Birçok pozisyonda eksik var ama tutturmuşlar bir Leo diye. Arkadaş adamın maliyeti fazla satmaya çalışıyorlar 40-50 m Euro’lar konuşuluyor. Maaş 10-15 m Euro.
Birçok bölge eksik var. Bu para VERİLEMEZ !!!
- Brahim Diaz (10 numara )
- Thiago Almada ( 10 numara , sol ve sağ kanat , 2. forvet oynayabiliyor.
- Deniz Gül yedek forvet.
- Mertcan Ayhan ( stoper )
Bunların alınması elzem ‼️‼️
Singo, Nelsson, İlkay, Kaan Ayhan, Jakops, Sallai Halil net satılmalı.
Öyle ya da böyle Adrian Truffert, Jan Paul Van Hecke, Milan Van Ewijk alınmalı. Ya da benzer profiller.
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Transfer olabilir.
Umarım olmaz. Gereksiz bir transfer olacak daha önemli mevkiler var.
Gs nin bişi almasına gerek yokki SAKIN HAA var ortada. Adama top değiyor hakem foul veriypr
Kardeşim bu tartışmalara girmeyelim. Ben erden Timur’un sözde tehdit videosunu da izledim. Sakın haa videosunu da.
Kusura bakmada insanların günahını almaktan başka bir şey yapılmıyor.
Ben o videoların uzun versiyonunu da izledim 😅
Ayrıca 6-7 maç ile üst üste biçilip averajla şampiyonluk veren raki yakım amigoları , yorumcuları ağa babaları tarafından desteklenen de siz değilsiniz. Bizi zamanında sizin yorumcular amigolar savundu. 😅 bizim yönetim sus pus du. Bir üstü yok yani.
Kesin. Dedim sustum
Tek söyleyeceğim insanlara iftira atmayın araştırın
Kanki sıkıştığı an Saraya çıkarlar hemen düşündüğün şeye bak 🙂
Anlamadım?
Devlet takımı ya GS
Valla bir göremedik be. Keşke görsek 😅😅
Anca devletten kazık yedik bu vakte kadar
Çok para veriyorlar zaten para yok
Doğru bölgelere doğru transferler lazım. 40-50 m Euro bonservis 10-15 m Euro maaş 😅
Brahim diaz ve thiago almada zaten o fiyata geliyor. Maaşları toplam 15 m Euro civarı tutar. 😅
Thiago almada cidden çok iyi ayrıca sol da iyi oynuyor. 10 numarada en iyi bölgesi 2. Fortvet de oynuyor. Solda oynuyor.
Adamı alsalar 4 bölge kapanacak
Galatasaray bu istedim mi her şeyi yapar
Bence yıldız bir transfer yapacak gaz kesecek bitecek. Eksik başlatacağız lige. Barış varken Leo ya gerek yok. Zira 10 numarada adam yok. Orası daha önemli.
Ap*allıktan başka bir şey olmaz. Hep çalma 10 ile oynuyoruz mertens sonrası.
Ben Beşiktaşlıyım
Siz de hızlı başladınız ama eksikler var. Sağ kanat ve forvete oyuncu lazım. Özellikle forvet. Semih ve oh var. Ama tecrübeli biri lazım 29-30 yaşlarında. Cerniyde uzun vadede ne olur bilinmez.
Yaş ilerliyor kart cezası sakatlığı var. Kadro gözden geçirilmeli.
Bizim takım ne zaman tam oldu ki amaaan
Valla necibim de necibim 😅 ama geri dönmeniz lazım. En azından ilk 3 olmalı. Üzülüyorım gerçekten BJK nin son sezonlarda ki hallerine. Umarım düzelir.
Transfer olabilir
Umarım olmaz. Leo geldiği an net söylüyorum fb şampii olur.
Gs batar
Batmayız. Ama berbat sezon geçer. Sağlam 10 numara alsak en kötü durumda Brahim diaz falan. Bir de forvet
Barış yunus sane Brahim diaz osimhen sara Lucas , sallai jakops abdü Sanchez lig götürülür. Brahim diaz gelse net ileri hat X2 olacak.
Fenerbahçe trolu
Fenerbahçeli değilim. Bizim yıldıza ihtiyacımız yok. Doğru oyuncu profillerine ihtiyacımız var. Eğer geçen sene düzgün yapılanma olsaydı bu sene Leo isterdim ama yönetim yapmadı.
Kasada para yok.
Mertens sonrası 10 numara toparlanmadı hep çakma 10 ile oynadık. Sarayı 10 çektik orta sahayı bozduk.
Brahim diaz gelse ligde barış , sara osimhen , sane X2 yaparlar.
Net söylüyorum barış rahat 50 m Euro civarına çıkar. Osimhen 100-150 m Euro arası bir çok takımdan teklif alır.