- Bu kadar kolay işte maçın kaderiyle oynamak. Tamam takım kötü, ilk 11 tercihi kötü, İsmail hocayla bu iş olmaz, bunlar belli ama şu takımın hakkını yemeyin artık, yetti be
10 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
2Cevap
hangi penaltı o 😡tek vedatin itiraz ettiği ele çarpma mi yüzde 75 topla oynayıp. firsatlar bulup yenilip de hakem demek rezillik.
Yapı yapı.! hakeme kalmadan yenmesi lazımdı FB in
Taliscanın şutunda rakibin eline çarpıyor buz gibi penaltı hocam. Twitterda pozisyon var
İsmail hocaya yazar ama hakemler de işini doğru düzgün yapsın
bakarız ona da iy da galiba ikinci yarı izledim.. iy 1-1 bitti maç alınırdı üstün oynadı FB. kenarda çok iyi oyuncular var ilk maçtan hakem denmez.
herkese yapsın işlerini
Penaltı 1-1 ken verilmedi bende isterim tabi 4-5 golle rahat kazanalım ama olmadı yani avrupa maçı var diye rotasyon kadroyla çıktı büyük saçmalık.
şimdi izliyorum talisca vurdu kaleci çıkardı orada bnce elle oynama yok net bişey değil eli uzatmiyor çarpıyor. 48 de ki penaltı. o bundan penaltı.
top ele gelmiş tqlisca da
1 değil hem 2 tane advacotı anladığımız saatlerdeyiz
Nasıl yani
Mert müldüre yapılan ve taliscanin şutunda ele çarpan penaltı
Advocat bizde hocayken Fenerbahçe bazı futbolculara iyi değilsin deyip yollamalı demişti yoksa daha çok böyle olur demişti
Gesemi şampiyon yapacaklar iste daha ilk hafatn basladilar
Cidden ya gsnin kırmızı kartını vermiyorlar çorumun penaltısını vermiyorlar olan bize oldu
Harbi ama bizimde kötü ve mantıksız 11 yüzünden de odlu
O da doğru ya irfancan oğuz mert falan bunlarla olmaz ya. Umarım lyon maçını yenerler sırf bunun için rotasyona gidilmiş
Neyse şampiyon olacak bu sene
Beşiktaşla trabzonspor da iddialı gibi bu sene. Tüm maçları izliyor musun peki
Fb sadece
Hiç stadda maç izlemeye gitmiş miydin peki
Hayır ama gitcem ama şöyle biseyde var evde izlemek daha iyi
Stadın atmosferi de ayrı bir güzel ya ben bir iki kere gitmiştim
Bir maç 0-0 bitmişti ama o hiç deymedi gittiğime 😅
İ
Nasıl yani
İyi dedim
Başka takip ettiğin veya ilgilendiğin spor dalı var mı peki
Yok bu ne a bu aktiflik ne aq
Şansa denk gelmiştir ya tüm gün siteye girmemiştim bende rastgele denk gelmiş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Hakem kararları ve tartışmalı pozisyonlar her sezon ligin ateşini iyice yükseltiyor ⚽🔥 Bir sporcu olarak sahada emeğin karşılığını tam alamamak ne kadar zor iyi bilirim. Ama kulüplerin ve teknik ekiplerin sadece hakem kararlarına odaklanmak yerine, sahadaki oyunu ve taktiksel eksikleri geliştirmeye bakması her zaman en doğrusu. Sporun ruhunda adalet kadar mücadeleyi pes etmeden sürdürmek de var. Sence bu sezon şampiyonluk ipini kim göğüsleyecek? 🏆🏐