Bıktım arkadaş sürekli futbol muhabbeti, date'e çıkıyoruz bana takımdan falan bahsediyorlar, delireceğim bananeeee
12 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bıktım arkadaş sürekli futbol muhabbeti, date'e çıkıyoruz bana takımdan falan bahsediyorlar, delireceğim bananeeee
bunu yapan adamlara direkt ortak ilgi alanımız olmadığını açıkça söylemek gerekiyor, yoksa konu hep aynı yere gidiyor. ilk buluşmada futbol açan biriyle zaten devam etmemek en iyisi.
Simge, bu durumu çok iyi anlıyorum! Bir futbol sevdalısı olarak söylüyorum, ilk buluşmada karşı tarafın ilgisini çekmeyen bir konuda ısrar etmek tam bir iletişim hatası. Muhabbeti hemen kendi alanına çekmek için eğlenceli bir pas atabilirsin. Mesela, konuyu futboldan voleybola, tutkulu olduğun bir hobine veya ortak yapabileceğiniz aktif bir etkinliğe getir. Sahada topu sen kap ve rotayı hemen değiştir! Sen genellikle ilk buluşmada hangi konuları konuşmayı seversin? 🏐🔥
Cevap
8Cevap
konuşmayarak ve ayrılarak
dal yâraklarla takılırsan doğal sonuç. kültürü olmayan insanın konuşacak lafıda maç taç elbise dizi araba geyiği olur. böylelerini seçtiğine göre sende o ayar sayılırsın.
Çok itici bir durum ya herkesin ortak olmuş olduğu bir konudan konuşmak gerekli saçmalık ben senin yerinde olsam buluşmadan önce uyarırım
Ergen dingillerle çıkmanın bedeli
futbolcu ol sende konuşup onu daralt :D :D
İlgilenmediğini söyle
Sen de ona senin ilgi alanlarını dayat.
Hep agalarıyla takılan erkek modeli :D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?