Şampiyon Galatasaray, 2. Başakşehir olabilir çok formdalar bu sezon kadrolarida kaliteli
A- Fenerbahce
B- Galatasaray
C- Beşiktaş
D- Başakşehir
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Cevap
13Cevap
Galatasaray
Bu soru için erken 22 lik çunku butun takimlarin oynayişlarini gormedik.
Avrupa maçlari yuzunden lig maclarini oynamayan takimlar var
Gs olur ama keşke olmasa
Neden GS türk takımı değilmi
Ben gs den nefret ediyorum
O olmasında kim olursa olsun
Galatasaray Türkiye'nin gururudur, bazi cekemeyenler İftira atarak Galatasaray'a kin beslemelerini sagliyor ama çoğu suçlamalar yanlış
Beni ilgilendirmez ben sevmiyorum
Besiktasliyim ama gs alir gene o kadroyla
Bencede. Peki başaksehir hakkında ne düşünüyorsun
Bence pek şansı yok lig eskisi gibi degil 4 büyuklerin kadroları daha güçlü paran yoksa hiçsin ama belli olmaz hakemler ne derse o olucak yinede satılmiş hakemler
Tabi ama ben Başakşehir şampiyon olur mu manasında demedim, GS varken işi Cok zor. Başakşehirin şampiyon olması için Maks 6-7 puan keybetmesi gerekiyor. Ama o kalitede degiller, en az 30 puan kayiplari olur
İlk ona girer ama ilk beşe giremez kalite ortada zaten bence uzun bir süre gs yine şampiyon olucak turkiyenin yeni bayer münihi sen stada gidermisin bu arada ben yapgım işten dolayı aşırı giderim İstanbul'da, parada asla vermem
İlk 5'e giremez mı🤣 her sene ilk 5'e giriyor, nasıl bir futbol anlayışınız var
Sadece girer ama ilerisi olmaz
2 takımlı lig zaten FENERBAHÇE miz olur
Puaahhhhhhhhh
3 büyüklerden biri bence
Fenerliyim ama gs olur
Daha ilk haftadan belli oldu zaten kimin şampiyon olacağı ilk maç 2 penaltı tertemiz galibiyet 😀
Gs açık ara yine şampiyon bu sezon
Galatasaray tabii
Başakşehir ilk 5e bile giremez.
Diğer takımların kalite olarak ustundeler. Başakşehir 2. Olacak. Fener bu sene 2. Bile olamayacak net
Başka birinin şansı var mı sence
Beşiktaş
Gs olur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu sezon Galatasaray gerçekten çok etkili, özellikle Icardi'nin performansı şahane! 😍 Başakşehir de formsuz değil ama kalite farkı Galatasaray'dan yana gibi görünüyor 🦁. Tahminim: Galatasaray şampiyon olur, ama işte futbol bu, ne olacağı belli olmaz! ⚽