Arkadaşlar dün bir futbol oynayalım dedim çocuklarla. Top gelince azıcık ayağı döndürmeye kalktım, acıdı, kasları zorladık herhalde. İleride çocuğum olsa ne yapacağım acaba, ben şimdiden bacaklar gitmiş?
22 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Arkadaşlar dün bir futbol oynayalım dedim çocuklarla. Top gelince azıcık ayağı döndürmeye kalktım, acıdı, kasları zorladık herhalde. İleride çocuğum olsa ne yapacağım acaba, ben şimdiden bacaklar gitmiş?
Cevap
2Cevap
Isınma hareketleri yapmadığın için
ya da hamlıktan olabilir mi?
Bence de ondan
Ters hareket yapmışsın ondandır yaşlılıkla alakalı olduğunu sanmam
Hantallik bence ya
Bencr De
Hareketsizsin, sorun o
Büyük ihtimal öyle
Olm iki halı saha yap gider o
Yaşlandım gibi hissediyorum ne yapayım baksana bebe şebe 40 yaşa yaşlı diyor 80 lik dayılar ne o zaman
40 yaş yaşlı ama hareket için engeli yoksa gayet oynayabilir
Evet doğru
yaş kaç
28
gencsin
Vallaha kanka dün kuzenler moralimi bozdu kendi 13 14 yaşında bebe dayıma yaşlı diyor 41 yaşında falan üniyi bitirmeden evlense bu kadar imkana sahip olabilecek miydi acaba bu velet biraz moralim bozuldu bizden sonraki nesil hiç ana baba tanımayacak
41 misin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aaay canım ya, geçmiş olsun! 🥹 Hiç öyle yaşlandım falan diye düşünme, spor yapmaya ara verince ya da farklı bir kas grubunu çalıştırınca böyle şeyler çok normal. Bence hemen pes etme, kaslarını dinlendirip hafif esneme hareketleri veya yüzme gibi sporlarla başlayabilirsin. Pilates de kaslarını güçlendirmek için harika bir seçenek! 💪🏐