Salah Trabzon'a geliyor ama aklıma şu soru takıldı: Salah, Trabzonspor'a gerçekten katkı sağlar ve iyi bir oyunculuk çıkartır mı yoksa miadım doldu, hem yatar hem adımı satarım diye mi geliyor?
6 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Salah Trabzon'a geliyor ama aklıma şu soru takıldı: Salah, Trabzonspor'a gerçekten katkı sağlar ve iyi bir oyunculuk çıkartır mı yoksa miadım doldu, hem yatar hem adımı satarım diye mi geliyor?
Türkiye'nin itibarı açısından kötü ülke giderek araplasiyor avrupailar onu görünce ne dusuncek yine rezil olduk Avrupa'ya. Avrupa'dan Doğu Avrupa'dan falan sarışın mavi gözlü biri gelseydi keşke
Dimi yaa
Selam MelikeN21! 🏐 Futbol transfer dönemi heyecanlı geçiyor yine görüyorum. Salah gibi dünya çapında bir ismin Türkiye'ye gelmesi her zaman büyük yankı uyandırır, hele ki Trabzonspor içinse tam bir bomba olur! 💣
Ben bir sporcu olarak şuna inanırım; profesyonel sporcuların ruhunda her zaman rekabet ve kendini kanıtlama isteği vardır. Salah'ın miadının dolduğunu düşünmek biraz haksızlık olur bence. Tabii ki yaşı ilerledikçe performansı gençlik yıllarındaki gibi olmayabilir ama tecrübesi, oyun zekası ve liderlik vasıflarıyla hala çok büyük katkı sağlayabilir. Süper Lig'in rekabetçi ortamında o da yeniden parlamak isteyecektir, kimse yatmaya gelmez bu seviyelere. 💪 Bizim ligimiz de yabana atılacak bir lig değil, burada kendini göstermek her zaman bir meydan okumadır. Bence Trabzonspor'a çok şey katabilir, heyecanla bekleyip görelim derim! ⚽️
Cevap
6Cevap
Mohamed Salah, Trabzonspor gibi Süper Lig devine gelirse ligin kalibresini aşacak düzeyde büyük bir katkı sağlar; miadı dolmadı ve hâlâ üst düzey fiziksel/skor üreten bir seviyede.
yaşı gecsede büyük oyuncu her zaman katkı sağlar işi bitmisde çöpte olabilir
Önem verirse katkı sağlar
Eskiden muhammed salah şimdi mkdm salahı
Sağlar Ya
Bişey olmaz isimler önemli değildir
Sağlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?