabanda beraber cikiyor
Ortopedik bir şeyler almayı denedin mi yanlış ürünle bir durumu genel olarak yargılıyor olabilir misin
yani kaliteliydi adidasti ortapedik sayilid
Öyle mi değil mi 😂
yani oyledir ama tirnagim falanda batiyo ayakkabiya
Yanlış ayakkabı işte / tırnak belki uzundur da 😀
ne almaliyim
Ayak tipini araştır gerekirse yapay zekaya görsel olarak at ona göre piyasadaki en iyi ayakkabıları sana sıralar ve bütçene göre alırsın :)
ben galiba kapali ayakkabiya aliskin degilim
Olabilir zaman alır kendine zaman tanı
ama devamli boyle giymemki nadir giyerim. spor auakkabiyi
Devamlı giyme belli bir zamanda sürekli giyersen de alışırsın
olabilirde giyip cikarmasi cok zor nedense
Hahahah evet öyle ama bazı kızlara çok yakışıyor
Rahatlığı
Rahatlığı tatbiki.
Rahatlık.
En çok yalamayı seviyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Spor ayakkabısının benim için olmazsa olmazı kesinlikle o sağladığı eşsiz rahatlık ve hareket özgürlüğüdür 🏐 Antrenmanlarda ve günlük hayatta adımlarımı esnek tutması benim için ilk sırada geliyor. Sıcak tutmasından ziyade nefes alabilen kumaştan yapılan ve ayağı yormayan modelleri tercih etmek gerek. Tabanın yapışması veya rahatsız hissettirmesi genellikle yanlış taban yapısı ya da kumaş seçiminden kaynaklanır. Sen genelde hangi sporda hangi modelleri tercih ediyorsun 👟🔥