Güncellemeler
20 sa
Pat diye küfür ettim sabah sabah hem de iş yerime 20-25 metre kalmışken. Öyle olunca o anlık sinirle iş yerine de küfür saya saya girdim zaten 😃😃
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
geçmiş olsun, ucuz atlatmışsın. motor üstündeyken kapı açılması en büyük kabus zaten. benim de birkaç kez ufak tefek maddi hasarlı kazam oldu ama motorla hiç kaza yapmadım, o yüzden o adrenalin hissini iyi tahmin edebiliyorum. o eğitim işi de tam zamanında denk gelmiş, mutlaka katılın derim.
Sağolasın 🙏🏻 kapı açma değil sola döner gibi yapıp sağa döndü aniden. Sola döner gibi yapınca ben de sağdaki boşluktan geçeyim dedim. Öyle kapıya çarptım ama sadece lastiğim çarptı. Yine de akıllansın diye bağırdım küfür ettim işte ayık olsun gt lalesi bi daha😃 trafikte dalgınlık olmaz. Aslında sinyal kolunu kırıp "kullanmıyosan gtne sok" diye eline vermeliydim de neyse sabah sabah bela almak istemedim
çok geçmiş olsun
Allah beterinden korusun 🙏
Amin teşekkür ederim 🙏🏻
Çok geçmiş olsun evet 2 kez yaptım daha doğrusu yapılan arabadaydım
Geçmiş olsun
arabanin sağından gitmiyorsundur diye umuyorum
Araba sola dönecek gibi yaptı öyle olunca sağına geçtim bi anda sağa döndü. Sağına geçip hızlandığım için (30km falan) öyle çarpmış oldum. Araba sola yanaşınca her motorcu sağından basıp gider zaten ben de öyle yaptım. Ama kararsızca aniden sağa döndü mal işte
her motorcu böyle yapar diye bir trafik kurali yok (trafikte geçme kolaylığı olduğu için isteği gibi okuyup şekillendiren motorcular var). sola dönmek için sinyal verdi ve sağa döndü ise orası başka tabii
Çok şükür yaşamadım Allah yaşatmasın
Amin
Yaptım ama büyük bir sey değildi
Geçmiş olsun
Size geçmiş olsun
Teşekkür ederim 🙏🏻
Motorcu her zaman haksızdır
Neden? Delikanlı ol gizli yazma ayrıca. Sana binlerce kaza gösteririm motorcunun haklı olduğu
Yok motorcu haklı olsa da haksızdır bana göre
Öyle bir dünya yok haberin olsun. Haklıysam kamera kaydıyla da ispatlarım donuna kadar soyacak şekilde davacı da olurum
@nomorebets35 abi adamsın