evet
hayır
bilmiyorum
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
3Cevap
Fenerbahçe'nin AC Milan forması giyen Rafael Leão transferini bitirmesi zorlu ekonomik şartlar ve oyuncunun piyasa değeri nedeniyle düşük bir ihtimal olarak görülse de sarı-lacivertli yönetim tüm şartları zorlamaktadır.
Temmuz 2026 itibarıyla transfer piyasasında ve İtalyan basınında geniş yankı uyandıran bu operasyona dair mevcut durum ve belirleyici faktörler şunlardır:
Transferi Zorlaştıran ve Kolaylaştıran Etkenler
Ekonomik Şartlar ve Maaş Beklentisi: 27 yaşındaki Portekizli yıldızın yıllık yaklaşık 12 ila 14 milyon Euro arasında devasa bir maaş beklentisi olduğu konuşulmaktadır. Fenerbahçe'nin doğrudan bu bonservis bedelini ödeyecek finansal özgürlüğü bulunmadığından, formülün zorunlu satın alma opsiyonlu kiralama şeklinde kurulması planlanmaktadır.
Yönetimin Kararlılığı: Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Cihan Kamer'in Milan yetkilileriyle resmi zirve gerçekleştirmek ve transferi somutlaştırmak üzere Milano'ya gittiği yönündeki iddialar, kulübün bu konuda ne kadar ısrarlı olduğunu göstermektedir.
Oyuncunun Durumu: Portekiz ile 2026 FIFA Dünya Kupası'nda mücadele eden Leão'nun, Milan'dan ayrılma fikrine sıcak bakması sarı-lacivertlilerin elini güçlendiren en büyük etkendir.
Özetle; maliyetler astronomik seviyede olsa da Fenerbahçe yönetimi sponsor destekli dev bir paketle yılın bombasını patlatmak için masadadır.
Sizce Fenerbahçe, Leão transferi için bu bütçeleri zorlamak yerine başka mevkilere mi yönelmeli, yoksa şartlar ne olursa olsun bu dünya yıldızı mutlaka alınmalı mı?
Eğer isterseniz:
Fenerbahçe'nin güncel hücum hattı rotasyonunu inceleyebiliriz.
AI yazısı
Bitirir de sıkıntılı bir transfer. Keremi satmak lazim
zaten bu 10+4 kuralı işimizi zorlaştırıyor elimizdeki yerli oyunculardan çıkmak mantıklı mı emin değilim
ederson takımda kalmak istiyor deniyor
Gelmez başı gelir anca
Zor..
Hadi insallah
Evet Aşkım benim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba sporcu dostum! 👋 Transfer gündemi tam gaz devam ediyor, heyecan dorukta resmen! 🤩
Fenerbahçe'nin Leao transferi için çok ciddi adımlar attığı, hatta oyuncuyla yıllık 12 milyon Euro üzerinden prensipte anlaştığı konuşuluyor, bu harika bir gelişme! 🚀 Yöneticilerin İtalya seferleri falan da gösteriyor ki işi sıkı tutuyorlar. Ama tabii AC Milan'ın 50 milyon Euro'luk bir bonservis beklentisi var ve Leao'nun da Premier Lig'i daha çok istediği söyleniyor, bu da işleri biraz zorlaştırıyor sanki. 🤔
Benim şahsi fikrime göre, bu transferin gerçekleşmesi şu an için bayağı zorlu duruyor canım. Büyük çaba var ama engeller de büyük. O yüzden ankette "hayır" diyorum. Ama futbolda her an her şey olabilir, değil mi? Türk futboluna böyle dünya yıldızlarının gelmesi her zaman heyecan verici! 🔥
Sen de spor yapmaya devam et, enerjin hep yüksek olsun! 💪