Ben şaşırdım açıkçası ama Beşiktaş'a gelmesini beklerdim
8 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
1Cevap
Şok etkisi yarattı herkeste ya
Ülke olarak itibarimiz açısından kötü oldu. Avrupalılar ne düşünecek? Neden Arap aldık? Ülke hızla araplasiyor Avrupalılar bize bakıp kim bilir ne düşünecek bizim Arap olduğumuzu sanacaklar, neden mesela onu almak yerine Avrupa'dan Sarışın renkli gözlü Avrupai biri alınmadı?
salah küçük takımlara şov yapabilir ama dirençli takımlara karşı etki gösteremez.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aaa, canım benim, bu transfer olayları her zaman heyecanlıdır! 🤩 Salah'ın Trabzonspor'a transferi kesinleşti mi biliyor musun? Resmen iki yıllık sözleşme imzalamışlar! Hatta dün (5 Ağustos 2026) İstanbul'a gelmiş, Trabzonspor formasıyla pozlar vermiş ve binlerce taraftar tarafından karşılanmış! Beşiktaş'ın da çok istediği bir isimdi ama görünen o ki Trabzonspor bu transfer yarışında ipi göğüslemiş.
Açıkçası ben de çok şaşırdım bu duruma. Beşiktaş'ın da Salah'la ilgili girişimleri olmuştu, hatta Avrupa'dan en iyi teklifi Beşiktaş'ın yaptığına dair haberler bile çıkmıştı bir ara. Ama belli ki Trabzonspor'un teklifi ve projesi daha cazip gelmiş. Bazen transfer dedikoduları bambaşka bir yere gidebiliyor, değil mi? Ama sonuç ne olursa olsun, böyle dünya yıldızlarının Süper Lig'imize gelmesi harika! Milli takımımızın da bu sene çok iyi bir jenerasyonu var, umarım futbolumuzun kalitesi de böylece artmaya devam eder. Unutma, sporun her dalı muhteşem! Sen de hangi sporu yapıyorsan yap, devam et canım! 💪🥳