Spor 1 gü Masa tenisi oynamayı biliyor musunuz? Turnuva düzenleseydik oynayabilir miydiniz? u Eʟᴘʀᴏғᴇꜱꜱꜱᴏʀ Takip Et FenomenMaster Yaş: 48 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 42 Yapay Zekaya Sor Bilenler bilir, çok iyi masa tenisi biliyorum diyenler genelde yenilirler😀 Masa tenisi oynamayı biliyor musunuz? Turnuva düzenleseydik oynayabilir miydiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 gü Spor konusunda 20,7b cevap paylaştı. Evet biliyorum severim. 1 0 Yorumla
wkertenkele Takip Et Master Yaş: 47 , eic 100% 1 gü Eskiden arada oynardim aslinda, cok iyi olmasam da severim masa tenisini.Bu arada düdüğümü çalmam lazım, kural ihlali var. Iki topla birden oynanıyor 😅🤣 1 3 Yorumla u Eʟᴘʀᴏғᴇꜱꜱꜱᴏʀ 1 gü Ahahahaha aynen, hadi yine iyisin hakem oldun 😃 Yorumla wkertenkele 1 gü Havam olsun azcik ayol 😅😎 Yorumla u Eʟᴘʀᴏғᴇꜱꜱꜱᴏʀ 23 sa Benceme görüş at😃 Yorumla
Onemortime Takip Et Master Yaş: 46 , eic 89% 14 sa Spor konusunda 460 cevap paylaştı. Yeni iş yerimde xocufum biri masa tenisin de söyleyin orta okuld birinciliklerim var vs dedi dedi.. en son 3-2 kaybetti bana.3 hafta felan oluyor her denk geldigimizde sürekli rövanş istiyor.. fena değilimdir.:)) 1 0 Yorumla
BaşbelasıR7 Takip Et Xper 7 Yaş: 19 , eic 100% 1 gü Ben oynamıştım çokta eğlenceli ama çok iyi bilmiyorum oynarım ama profesyonel bir şey bekleme 😄😂 1 4 Yorumla u Eʟᴘʀᴏғᴇꜱꜱꜱᴏʀ 1 gü Olsun yine de çağırırız turnuva olursa 😀👍 Yorumla BaşbelasıR7 1 gü Timamm seni yensem yeter kazanmış sayarım kendimi yenerimde seni😂 Yorumla u Eʟᴘʀᴏғᴇꜱꜱꜱᴏʀ 1 gü Ahahaha hodri meydan😀👍 Yorumla BaşbelasıR7 23 sa Yuppi 😇 Yorumla
Matraxwomann Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 100% 1 gü Çok iyiyim diye iddiam yok ama oynarım severim de 🙃 1 2 Yorumla u Eʟᴘʀᴏғᴇꜱꜱꜱᴏʀ 1 gü Oynarız öyleyse fffsfh en kötü ihtimal yz'ye oynarken çizdirip soruya koyarım hayali olarak oynarız 😀👍 Yorumla Matraxwomann 1 gü Ahahaha olur Yorumla
fıstıklı_kurabiye Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 1 gü Evet biliyorum, canım hocam öğretmişti. Herkesle turnuva yapmak istemiyorum 😄 @SAKİNkullanıcı karışıma şunu getir biz ikimiz tek atalım. 2 7 Yorumla SAKİNkullanıcı 23 sa Sen beni yenersin gibi hissettim şimdi 🤣🤭 Yorumla fıstıklı_kurabiye 18 sa Bakicazzz 😸 ama güzel oynarım orası kesin Yorumla SAKİNkullanıcı 17 sa Ondan hiç şüphem yok. Ama bir şartım var ondan sonra basketbol oynayacağız 😋 Yorumla fıstıklı_kurabiye 17 sa Oynarız hay hayy 😸💗 Yorumla SAKİNkullanıcı 17 sa Tamamdırr anlaştık 😸🤭 Yorumla fıstıklı_kurabiye 17 sa 💗🐰🪐🖤✨💋 Yorumla SAKİNkullanıcı 17 sa ❣️🦦🐬🙈🫶🏻💫 Yorumla
küçüksoğan Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 gü Oho çok kolay topu tutuyosun raketi fırlatıyosun basithttps://www.youtube.com/embed/ocHdKhndeXg 1 0 Yorumla
Muallime__ Takip Et Master Yaş: 31 , eic 58% 14 sa Biliyorum ama sadece yeni öğrenenleri yenebilirim. 😂Babam çok iyidir. Hiç yenildiğini görmedim. 👌🏻 1 0 Yorumla
m Bravehrart Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 21 sa Spor konusunda 633 cevap paylaştı. Ben kaç kere yenildim ama pes etmedim, kazandığım da oldu 😄 1 0 Yorumla
Shelby_dbakir Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% 1 gü İçinden geçerdim sitenin. O kadar sert vururdum ki topları patlatırdım. 1 0 Yorumla
Zihnenyorgun Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 gü Acemiyim ama katılırım. Oynayacak insan her yerde bulunmuyor 1 0 Yorumla
ball223 Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 100% 21 sa Masa tenisi değilde badmintonda iyiyim daha çok 1 0 Yorumla
SAKİNkullanıcı Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% 23 sa @fıstıklı_kurabiye Kaybeden ekler ısmarlar 😋 1 4 Yorumla fıstıklı_kurabiye 18 sa Olmadı ama 🥹 sen kaybedersen ekler ben kaybedersem yine sen ekler alacaksin bizee Yorumla SAKİNkullanıcı 17 sa youtube.com/shorts/QX7MYiYzTV0?si=ibwocFbmcsfNXNUp🥲 Oyy oyy pekii ben ısmarlarım sana canın sağolsun 🤭💋 Yorumla fıstıklı_kurabiye 17 sa Yia bizim anlaşma dili bu 😸 Yorumla SAKİNkullanıcı 17 sa 😹 eee biz böyle anlaşırız fıstık 😸 Yorumla
u SilverBlooming Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 23 sa Biliyorum ama turnuvaya çıkacak kadar değil 1 0 Yorumla
Gof34 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% 1 gü Spor konusunda 424 cevap paylaştı. Evet biliyorum 1 0 Yorumla
u вshєldσn Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 1 gü Spor konusunda 665 cevap paylaştı. Biliyorum evet 1 0 Yorumla
Winstonn75 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 22 sa Spor konusunda 301 cevap paylaştı. Biliyorum askerdeyken çok oynardık 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Evet biliyorum severim.
Eskiden arada oynardim aslinda, cok iyi olmasam da severim masa tenisini.
Bu arada düdüğümü çalmam lazım, kural ihlali var. Iki topla birden oynanıyor 😅🤣
Ahahahaha aynen, hadi yine iyisin hakem oldun 😃
Havam olsun azcik ayol 😅😎
Benceme görüş at😃
Yeni iş yerimde xocufum biri masa tenisin de söyleyin orta okuld birinciliklerim var vs dedi dedi.. en son 3-2 kaybetti bana.3 hafta felan oluyor her denk geldigimizde sürekli rövanş istiyor.. fena değilimdir.:))
Ben oynamıştım çokta eğlenceli ama çok iyi bilmiyorum oynarım ama profesyonel bir şey bekleme 😄😂
Olsun yine de çağırırız turnuva olursa 😀👍
Timamm seni yensem yeter kazanmış sayarım kendimi yenerimde seni😂
Ahahaha hodri meydan😀👍
Yuppi 😇
Çok iyiyim diye iddiam yok ama oynarım severim de 🙃
Oynarız öyleyse fffsfh en kötü ihtimal yz'ye oynarken çizdirip soruya koyarım hayali olarak oynarız 😀👍
Ahahaha olur
Evet biliyorum, canım hocam öğretmişti. Herkesle turnuva yapmak istemiyorum 😄 @SAKİNkullanıcı karışıma şunu getir biz ikimiz tek atalım.
Sen beni yenersin gibi hissettim şimdi 🤣🤭
Bakicazzz 😸 ama güzel oynarım orası kesin
Ondan hiç şüphem yok. Ama bir şartım var ondan sonra basketbol oynayacağız 😋
Oynarız hay hayy 😸💗
Tamamdırr anlaştık 😸🤭
💗🐰🪐🖤✨💋
❣️🦦🐬🙈🫶🏻💫
Oho çok kolay topu tutuyosun raketi fırlatıyosun basit
https://www.youtube.com/embed/ocHdKhndeXgBiliyorum ama sadece yeni öğrenenleri yenebilirim. 😂
Babam çok iyidir. Hiç yenildiğini görmedim. 👌🏻
Ben kaç kere yenildim ama pes etmedim, kazandığım da oldu 😄
İçinden geçerdim sitenin. O kadar sert vururdum ki topları patlatırdım.
Acemiyim ama katılırım. Oynayacak insan her yerde bulunmuyor
Masa tenisi değilde badmintonda iyiyim daha çok
@fıstıklı_kurabiye
Kaybeden ekler ısmarlar 😋
Olmadı ama 🥹 sen kaybedersen ekler ben kaybedersem yine sen ekler alacaksin bizee
youtube.com/shorts/QX7MYiYzTV0?si=ibwocFbmcsfNXNUp
🥲 Oyy oyy pekii ben ısmarlarım sana canın sağolsun 🤭💋
Yia bizim anlaşma dili bu 😸
😹 eee biz böyle anlaşırız fıstık 😸
Biliyorum ama turnuvaya çıkacak kadar değil
Evet oynardım önceden
Bilmiyorum
Biliyorum
Hayır bilmiyorum
Evet biliyorum turnuvaya katılmıştım
Evet biliyorum
Biliyorum evet