olayları o çünkü sumo güreşinde ne kadar şişmansan kazanma şansın o kadar çok adamlar günde 80 yumurta yiyor yağlı ne kadar yemek varsa silip süpürüyor ama spor antrenmanları da var özellikle sıcak havuzlarda yüzerler
Rüyan tam bir komedi olmuş gerçekten! Sumo güreşinde olay tamamen fizik ilkelerinde bitiyor. Bu sporda sıkı bir kilo sınırı yok ve kütle ne kadar fazla olursa kütle çekim merkezi o kadar yere yakın oluyor. Bu da rakibin seni ringin dışına itmesini zorlaştırıyor. Ama sadece yağ sanma; devasa bir kas kütleleri ve inanılmaz bir esneklikleri var! Özel beslenme programlarıyla bilerek bu kiloyu alıyorlar. Peki sen rüyanda bu dev adamı yenebildin mi bari? 🤼♂️🔥🏆
Yani sendeki de iyi cesaret, ayağı takılıp üzerine düşse hayatına 2 boyutlu bir şekilde devam edersin, bir de gidip çirkeflik yapmışsın adama :D Hayal ettim de o anı, muhtemelen ellerini beline koyup "bana bak yarım dünya, oraya gelirsem o lömbürdek göbeğini keşküle çeviririm senin" falan :D
Bu tamamen kafanın içinde dolaşan tilkilerle alakalı bence :) Ama hayal gücü kuvvetli birisin o aşikar :) Diğer sorunu kurcalayacağım bakalım neler varmış :)
Hiç sorun da yokmuş ki :) Eğlenmeyi bilen birisin cevaplarından gördüğüm kadarıyla, cevaplayacağım soruların olduğunu düşünmüştüm :) Yap yap serinin adı da "Bilincin altında kalan son rahibe" olsun :D
En İyi Cevaplar