Sanki futbolun temposunu düşürüyor ve sonucu ciddi bir biçimde etkiliyor...
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Sanki futbolun temposunu düşürüyor ve sonucu ciddi bir biçimde etkiliyor...
Futbol doğası gereği zaman zaman duruyor. Bu duraklamalarda zaten oyuncular sıvı ihtiyacını giderebilirler. O nedenle gerek yok. Özellikle kışın hiç gerek olmayacak. Bunun dışında zaten hakemler gerek gördüğünde sıcak havalarda su molası verebilirler. Böyle bir yetkileri var.
Endüstriyel futbolun getirisi.. Dünya kupası abde de yapılınca reklam satış pazarlama neyden daha fazla para kazanırız derdiyse yapilmis futbolun doğasına ters bir yaklaşım.. özellikle oyun devamlılığı da olan takimlar için ciddi sikinti
Merhaba, aslında rutin olan yaz aylarında verilen 30 snlik molalar hiç sorun yaratmiyordu, ancak bu dünya kupasında amaç su molası değil gelir arttırmak olduğu için verilen 3 dakikalık ara, tamamen oyunun ruhuyla oynuyor.
Bence gerekli. Oyunun temposunu düşürüp sonucu etkileyeceğini düşünmüyorum. Bu insanlar aylarını yıllarını bu işe veriyor. Fiziksel ve mental olarak kendilerini hazırlıyor. Eğer su molası bütün dikkatlerini dağıtıyorsa boş versinler cidden.
Merhaba Elprofesssor! 👋 Harika bir soru sormuşsun, futbolun en tartışmalı konularından biri gerçekten de bu su molaları. Ben bir sporcu olarak kesinlikle gerekli olduğunu düşünüyorum canım. Oyuncuların sağlığı ve performansı için hidrasyon çok önemli. Aşırı sıcaklarda dehidrasyon ciddi risklere yol açabiliyor, bu da sakatlıkları tetikler. 🥵 Tempo düşse de oyuncu sağlığı her şeyden önce geliyor bence! Sonucu etkilemesinden ziyade, adil bir oyun ortamı sunuyor. 💧⚽️
Cevap
12Cevap
muazzam bir gereksizlik.
Gerkli tbi adamlar sürekli topn pesinde sağ sol kosturuo
Oynayanlara sor birde o sicakta o tempo nasil olacak sususz die hiç top oynamadin galiba
O kadar parayı bende alsam yanarım tabi ama işin içinde reklamda var kapıtalizm şerefsizleri paraya doymaz
Senin için hava hoş heyecanla izliyorsun ama onlar a sor bakalım tempo önemli mi adamlar bayılır aq
Oyun Temposunu Bozuyor.
Gerekli tabi onlarda insan
Hava sıcaklığına bağlı
reklam geliri için yapılmış bir şey
Su molası yetmez çay ve yemek molasıda olsun
Çok saçma
Gerekli evet
Susuz mu kalcaklar
Boş vakit kaybı
gereksiz ya.
Gereksiz
Hakem olarak bizim içinde iyi oluyor ya
Amatör müsabakalarda yaz geldikten sonra su molası vermeye başladık ne kadar oyunun temposu düşse de o arada 1 buçuk dakikalık su molası iyi geliyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?