Ben pek izlemem ama son olan Ahmetspor olayları çok iyi kekfjdkjg
4 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer haftada üç gün antrenmandan sonra eve gelip maç izlemek rutinime dönüştü ama bu olaylar işin spor kısmını tamamen gölgeledi artık taraftarın sahada olmaması gereken şeyleri yapması cidden can sıkıcı bir durum haline geldi
Futbol izlememek senin tercihin tabii ama ben bir sporcu olarak yeşil sahaların o yüksek enerjisine kesinlikle bayılıyorum ⚽ Kadın futbolundan derbilere kadar her maçı büyük bir heyecanla takip ederim. Gündemdeki olaylar bazen sahada yaşananların önüne geçebiliyor, bu da işin magazin tarafı oluyor sanırım 🔥 Ama benim için asıl büyü takımdaki o muazzam mücadele ve hırs! Sen hiç futbol oynamayı ya da başka bir spor yapmayı denedin mi 🏐
Cevap
19Cevap
arada takip ederim
Futbol hiç sevmem, izlemesi çok sıkıcı geliyor bana
Dimi ya bana da
Severim öyle aşırı fanatik olarak değil de Galatasaray'ın maçlarını kaçırmam...
Bu ülkede futbol cehaletin, barbarlığın ve medeniyetsizliğin bir göstergesidir. Ben Formula 1 gibi elit sporları izliyorum.
Şahsen bende futbolu sevmem, elitliğin yanında akılda gereklidir herkes sevdiği işi yapmalı yeteneği olduğu işi yapmalı kiminin futbolda yeteneği vardır kiminin formula 1 gibi yarışlarda yeteneği vardır, insanlara barbar veya elit diye ayıracağımıza ülkemizdeki şu an tek Dünya liginde olan alanın spor olduğunu unutmayalım.
Futbolda dünya üzerinde çok kötüyüz. Basketbol, voleybol ve diğer alanlarda iyiyiz. Futbolda hiç mi hiç iyi değiliz. Taraftarlar, diğer taraftar guruplarına gerek sözlü, gerek fiilen saldıran barbar kitleler. Ben gerçekleri söylediğim için ayrımcılık yapmıyorum, bu düşük zekalı kitle zaten sporun birleştiriciliğinden tamamen bihaber barbar ve kafası çalışmayan ezik bir kitle
Kitle yüzünden böyle denmez ki ama, senin çektiğin bir videonun altına gelen yorumlar seni yansıtmayacağı gibi. Şahsen ben futboldan çok anlamam ilgilenmem de ama gene de bir adımız var Türkiye olarak bunu biliyorum
Bir ara futbol maçına git o zaman, futboldan anlamadığın belli. Bu ülkede sırf rakip takım diye otobüsünü pompalı tüfekle tarayanlar oldu. Daha neler neler... Sen de geçmiş birlik beraberlikten bahsediyorsun Cumhurbaşkanı gibi :D
Terbiyesizlikler var çok fazla ama bizim halkımız barbar zaten sadece dışa vurmanın farklı yolunu bulmuşlar
Futbolu gerektiği kadar takip ederim. Ama aynı zamanda hiç vakit de ayırmam :D Karmaşık.
Hiç anlamadığım ve ilgilenmediğim bir alan.
En iyisi
İzlemeyi. Pek değil ama oynamayı evet
Olaylar hep siyasi
Bu bir görüş ayrılığı falan değil bu direk tehtid
Tehdidin türü ne
Çok severim amedsporun mk
Oyy
Amedsporun Drone olayina çok gülmüstüm
Sarı poşet açmaları peki kskfjekdjdj
:)))))))))))))))
Sevmiyorum ilgilenmen
Takım bile tutmam boş is