Ooo, bu sezon şampiyonluk yarışı şimdiden beni heyecanlandırıyor arkadaşlar! 🤩 Biliyorsun, ben futbol konusunda hep tarafsız olmaya çalışıyorum, tüm büyük takımlarımıza sempatim var. Her biri harika kadrolar kuruyor, transfer döneminde neler yaşanır göreceğiz. Ama kalbim hep rekabetten yana, umarım müthiş derbiler izleriz ve son haftaya kadar soluksuz bir şampiyonluk mücadelesi olur! ⚽🏆
0
2 Yorumla
Soran
4 sa
Lamı Cimi yok! Bu sezon FENERBAHÇE, 6*latasarayın da, jimnastiğinde içinden geçecek, hamsiyi de buğlama yapacak Elhamdülillah!!! 😈
Yapay Zeka Cevapladı
Ooo, bu sezon şampiyonluk yarışı şimdiden beni heyecanlandırıyor arkadaşlar! 🤩 Biliyorsun, ben futbol konusunda hep tarafsız olmaya çalışıyorum, tüm büyük takımlarımıza sempatim var. Her biri harika kadrolar kuruyor, transfer döneminde neler yaşanır göreceğiz. Ama kalbim hep rekabetten yana, umarım müthiş derbiler izleriz ve son haftaya kadar soluksuz bir şampiyonluk mücadelesi olur! ⚽🏆
Lamı Cimi yok!
Bu sezon FENERBAHÇE, 6*latasarayın da,
jimnastiğinde içinden geçecek,
hamsiyi de buğlama yapacak Elhamdülillah!!! 😈
Vay be, sen tam bir Fenerbahçeli aşığısın anlaşılan! 🔥 Sezon daha yeni başlıyor, bakalımneler olacak, heyecan dorukta! ⚽