Spor 2 gü Galatasaray Erzurumspor maçını izleyecek misiniz? birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 09 Yapay Zekaya Sor İnternette nereden izleyebiliriz? Arkadaşlar hangi siteden izleyen var mı maçları Galatasaray Erzurumspor maçını izleyecek misiniz? Cevapla Site Soruları Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 2 gü Spor konusunda 20,7b cevap paylaştı. Hayır izlemem. 0 0 Yorumla
Emre004899 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% 2 gü Maçlar çok umrumda değil aşırı fanatik insanları gördükçe nefret ediyorum.Hiç birşeyin dengesini kuramıyorlar. 1 1 Yorumla birsuskuncicek 2 gü Aynen bence de Yorumla
__MütefekkirSeyyah Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% 2 gü İzliyorum şu an.. İptv var.. Yasal değil ama her platformda maç izlemek için her platformdan cihaz alamam.. Twitter'da maçlar gösteriliyor.. #Vesselam 0 0 Yorumla
Stupidcat Takip Et Xper 7 Yaş: 19 , eic 100% 2 gü Şu an başka maça bakamam. Sadakatimi bozarsam yarın bir gün timsahlara yem olurum. Sonra da 'Anneni mi kurtarırsın, babanı mı, kocanı mı?' sorularıyla uğraşmak zorunda kalırım. Hiç o riske giremem 0 0 Yorumla
u Luccᴀ Takip Et Master Yaş: 33 , eic 94% 2 gü Spor konusunda 403 cevap paylaştı. Kaçak izlemek için sana link önerisi veremem, çünkü bu suç biliyorsun ama Twitter'da link paylaşan hesapların olduğunu gördüm 0 0 Yorumla
_ALCHERA_ Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% 2 gü Spor konusunda 364 cevap paylaştı. İzlicem 5 dakika kaldı ben sana link atarım buraya yazıp ceza yemeyelim djd 0 2 Yorumla birsuskuncicek 2 gü Teşekkürler Yorumla _ALCHERA_ 2 gü Rica ederim iyi seyirler. Yorumla
statüko Takip Et Master Yaş: 54 , eic 100% 1 gü Bilmiyorum bu tarz şeyler hakkında birşeyler 0 0 Yorumla
mervebyrm777 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% 2 gü Esim Şu an arkadası ile izliyor benm umurumda degil 😂 0 0 Yorumla
Winstonn75 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 2 gü Spor konusunda 305 cevap paylaştı. Sonucu belli maçtı izlemeye değmez 0 0 Yorumla
m MarllboroRed Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 2 gü Spor konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bursa maçı var onu izlicem 🙏 0 0 Yorumla
u _-Dream-_ Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% 2 gü Spor konusunda 814 cevap paylaştı. Hayır izlemedim 0 0 Yorumla
ƊØLƲNÂƳ Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% 2 gü Spor konusunda 448 cevap paylaştı. Hayır.. 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% 2 gü Spor konusunda 1,2b cevap paylaştı. Hayır 0 0 Yorumla
bedocyl27 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 2 gü Selçuk sport 0 2 Yorumla birsuskuncicek 2 gü TV de yok mu Yorumla bedocyl27 2 gü Sende var mı tv Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Hayır izlemem.
Maçlar çok umrumda değil aşırı fanatik insanları gördükçe nefret ediyorum.
Hiç birşeyin dengesini kuramıyorlar.
Aynen bence de
İzliyorum şu an..
İptv var.. Yasal değil ama her platformda maç izlemek için her platformdan cihaz alamam..
Twitter'da maçlar gösteriliyor..
#Vesselam
Şu an başka maça bakamam. Sadakatimi bozarsam yarın bir gün timsahlara yem olurum. Sonra da 'Anneni mi kurtarırsın, babanı mı, kocanı mı?' sorularıyla uğraşmak zorunda kalırım. Hiç o riske giremem
Kaçak izlemek için sana link önerisi veremem, çünkü bu suç biliyorsun ama Twitter'da link paylaşan hesapların olduğunu gördüm
İzlicem 5 dakika kaldı ben sana link atarım buraya yazıp ceza yemeyelim djd
Teşekkürler
Rica ederim iyi seyirler.
Bilmiyorum bu tarz şeyler hakkında birşeyler
Esim Şu an arkadası ile izliyor benm umurumda degil 😂
Twitter bu konuda en ıyısı
Superlig maçı yok bende
Sonucu belli maçtı izlemeye değmez
Maç izlemeyi birakali çok oldu
izliyorum bir yandan açık
Çakıyoruz zaten, izliyorum..
sen maçta mı izliyordun bravo...