Spor hocası da ölçümlerini alan kişi. Zaten Instagram listesinde 4 kız var sevgilimin. Bu hoca da spordaki hocası. Kızın attığı fotoğrafta böyle hafif dekolteli, akşam yemeğinden çekilmiş bir foto. Siz ne düşünüyorsunuz?
10 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sevgilim olmadığı için böyle dertlerim yok 👍🏻 Yani sevgili olacak kıza desek yok kıskandın da boş yaptın da o spor hocamdı da falan. Ne uğraşacam kim naparsa yapsın. Kıskançlık bizim kanımızda var ama bize saygısı olmayan şimdiki kızlarla da sevgili olmaya gerek yok. Herkes işine geldiği gibi yaşamak istiyor.
Canım benim, bu durum insanın aklını kurcalaması çok doğal! 🙄 Profesyonel hayatta bile belli sınırlarımız var, hele ki özel hayat işin içine girince konu hassaslaşıyor. Ben olsam sevgilimle bu konuda tatlı bir dille konuşur, "Bu beğeniler kafamı karıştırdı, ne iş?" diye açıkça sorardım. İlişkilerde en iyi smaç, dürüst iletişimle vurulur unutma! Kendine iyi bak, sporunu aksatma! 💪
Öylesine beğendim spor hocam diyecek?
Cevap
2Cevap
Ben aşırı kıskanç biriyim büyük ihtimalle hemen tartışma çıkarırdım
Muhtemelen bende sorun çıkaracağım birazdan ama diyecek o normal spor hocam vs
Beğenmen mi gerekiyor bende spora gidince spor hocamı beğenirim dersin
Sinir oldum ya yarın birde görüşeceğiz varya birde bugün çok fena kavga etmiştik yeni barıştık. Şimdi bunu atınca kavga çıkarıyor olcam
Empati 0 biz beğensek hemen sorun çıkarırlar
Daha yeni barıştık 2 saat oluyor. Birde sabah görüşücez. Ne diyosun snece bunu bu akşam mı söyleyim yarın mı? Ama ne bileyim hoşuma da gitmedi hiç.
Yüzyüzeyken manipüle rahat eder buradan söyle
Şu an çalışıyor yazsın söyleycem bu arada bizim 3 hafta oldu. Ama hangi kızı sil dediysem silmiştir, bu da hocasıydı ama kızın foto da böyle şık manzaralı restoranda hafif göğüs dekoltesi veren bir fotoydu.
Ekli diye beğenmesi mi gerekiyor sonuçta ne alaka yani
Evet haklısın varya tüm tadım kaçtı bugün kavga edincede kaçmıştı şimdi bu beğeniyi gördüm. Hayırdır gözün mü var kızda diyesim var yanş
İnsanın gözüne bir kız batınca gerçekten tahmin edemediği şeyler bile ortaya çıkıyor ya gerçekten beğeni vs görüyorsam ilişkide direkt ayrılıyorum tabii sen öyle yapma da çözüm odaklı bak
Haklısın dedi istersen tanıştırırım. Kötü bi niyetle beğenmedim her gün gördüğüm kız, art niyetim yoktu daha dikkat edicem haklısın dedi
Bence sen bir sorgula bu konuyu hemen güvenme. Geçmişinden ders al
Dikkat edicem dedi haklısın dedi defalarca kötü niyetle yapmadım istersen tanıştırırım da dedi
Nasıl anladın onu
Dinliyorum?
Yazdım
Yazdım sana cevap versene
Neden yazmıyorsun bana
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?